Új hollywoodi trend: biszexualitás
2010. június 21. 23:02
Nézzük női szemmel: ha két nő együtt van, ha eltévednek, segítséget kérnek, nem vesznek össze a távirányítón és amikor hancúroznak...egyik se akarja, hogy égjen a villany (Nők) Bocsi, muszáj volt
2010. június 22. 00:15
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Na jó...az igaz, hogy a lányok néha sokkal közvetlenebbek egymással mint a fiúk (gondolok itt például arra, hogy a barátnők gyakran megpuszilják egymást meg ilyesmi), de azt, hogy így direkt csak a felhajtás kedvéért rendesen lesmárolják egymást már undorítónak tartom 
Soha nem volt bajom se a melegekkel, se az ilyenekkel (istenem ha nekik így jó) de azért nem kell mindenkinek ezt mutogatni...főleg ha tényleg csak a botrány miatt csinálják...
Soha nem volt bajom se a melegekkel, se az ilyenekkel (istenem ha nekik így jó) de azért nem kell mindenkinek ezt mutogatni...főleg ha tényleg csak a botrány miatt csinálják...
2010. június 22. 13:29
Idézet (Necros @ 2010.06.22. 13:24)
Igazad van! Ez egy teljesen normális dolog, pláne a példamutató sztároknál.............
2010. június 22. 13:34
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.06.22. 13:29)
Igazad van! Ez egy teljesen normális dolog, pláne a példamutató sztároknál.............
Ugyan már.....
Csak azért mert valaki híres, ne éljen úgy, ahogy szeretne? Ha meg valaki pusztán azért próbálkozna be a saját neménél, mert ezt látta egy hírességtől, az egy idióta...
2010. június 22. 17:56
Nekem elhihetitek, normális vagyok.
Az, hogy valaki a közvéleménnyel és a rajongóival nem törődve hazudozik össze-vissza, VÉLEMÉNYEM SZERINT beteges. Ez az én véleményem. Necros, a te meglátásod más. Attól, hogy a tieidtől eltérő nézeteket vallok, még lehetek normális ember. De ez megint csak az én szerény véleményem...
2010. június 22. 19:17
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát nem tudom honan jött ez a dolog de, ha nők csinálják nem tetszik. De ugyanezt csinálta Adam is mint Sandra, csak annyi külömbséggel hogy neki majdnem a karierjébe került.
2010. június 23. 08:56
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
ancsa13 hát jah. kis híján megbukhatott volna.
de a jó "öreg" Adam ebből ish kimászott és karrierje siker pontján van : D
am azt én ish gusztustalannak tartom h ha 2 csaj.... de azt már nem h ha 2 srác... de ha nekik jóh : ) nekem m1 : D
de a jó "öreg" Adam ebből ish kimászott és karrierje siker pontján van : D
am azt én ish gusztustalannak tartom h ha 2 csaj.... de azt már nem h ha 2 srác... de ha nekik jóh : ) nekem m1 : D
2010. június 23. 22:28
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nem vagyok nagy Adam Lambert fan, mert én is elítélem azt, hogy mindenhol hangoztatja másságát, de ancsa13-nak igaza van.
HoneyDoll: Ki állította azt, hogy nem vagy normális? o.O
HoneyDoll: Ki állította azt, hogy nem vagy normális? o.O
1 felhasználónak tetszik:
inspiredboy
2010. június 23. 23:02
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Na ilyet is ritkán olvasok, hogy valaki undorítónak tart két nőt, viszont két férfit nem.
Általában fordítva van. (De lehet csak ez a nagy Adam Lambert rajongás változtatott a nézeteken...?
)
Viszont ezt nem értem. Most vagy elfogadjátok a homoszexualitást/biszexualitást vagy nem. Ez is, az is nem lehet. Vagy akkor nem láttok mögé.
Viszont ezt nem értem. Most vagy elfogadjátok a homoszexualitást/biszexualitást vagy nem. Ez is, az is nem lehet. Vagy akkor nem láttok mögé.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. június 23. 23:44
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
...na ehhez már nem lehet mit mondani szerintem....
2010. június 28. 02:29
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
hát én még mindig úgy tartom, hogy a színészi/énekesi képességüket kell nézni és nem pedig a magánéletüket...
ha meg már amúgy is ilyen nagy vallomásokat akarnak tenni, akkor elég egyszer elmondani, és kösz, de nem kell mutogatni ( a képre céloztam)
ha meg már amúgy is ilyen nagy vallomásokat akarnak tenni, akkor elég egyszer elmondani, és kösz, de nem kell mutogatni ( a képre céloztam)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.