Valamilyen beteges hullám söpörhetett végig kedvenc nőnemű sztárjainkon, ugyanis egymás után teszik közzé biszexualitásukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új hollywoodi trend: biszexualitás
2010. június 21. 19:06
2010. június 21. 19:08
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
nem tudom miért nagy trend, valószínűleg egy nemhez vonzódni már nem trendi, de engem különösebben nem izgat, főleg, hogy nagy részük csak a hírverés miatt teszi, mondja amit csinál.
2010. június 21. 19:10
Szerintem ez csak egy új trend a sztárok között,és igyekszik mindenki utánozni mert azthiszi ettől lesz ő népszerű. Nem állítom hogy akik eddig bevallották,hazudnak,de azt sem állítom hogy mindet elhiszem.
2010. június 21. 19:16
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Azért mert megcsókolta, miért lenne már biszexuális? Ezkész... Sandrának eddig is voltak dolgai, az egész csak poén, teljesen nyilvánvaló... ne magyarázzunk már bele minden hülyeséget a dolgokba..
2010. június 21. 19:26
mert már nem tudják mit csináljanak jó világukban-.-
2010. június 21. 19:32
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Hát hánynom is csak nagyon kell! Abár ha valaki egy másik ugyanolyan neműt szeret felőlem csak ne én legyek az a "másik".
2010. június 21. 19:37
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Ez szerintem olyan dolog hogy egyszer kipróbálták és bejött nekik.Istenem.Két nő között a szex sokkal szebb, tisztább, gusztusosabb, érzékibb
mint két pasi között
.Azt gusztustalannak tartom,
és nem félek kimondani sem.Ha nekik jól esik csinálják, két lány közé be szállnék harmadiknak bármikor, de hogy egy pasival egyszer is kipróbáljam,inkább soha többet szex mint egy pasi.
Egyébként igen Ez is csak reklám és hírverés.Feltűnési viszketettség ahogy páran írták már...
2010. június 21. 20:13
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
engem nem zavar ha két ugyanolyan nemű ember csókolózik vagy mást csinál..
de télleg mostanában elég sok van.. és a pénzért csinálják meg a hírnév miatt.. de egyetértek avval Hiro-val hogy a pasis csók sokkal rosszabb...!
2010. június 21. 21:52
sztem egy nemhez vonzódni pont elégxD(és aki nem ezt gondolja az már túl van tenyésztve és nem tudja mit csináljon)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: