Selena Gomez & The Scene szeptemberben megjelenő 2. albumának első kislemeze, a Round & Round klipje végre napvilágra látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van végre a Round & Round videóklip!
2010. június 20. 18:46
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
2010. június 20. 18:52
Bár a zene nem az én stílusom, elismerem, hogy nagyon jó a videoklip. Az is figyelemre méltó, hogy a forgatás után néhány nappal kész is a klip, nem úgy, mint egyes előadóknál, hogy leforgatják a klipet, utána 2 hónapig szerkesztik (csak tudnám, hogy mit). Szóval csak annyit mondhatok, minden elismerésem a csajnak és a menedzsmentjének.
Szerk.: Még annyit hozzáteszek, hogy nagyon szép, helyes arcú lány, ha olyan stílust képviselne, ami nekem bejön, tutira a rajongója lennék.
Szerk.: Még annyit hozzáteszek, hogy nagyon szép, helyes arcú lány, ha olyan stílust képviselne, ami nekem bejön, tutira a rajongója lennék.
2010. június 20. 18:58
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
Nekem se nagyon tetszik a dal, korábbi cikknél meg is jegyeztem, h unalmas a refrén, de ettől függetlenül vártam a klipet. Ahogy megláttam, írtam is a cikket, h a sok Selena rajongó láthassa!
Egyébként én sem vagyok rajongó, kinőttem már abból a korból, de nagyon kedvelem őt, nagy tehetségnek tartom. Ezért is követem róla a híreket.
Egyébként én sem vagyok rajongó, kinőttem már abból a korból, de nagyon kedvelem őt, nagy tehetségnek tartom. Ezért is követem róla a híreket.
2010. június 20. 19:11
|
|
kimiszandyúj tag |
|
Hmmm...ezek után megnézem az általatok említett Hien klipet, mert még sosem láttam.
2010. június 20. 19:11
Szerintem semmi baj sincs a klippel,sőt örülhetünk hogy ezt az országot is népszerűsíti valaki. Nem minden klippben díszeleg ott Budapest. A dal is egészen jó.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: