Miley Cyrus megpróbál elszakadni megszokott, édes szerepetől, Hannah Montana-tól, és fejest ugrik egy félelmet keltő thrillerbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus újabb filmje!
2010. június 21. 20:07
|
lambertfan01visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 348 Csatolások: 587 Azonosító: 129640 offline
|
2010. június 21. 20:09
aha:D én nem nézem meg
de kiváncsi leszek a reakciókra
2010. június 21. 20:10
Hát..kiváncsi vagyok..Legutóbbi filmjében, véleményem szerint, nem alakított valami nagyot. Hihetetlenül mesterkélt,szerintem.:|
2010. június 21. 20:12
jól hangzik, viszont Mileyval a főszerepben... :/ kiábrándító.
2010. június 21. 20:16
A félelmet keltő thiller nekem az utolsó dal volt...
2010. június 21. 20:19
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
hát Az utolsó dalt csak angolul láttam még, de megakarom majd nézni magyarul is...
erre a Wake-ra meg nagyon kíváncsi lettem jól hangzik.. biztos megnézem... én Miley-t még mindig szeretem akármit csinál!
erre a Wake-ra meg nagyon kíváncsi lettem jól hangzik.. biztos megnézem... én Miley-t még mindig szeretem akármit csinál!
2010. június 21. 20:19
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Érdekel a Wake története, de Miley-t nem tudom beleképzelni 1 ilyen filmben. Nem láttam még Az utolsó dal-t de a kritikák alapján nem is nagyon vagyok rá kíváncsi
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 21. 20:21
Nem szeretem a thillereket és Miley-val az élen végképp nem tervezem hogy megnézzem.
2010. június 21. 20:24
Sztem ő jobb (volt) a Hannah Montanaban...
én soha nem képzeltem volna h egy horror filmben fog majd szerepelni..de ő tudja
és tuti megnézem...
))))))))
én soha nem képzeltem volna h egy horror filmben fog majd szerepelni..de ő tudja
és tuti megnézem...
2010. június 21. 20:33
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Sok kritikus és színész azt mondja hogy maradjon az éneklésnél inkább és mégis mennyit kaszált az Utolsó dal és a Hannah Montana - The movie. Nem vagyok szakértő de szerintem jól játsza a szerepeit. Meg fogom nézni a Wake-et. Még az Utolsó dal-t sem láttam.
2010. június 21. 20:46
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
miley új stilusához inkább illik ez mint mégegy HMhez hasonló.fél órája néztem meg újra a The Last Songot és figyeltem a szinjátékát és ezerszer jobb mint a HM filmbe volt.ő is tanulja még ezt a szakmát
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.