Itt van végre a Round & Round videóklip!
2010. június 20. 19:20
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
nagyon tetszik
tényleg hasonló a stílusa a klipnek, mint Hiené, de ez jobban tetszik. eddig is szimpi volt a zenekar, most aztán bégleg ...
meg lehet figyelni a budapest bank és a media markt feliratokat is
2010. június 20. 19:24
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
Megnéztem Hien klipjét, és semmi hasonlóság nincs a kettő között. Vagy most azért hajazna Selena klipje az övére, mert olyan jelenetek vannak mindkettőben, ahol a városban sétálnak? Ez hülyeség, már ne haragudjatok.
2010. június 20. 19:27
|
|
BloodyBlondehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 129584 offline
|
én UTÁLOM Selenát ! szal nekem tök mind1
2010. június 20. 19:27
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
a dal tetszik
bár sokkal másabb, mint a Naturally, attól még szerintem jó 
a klipről nekem először Hien - Játék az egész című száma jutott eszembe... de attól még jó
Hien klipje is tetszett és ez is tetszik 
egyébként amikor az egész zenekar ott van a klipben az nem a Fészek Művészklubban készült? :$ (a kisebbik színpadon?)
a klipről nekem először Hien - Játék az egész című száma jutott eszembe... de attól még jó
egyébként amikor az egész zenekar ott van a klipben az nem a Fészek Művészklubban készült? :$ (a kisebbik színpadon?)
2010. június 20. 19:28
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Nagyon szuper klip lett. Nagyon tetszik
Selena gyönyörű, olyan jó nézni, ahogy Budapest utcáin és a Halászbástyánál rohangál meg a különböző feliratokat : Budapest Bank ....
nagyon jó
Selena gyönyörű, olyan jó nézni, ahogy Budapest utcáin és a Halászbástyánál rohangál meg a különböző feliratokat : Budapest Bank ....
nagyon jó
2010. június 20. 19:32
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
kimiszandy
Megnéztem Hien klipjét, és semmi hasonlóság nincs a kettő között. Vagy most azért hajazna Selena klipje az övére, mert olyan jelenetek vannak mindkettőben, ahol a városban sétálnak? Ez hülyeség, már ne haragudjatok.
Egyet értek veled kicsit tényleg hasolít de csak azért amit mondtál.
Egyet értek veled kicsit tényleg hasolít de csak azért amit mondtál.
2010. június 20. 19:32
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
Lia7! Jól látod, az a kör alakú kupolás terem a Fészek!
2010. június 20. 19:38
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Miután itt emlegettétek Hien klipjét én is megnéztem, bár nem mérvadó Selenát több millió rajongóval összehasonlítani Hiennel, aki nem büszkélkedhet ezzel.
Annyi a közös, hogy hasonló sztorija van, de most komolyan, Ti hogyan forgatnátok egy kémes klipet, ha nem ezekkel a motívumokkal (információcsere; paróka, hogy ne ismerjék fel...)? Ezen kívül semmi hasonlóság nincs benne, és Selena klipje sokkal jobb. Azt is hozzátenném, hogy míg Hien dala magyar rajongóknak készült, Selenáé a világ különböző táján élő (persze főként amerikai) rajongóknak.
Nem mondom, hogy olyan húdenagy szám lett, de tetszik, és már a fülembe mászott az egész. Külön jó, hogy ennyit mutatnak benne Budapestről.
Annyi a közös, hogy hasonló sztorija van, de most komolyan, Ti hogyan forgatnátok egy kémes klipet, ha nem ezekkel a motívumokkal (információcsere; paróka, hogy ne ismerjék fel...)? Ezen kívül semmi hasonlóság nincs benne, és Selena klipje sokkal jobb. Azt is hozzátenném, hogy míg Hien dala magyar rajongóknak készült, Selenáé a világ különböző táján élő (persze főként amerikai) rajongóknak.
Nem mondom, hogy olyan húdenagy szám lett, de tetszik, és már a fülembe mászott az egész. Külön jó, hogy ennyit mutatnak benne Budapestről.
2010. június 20. 19:38
|
|
Nicole56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.10. Hozzászólás: 75 Csatolások: 28 Azonosító: 41014 offline
|
jó lett, de azért igen meglátszik hogy ez pest... az omladozó falak, rozsdás korlát stb... jó van még ilyen máshol is, csak kicsit azért gáz... de a klip és a szám is nagyon tetszik
2010. június 20. 19:42
|
|
kimiszandyúj tag |
|
A 2-es villamosnál nem rosszabb egyik omladozó fal sem. XD
2010. június 20. 19:43
|
|
kimiszandyúj tag |
|
Főleg, mert mikor a rakparton robogózik, akkor a háttérben látszik a Petőfi-hídon áthaladó 4-es/6-os villamos.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: