@wanda91: álljatok már le. Ő fikázhat én már nem mert egyből szar vagyok? Mi ez a rendszer...buzizhat szó nélkül?? hát nem fogom hagyni sajnálom. Justin fanok leszólhatják Adamet, fordítva nem működhet? kezd unalmassá válni az egész...
Egyszerűen hagyd figyelmen kívül. Aki egy ilyen tehetséges embert a melegségével csúfol, annak ne süllyedj le a szintjére.
MuchMusic Video Awards 2010
2010. június 25. 19:14
ISTENEM....NEM HISZEM EL....NA MIND 1...ÉN ÍMÁDOM ADAMAT ÉS JUSTINT IS!!!!!!!!!!ANNYIRA JÓKKK.....ATTÓL MERT WANDA ÉS A TÖBBIEK NEM BÍRJÁK 1MÁST ATTÓL MÉG NEM KELL LEBUZIZNI ADAMAT ÉS LEFIKÁZNI JUSTINT SEM...EZ PERSZE CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM....DE ÉN ÍGY LÁTOM...NEM IS ÉRTEM H PL. 1ESEK MÉRT BÁNTJÁK MÁSOK KEDVENCEIT MIKÖZBEN UGYANOLYAN EMBEREK...
xD NAHH MIND 1
PUXXY MINDEN ADAM ÉS JUSTIN FANNAK <3
PUXXY MINDEN ADAM ÉS JUSTIN FANNAK <3
2010. június 25. 19:54
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Na jó ,elkezdtem olvasni,de már a végén alig bírtam olvasni,egyrészről igazán zavaró ez a sok helyesírási hibás és egyéb nagy meg kisbetűs váltakozó írásmód.
Ez egy közösségnek kitalált oldal,és nem egy sztár rajongói oldala,úgyhogy ha a véleményedet,vagy rajongásodat egy sztár iránt csak úgy tudod kifejezni,hogy a többi sztárt egyből leszólod,akkor ne írj kommentet.Ha pedig eleve nem szereted azt a személyt akivel egy cikkben említik a kedvencedet,és véleményt akarsz írni,azt is kulturált formában.És a szexuális beállítottságot tényleg ne ide soroljuk már,mikor annak egy díj elnyeréséhez nem igazán sok köze van.Nem személyesen írtam senkinek,de már kicsit irritáló hogy valaki a személyes véleményét ilyen formában adja elő.Tiszteljük már meg a másikat akinek a kedvencéről esetleg szó van hogy nem primitív formában mondjuk el a mondandónkat,mert az esetlegesen sértő lehet,ha érzékenyen érinti a másikat.
A cikkhez hozzá szólva,én nem vagyok Justin-nak óriási rajongója,a zenéit meghallgatom,de nem lesz belőle kedvenc számom.Adam-mel is körülbelül így vagyok, tetszik a hangja és a számait is kedvelem.Mint embert nézve,nem igazán sokat tudok róla,mert nem tartozik a kedvenceim közé.De én azért örülök a sikereiknek,az azért biztos,hogy a semmiért senkinek nem osztogatnak díjat.(Jobb esetben
)Miley-nak sajnos már nem tudok örülni,régen még kedveltem,de most már a botrányait tekintve az én szememben már nem ér túl sokat.Ha valaki el szeretne érni valamit akár énekesnőként,akár színészként ne botrányokkal próbáljon meg főként a figyelem középpontjába kerülni.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett.:$
Ez egy közösségnek kitalált oldal,és nem egy sztár rajongói oldala,úgyhogy ha a véleményedet,vagy rajongásodat egy sztár iránt csak úgy tudod kifejezni,hogy a többi sztárt egyből leszólod,akkor ne írj kommentet.Ha pedig eleve nem szereted azt a személyt akivel egy cikkben említik a kedvencedet,és véleményt akarsz írni,azt is kulturált formában.És a szexuális beállítottságot tényleg ne ide soroljuk már,mikor annak egy díj elnyeréséhez nem igazán sok köze van.Nem személyesen írtam senkinek,de már kicsit irritáló hogy valaki a személyes véleményét ilyen formában adja elő.Tiszteljük már meg a másikat akinek a kedvencéről esetleg szó van hogy nem primitív formában mondjuk el a mondandónkat,mert az esetlegesen sértő lehet,ha érzékenyen érinti a másikat.
A cikkhez hozzá szólva,én nem vagyok Justin-nak óriási rajongója,a zenéit meghallgatom,de nem lesz belőle kedvenc számom.Adam-mel is körülbelül így vagyok, tetszik a hangja és a számait is kedvelem.Mint embert nézve,nem igazán sokat tudok róla,mert nem tartozik a kedvenceim közé.De én azért örülök a sikereiknek,az azért biztos,hogy a semmiért senkinek nem osztogatnak díjat.(Jobb esetben
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett.:$
2010. június 26. 09:10
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
szerintem hagyjuk abba a vitát. tényleg nincs értelme, és igazad van xBlondie, lehet nem éri meg lesüllyedni
nehéz elmenni az ilyen bántások mellett, de megpróbálok uralkodni magamon
Csak nekem ne pattogjon már egy 6 évvel fiatalabb, ezt se nagyon csípem. Tény, hogy Mindenkinek megvan a véleménye, majd egyszer rájönnek ők is, hogy feleslegesen bántották Adamet. Ha beérik az agyuk, másképp látják majd a dolgot. Legalábbis bízom benne. Csak annyit üzenek a JB fanoknak, hogy kicsit vegyenek vissza magukból és akkor nem lesz semmi gond!
2010. június 26. 11:50
nahhh 1et értek wanda91 sztem is haggyátok abba bár ehhez nekem semmi közöm mivel én nem vitázok
mind1 mint mondtam imádom Adamet és Justint is 4!!!
am wanda91 jóhh az avid!!!
2010. június 26. 12:47
le lehet szállni Justinról!!!!KÖSZÖNÖM!!!
Am Adamet is haggyátok!!!<33
Am Adamet is haggyátok!!!<33
2010. június 27. 20:11
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
kit érdekel ez a barom justin bieber!!
2010. június 28. 15:15
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
Amugy ez tök dedós már nem azért nézzetek már magatokra!!!!képesek vagytok ezen éveket vitázni??? semmi értelme az egésznek én szeretem Justint,Adamot és Mileyt is de mégse vitázok ilyen hülyeségeken semmi értelme sincsen meg igen egyet értek az olyanokkal mint pl.:Lora99 és nem kell senkitse fikázni azért amilyen pl.: justint azért mert ilyen a hangja ő ezért tehetséges vagy Miley-t mert neki nem olyan jó a hangja élőben vagy stb. semmi értelme,és szépenkérek mindenkit aki nem szereti az egyik sztárt attól még ne fikázza!én pl nem nagyon szeretem Taylor Swift-et de azért van 1-2 száma ami tetszik....és elejébe én se szerettem annyira Justint de már igen és az egyik sztárral sincs semmi bajom mert mind tehetségesek!
2010. június 28. 15:20
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
És tényleg lécci senkise fikázzon mást pl.: egy Adam Lambert fan egy Justin Bieber fant mert hogy ő szereti meg stb vagy fordítva meg a sztárokat se kell!És tudom hogy semmi közöm sincs meg nem mondhatom meg nektek hogy mit csináljatok de szerintem ez nektek se jó hogy fikázzátok egymást és tényleg szépen kérek mindenkit hogy ezt hadja abba lécciiiiiiiiiii!!
thanks
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: