Sortilegio / Kettős játszma (2009)
2011. március 08. 11:58
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Imádom ezt a sorozatot, minden rész nagyon izgalmas.Szerintem itt sokkal jobb Will szerepe, mint az Árva angyalban és nagyon dögös.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. március 15. 09:40
Idézet (Adry87 @ 2011.03.08. 11:58)
Imádom ezt a sorozatot, minden rész nagyon izgalmas.Szerintem itt sokkal jobb Will szerepe, mint az Árva angyalban és nagyon dögös.
ugye, szerintem is
2011. április 09. 21:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
El se hiszem hogy már a felénél tartunk, ezt a sorozatot még sokáig el tudnám nézni, ha végig ilyen pörgős lenne.Mindennap alig várom hogy láthassam, nagyon el van találva, ilyen jó telenovellát még nem láttam.
2011. április 11. 16:02
Nagyon jó sorozat, mindennap nézem. Kár hogy csak 95 részes!!!
2011. május 07. 21:53
|
|
|
Azt hittem hogy nem tudják tovább fokozni az izgalmakat, de igen.Csak sajnos nemsokára vége.Ez az első olyan sorozat, ahol még a gonosz szereplőt is lehet szeretni, mert szerintem fantasztikus ahogy Zepeda megformálja Brunót, és mindig kitervel valami ördögit.A férfi főhős meg végre nem egy nyámnyila alak, hanem egy határozott,gyanakvással teli férfi, akit nem könnyű átverni, viszont romantikus is, és William Levy tökéletes választás volt.Nekem minden tetszik ebben a sorozatban.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.