Miley Cyrus at the MuchMusic 21st Annual Video Awards In Toronto, June 20, 2010
2010. június 21. 14:07
Idézet (Bijja @ 2010.06.21. 14:06)
az ott egy tetkó a fülén? vagy eddig is ott volt csak én nem tudtam róla?
am tényleg nagyon vékony 
bizony a fülén is van egy tetkó, méghozzá az hogy LOVE
2010. június 21. 16:19
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
ah már túl k...san néz ki szerintem....am koszi a képeket
2010. június 21. 18:24
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
3 sor 1. kép hááth....
mondjuk az a fehérrucis kép az dögös. és am ne lepődjetek meg ma már mindenki gagát utánozza. bár sztem ez marhaság most mindenki aki ilyen rövid fürdőruhaszerű ruhát fog felvenni vmelyik klippben vagy fellépésen az már lady gaga. én ezt nem értem de mind. és óóh vki hozzon egy zacskót jól látom justin bieber? ..............................
mondjuk az a fehérrucis kép az dögös. és am ne lepődjetek meg ma már mindenki gagát utánozza. bár sztem ez marhaság most mindenki aki ilyen rövid fürdőruhaszerű ruhát fog felvenni vmelyik klippben vagy fellépésen az már lady gaga. én ezt nem értem de mind. és óóh vki hozzon egy zacskót jól látom justin bieber? ..............................
2010. június 22. 14:16
Köszi a képeket.
Hú jó sokat levágatott a hajából.
Hú jó sokat levágatott a hajából.
2010. június 23. 12:02
|
|
glamourous77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 15 Azonosító: 89471 offline
|
legalább megtudtuk,hogy bugyit sem hord a fehér ruha alatt...
2010. július 04. 18:00
juj nagyon szép volt ott:))
nagyon jó képek *.*
olyan cool volt ott *.*
és a ruhája is nagyon cool volt *.*
miley♥
nagyon jó képek *.*
olyan cool volt ott *.*
és a ruhája is nagyon cool volt *.*
miley♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

4 felhasználónak tetszik: