2012-re tervezik Dan Brown legújabb regénye, Az elveszett jelkép című könyv alapján készülő film bemutatását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön: Az elveszett jelkép!
2010. június 20. 20:10
2010. június 20. 20:28
|
|
BloodyBlondehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 129584 offline
|
király
2010. június 20. 20:40
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
várom!
a könyvet nem olvastam de lehet elolvasom..
2010. június 20. 20:53
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Jeeeeeeeeee! A könyvet imádtam! Egyszerűen letehetetlen, tele van fordulatokkkat és kiakasztó jelenségekkel! Kíváncsi leszek hogyan oldanak meg egyes jeleneteket a filmben! ^^
2010. június 20. 22:23
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
Sok embertől azt hallom hogy nem tetszett nekik annyira ez a könyv mint a másik kettő (filmesített), pedig szerintem legalább annyira ütős ezis, és bőven felveszi velük a versenyt. Nagyon várom a filmet, és jóóóóhogy Tom Hanksnek kelll játszania a főszerepet.....ő a legLangdonabb Langdon. 
Ui.: nem csak ez a 3 könyve van ám....ot a Digitális Erőd is, meg a Megtévesztés foka. Azok is tökjók, de én inkább azokat nevezném "gyengébbnek" ha már rangsoroljuk őket.
Ui.: nem csak ez a 3 könyve van ám....ot a Digitális Erőd is, meg a Megtévesztés foka. Azok is tökjók, de én inkább azokat nevezném "gyengébbnek" ha már rangsoroljuk őket.
2010. június 21. 08:57
Az elveszett jelképet még nem olvastam, de minden erőmmel azon vagyok, hogy megszerezzem, mert a Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok is nagyon tetszett, alig bírtam letenni őket.
Más könyveket nem is olvastam Dan Brown-tól, a tartalmuk alapján annyira nem jönnek be, mint ezek a Robert Langdon-regények...
2010. december 06. 19:51
Nagyon tetszett a könyv,szóval kíváncsi leszek a filmre.
2011. október 28. 00:37
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Annyira nem volt jó mint a Da Vinci vagy az Angyalok és démonok, a filmek meg meg sem közelítik a könyveket úgy hogy nem tudom milyen lesz. Egyszer azért biztos megnézem.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: