Bálizs Anett, a Jóban rosszban sorozat főnővére új orrot kapott, ugyanis plasztikai műtéten esett át.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új orrot kapott a Jóban rosszban sztárja
2010. június 21. 15:30
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
fókussssz
2010. június 21. 15:33
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
az ilyet nem tudom megérteni, mert ha csúnya orra lett volna és önértékelési problémái lettek volna miatta azt mondom oké csináltassa meg, de szerintem semmi baj nem volt az orrával
2010. június 21. 16:08
Figyeljetek...ő tudja mit csinál. Ha erre akarja szórni a pénzt tegye,ő baja. Semmi gond nem volt az orrával,de ha neki ez kell...
2010. június 22. 15:06
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
nemtudom, szerintem ez hülyeség... =S sajna nekem nem hön be... ha már adtok ventura-nak egy before/after képet nekem is adjatok belőle köszi! xD amúgy meg ígyis- úgyis ronda szerintem... =S
2010. június 22. 15:10
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
nem tudom miért rondázzátok le, sztem Anett nagyon szép nő, szép volt elötte is az orra, de valakinek ez kell, hogy maximális legyen az önbizalma, és én is megtenném ha lenne rá pénzem:)
2010. június 24. 10:33
szerintem is nagyon szép, és így tényleg más az orra most igazából szerintenm még jobban néz ki:)
2010. július 02. 17:47
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Mondjuk tényleg nem volt valami szép orra. :S
demostmáraz
mindenkiboldog
juhéé
demostmáraz
juhéé
2010. július 02. 20:18
tényleg fura orra volt,de amikor a sorozatba is beleszőték,azt nem láttam egy tábor miat...:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: