a filmjeiben mindig jól játszik, családapaként is helyt áll, és természetesen nagyon jó pasi
Hugh Jackman
2010. június 21. 20:34
ezen nagyon csodálkoztam, hogy pont róla nincs még téma
a filmjeiben mindig jól játszik, családapaként is helyt áll, és természetesen nagyon jó pasi
2010. június 21. 22:19
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ó már pont gondolkodtam, hogy kéne csinálni róla egy témát
Nem túl régóta vagyok rajongó, úgyhogy most pótolgatom a filmjeit...hát valami szuper egy ember...mindenféle szempontból
Nem túl régóta vagyok rajongó, úgyhogy most pótolgatom a filmjeit...hát valami szuper egy ember...mindenféle szempontból
2010. június 25. 20:45
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.06.24. 01:13)
Tudtok nekem valami jó Hugh filmet ajánlani?
Nem nagyon ismerek tőle, pedig nagyon szimpatikus. Az X-Men filmek megvoltak.
A forrás (The Fountain). Rachel Weisz-el játszik együtt és nagyon szép film. Vagy pld az Ausztrália. Ebben Nicole Kidman a partnere. De van még a Tökéletes trükk (Prestige). Ebben Christian Bale és Michael Caine a partnere. Mind három nagyszerű film.
Ha valaki nem ismeri nagyon ajánlom ezt a weboldalt. Nem csak azért, mert én szerkesztem
2010. június 29. 19:29
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.06.24. 01:13)
Tudtok nekem valami jó Hugh filmet ajánlani?
Nem nagyon ismerek tőle, pedig nagyon szimpatikus. Az X-Men filmek megvoltak.
Nekem az X-Men után a Kate és Leopold a kedvencem
2010. június 29. 21:07
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet (Bogi_Love @ 2010.06.29. 20:07)
a mickey egeres képen jól néz ki.
Nem tudom miért de az ilyen figurákat mindig olyan szívesen megverném.Különös fajta gyűlöletet érzek irántuk.
Nem tudom miért de az ilyen figurákat mindig olyan szívesen megverném.Különös fajta gyűlöletet érzek irántuk.
Remélem a Mickey egérre gondolsz
2010. augusztus 06. 19:00
|
Crushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 103059 offline
|
Eladó külföldi Hugh Jackman cikkek itt!
www.gportal.hu/portal/posters
justolder@freemail.hu
http://autographs.mindenkilapja.hu/
www.gportal.hu/portal/posters
justolder@freemail.hu
http://autographs.mindenkilapja.hu/
2011. január 22. 21:52
tyűha, nekem a Van Helsing a kedvencem, abban kedveltem meg vele együtt Kate Beckinsale-t is.
Az X-Menben is remekül alakított, és A forrást szeretném még nagyon látni, de az a baj, hogy bár szeretem, de nehezem adom rá a fejem a drámákra..
Az X-Menben is remekül alakított, és A forrást szeretném még nagyon látni, de az a baj, hogy bár szeretem, de nehezem adom rá a fejem a drámákra..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: