Miley Cyrus megpróbál elszakadni megszokott, édes szerepetől, Hannah Montana-tól, és fejest ugrik egy félelmet keltő thrillerbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus újabb filmje!
2010. június 21. 20:07
|
lambertfan01visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 348 Csatolások: 587 Azonosító: 129640 offline
|
2010. június 21. 20:09
aha:D én nem nézem meg
de kiváncsi leszek a reakciókra
2010. június 21. 20:10
Hát..kiváncsi vagyok..Legutóbbi filmjében, véleményem szerint, nem alakított valami nagyot. Hihetetlenül mesterkélt,szerintem.:|
2010. június 21. 20:12
jól hangzik, viszont Mileyval a főszerepben... :/ kiábrándító.
2010. június 21. 20:16
A félelmet keltő thiller nekem az utolsó dal volt...
2010. június 21. 20:19
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
hát Az utolsó dalt csak angolul láttam még, de megakarom majd nézni magyarul is...
erre a Wake-ra meg nagyon kíváncsi lettem jól hangzik.. biztos megnézem... én Miley-t még mindig szeretem akármit csinál!
erre a Wake-ra meg nagyon kíváncsi lettem jól hangzik.. biztos megnézem... én Miley-t még mindig szeretem akármit csinál!
2010. június 21. 20:19
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Érdekel a Wake története, de Miley-t nem tudom beleképzelni 1 ilyen filmben. Nem láttam még Az utolsó dal-t de a kritikák alapján nem is nagyon vagyok rá kíváncsi
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 21. 20:21
Nem szeretem a thillereket és Miley-val az élen végképp nem tervezem hogy megnézzem.
2010. június 21. 20:24
Sztem ő jobb (volt) a Hannah Montanaban...
én soha nem képzeltem volna h egy horror filmben fog majd szerepelni..de ő tudja
és tuti megnézem...
))))))))
én soha nem képzeltem volna h egy horror filmben fog majd szerepelni..de ő tudja
és tuti megnézem...
2010. június 21. 20:33
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Sok kritikus és színész azt mondja hogy maradjon az éneklésnél inkább és mégis mennyit kaszált az Utolsó dal és a Hannah Montana - The movie. Nem vagyok szakértő de szerintem jól játsza a szerepeit. Meg fogom nézni a Wake-et. Még az Utolsó dal-t sem láttam.
2010. június 21. 20:46
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
miley új stilusához inkább illik ez mint mégegy HMhez hasonló.fél órája néztem meg újra a The Last Songot és figyeltem a szinjátékát és ezerszer jobb mint a HM filmbe volt.ő is tanulja még ezt a szakmát
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.