Pfff.Elég gázak ezek a besorolások, mert honnan tudják, hogy egy vidéki kisfaluban élő kiscsaj (hírnév nélkül) nem ezerszer szebb egy elvakult sztártól...(?)
Vagy csak én értettem félre?
Az 50 legszebb nő a földön
2010. július 09. 19:51
én Emily Deschanel-t hiányolom, Eva Longoriát, Emma Watson-t, stb. De pl Májlikátokkal nem tom mit akartok...-.- pfff
2010. július 09. 20:12
|
|
ez vanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 130907 offline
|
Holly Madison??
a régi énjével talán de ezzel a kinézettel én be se raktam volna őt és sztem Taylor Swift is mehet a búsba...meg jó lehet hogy Scarlett Johansson szép meg minden de én nem raktam volna őt az elsőnek hanem pl. Rihanna-t mert neki minden jól áll most gondolom a mostani énjüket nézték a sorrendnél de én nem csak ezt néztem volna hanem azt is hogy régebben a stílusuk a frizurájuk a megjelenésük milyen volt és hogy állt nekik és most és én úgy vagyok vele hogy Rihanna-nak kellene az elsőnek lenni mert neki tényleg minden jól állna és Beyonce lenne a második.de azért szerencse hogy az ilyen Selena, Miley nem kerültek bele mert ők nem a legszebbek közé tartoznak hanem a kislányosabbak közé főleg Selena...
2010. július 10. 17:57
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Kezdjük ott h az istenített disney " sztárok " nem esnek a nő kategóriába..kiskorúak. És miley vagy demi hol lenne olyan " szép " mint Jessica Alba vagy Megan Fox? És igen ahogy Dancsy is mondja szubjektív. Azonban nem értek azzal egyet h Eva Longoria hiányzik és Ashley Greene ilyen lent van :S
És érdekes, hogy 50 nő aki a legszebb a földön...a szomszédom mindegyiknél szebb ^^ úgyértem nem is ismerik az igazi szépségeket ők mind sztárok és hírességek..
Az 50 legszebb híresség a Földön..így már jobb lenne
És érdekes, hogy 50 nő aki a legszebb a földön...a szomszédom mindegyiknél szebb ^^ úgyértem nem is ismerik az igazi szépségeket ők mind sztárok és hírességek..
Az 50 legszebb híresség a Földön..így már jobb lenne
2010. július 10. 19:16
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
én azt hallottam, hogy Shakira a legszebb nő a földön vakolat nélkül...xD
2010. július 10. 19:17
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Ashley Greene -> én beleraktam volna az első 10-be!!
2010. július 10. 19:20
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
szerintem ez hülyeség, hogy "ki a legszebb", mert mindenkinek más az ízlése.
szerintem pl.Thalía a világon a legszebb nő még festék nélkül is.
de van akinek meg ő nem tetszik, szóval ez így hülyeség.
2010. július 11. 01:17
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
boszikaa97
Ashley Greene -> én beleraktam volna az első 10-be!! .hu/profil/129360-boszikaa97/
Én az első 5-be! Thalía is bekerülhetett volna! Az első 5-be Ő is!
Ashley Greene -> én beleraktam volna az első 10-be!! .hu/profil/129360-boszikaa97/
Én az első 5-be! Thalía is bekerülhetett volna! Az első 5-be Ő is!
2010. július 11. 09:38
@szeri thalía:
tejjesen igazad van...pl nekem nem teccik annyira Thalía viszont az én ízlésem szerint Avril Lavigne gyönyörű...
tejjesen igazad van...pl nekem nem teccik annyira Thalía viszont az én ízlésem szerint Avril Lavigne gyönyörű...
2010. július 11. 09:40
|
|
rágógumi112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 126 Csatolások: 26 Azonosító: 130447 offline
|
nem tudom mert van olyan szép nő is aki nem sztár
2010. július 11. 15:30
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
amúgy én megnéztem az igazi listát és ugyanez de visszafelé ami azt jelenti hogy Ashley Greene a legszebb nő a világon...ezzel mondjuk egyet értek!
A legfőbb meglepetéseket illetve a nevesebb sztárokat szedtem össze a cikkben, a teljes listát ITT tekinthetitek meg.
ha az itt-re nyomtok akkor lehet az igazi listát látni...de mondjuk nem is kell mert ugyan ez a lista visszafelé!
A legfőbb meglepetéseket illetve a nevesebb sztárokat szedtem össze a cikkben, a teljes listát ITT tekinthetitek meg.
ha az itt-re nyomtok akkor lehet az igazi listát látni...de mondjuk nem is kell mert ugyan ez a lista visszafelé!
2010. július 11. 19:55
|
|
pepe jeansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 129241 offline
|
uccsó hozzászóló miért lenne ez visszafelé ? ha rá katt az ITT-re akkor is ugyanezt a listát mutatja.
2010. július 11. 22:37
|
|
annadonnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 125364 offline
|
Hogy került Ashley Greene a végére??? Hiszen ő annyira gyönyörű. És Keira Knightley csak a 21.? Na ez már kicsit sok. Scarlett Jonasson hogyan lehetett első, amikor szerintem a legtöbb ember szebb nála. Na jó ez a véleményem
2010. július 11. 23:15
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
A felet nem is ismerem XD De az teny, h hogy kerul oda Katy Perry... Nem ertem XD
2010. július 11. 23:19
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Najo nem fogalmaztam jol xD Nem ertem h katy perry h kerul fel a lisara plane ashley green ele...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: