1. Nagy Fehér Cápa
2. A Medve
3. A Tarantella + Madárpók
4. Mérges Kígyó
Itt Is azvazzatok Hogy szerintetek melyik a leveszélyesebb állat.
(A cápáról kerestem is képet)(Picit Félelmetes Bocsí)
Majd nagyícsátok ki akkor lessz csak olyan
Plusz a Pókrol is van kép
Szerintetek Melyik A Világ Legveszélyesebb Állata?
2010. június 18. 11:11
2010. június 18. 11:12
szerintem a 1.
Nert ha a tengerben úszunk akkor nem lehet tudni hogy mi van allatunk
Nert ha a tengerben úszunk akkor nem lehet tudni hogy mi van allatunk
2010. június 19. 15:12
sztem is az 1....mert ha észrevesszük h van alattunk 1 cápa a tengerben akk ő úgyis gyorsabban úszik...
2010. június 19. 16:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mindegyik tud halálos lenni, de a mérgeskígyók a legveszélyesebbek, sokféle van, sok helyen megél, velük a legnagyobb esély találkozni. Ha megnézzük statisztikailag, hogy melyik faj öl meg több embert egy év alatt, toronymagasan a mérgeskígyók a legveszélyesebbek.
2000-ben jegyezték fel egy évben a legtöbb cápatámadást, számszerint 79-et, ebből "csak" 16 volt halálos.
Napjainkig, ez a szám évről évre kevesebb, átlag 40 támadás évente, ebből pedig alig pár ami halálos. Világeszerte eddig bizonyítottan 464 ember életét oltotta ki cápa, mióta jegyzik az adatokat.
Több, mint 3000 kígyó faj él földünkön, ebből 700 halálos méreggel rendelkezik, ami életveszélyes az emberre nézve. Sok afrikai országban valamint indiában nincs bejelentési kötelezettsége a kígyómarásnak, harapásnak, tehát a számok jóval nagyobbak a hivatalosan feljegyzetteknél, ami így fest: 5,5 millió!!! regisztrált kígyómarás ebből 125.000 halálos volt. ráadásul sok túlélő is maradandó szövetkárosodást szenved.
A medvetámadások száma alig éri el a 15-20 esetet évente, abből halálos csak néhány esetben fordul elő.
Halálos pókmarások is viszonylag ritkák van olyan mérges faj melynél az elmúlt 100 évben összesen 13 esetben volt halálos a marásuk.
Önmagában félelmetes és veszélyes lehet bármelyik, rajtam sem segítene, ha a cápa úszna felém, hogy statisztikailag a kígyó a veszélyesebb, de a számok a kígyók mellett szólnak
2000-ben jegyezték fel egy évben a legtöbb cápatámadást, számszerint 79-et, ebből "csak" 16 volt halálos.
Napjainkig, ez a szám évről évre kevesebb, átlag 40 támadás évente, ebből pedig alig pár ami halálos. Világeszerte eddig bizonyítottan 464 ember életét oltotta ki cápa, mióta jegyzik az adatokat.
Több, mint 3000 kígyó faj él földünkön, ebből 700 halálos méreggel rendelkezik, ami életveszélyes az emberre nézve. Sok afrikai országban valamint indiában nincs bejelentési kötelezettsége a kígyómarásnak, harapásnak, tehát a számok jóval nagyobbak a hivatalosan feljegyzetteknél, ami így fest: 5,5 millió!!! regisztrált kígyómarás ebből 125.000 halálos volt. ráadásul sok túlélő is maradandó szövetkárosodást szenved.
A medvetámadások száma alig éri el a 15-20 esetet évente, abből halálos csak néhány esetben fordul elő.
Halálos pókmarások is viszonylag ritkák van olyan mérges faj melynél az elmúlt 100 évben összesen 13 esetben volt halálos a marásuk.
Önmagában félelmetes és veszélyes lehet bármelyik, rajtam sem segítene, ha a cápa úszna felém, hogy statisztikailag a kígyó a veszélyesebb, de a számok a kígyók mellett szólnak
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2010. június 19. 18:02
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
A madárpók nem veszélyes, maximum allergiát tud okozni.
A cápa... hát, több ember halt meg úgy, hogy agyonütötte egy kókusz, mint cápatámadásban. A fekete özvegyet kérem az összeállításba! Attól egy picit meghalsz.
2010. június 19. 18:11
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
a madárpók csak akkor csíp, ha bántod, vagy ha felemeled vagy ha zavarod.. láttam természetfilmebn xD...egyébként nem is olyan félelmetes.. barátomnak is van
és már simogattam
tök puha ^^
Szerintem az első (1.) a legfélelmetesebb
ha ő megharap, már nincs visszaút, max. ha kiment valaki a vízből. DE AKKOR SE BIZTOS, HOGY MEGMARAD A KEZED VAGY A LÁBAD ... =/
Szerintem az első (1.) a legfélelmetesebb
2010. július 12. 20:01
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Van úgy, hogy a cápa csak megkóstol majd elereszt, de én tőle félnék legjobban mert ha egy cápa kinéz magának akkor az elől nincs menekvés.A medvék annyira nem ingerlékenyek, de ha egy szernekedugrik egy aki nem veszi be a meghaltam fekvést az szívás. Ha jönne egy olyan igazán méretes pók az érjen utol ha tud
,a kígyót meg tanultam hogyan kell elkapni, és már fogtam is
szóval nekem:1. cápa
2. medve
3. pók és kígyó
szóval nekem:1. cápa
2. medve
3. pók és kígyó
2010. július 12. 22:01
sztem a fekete mamba
a világ legmérgesebb kigyoja és hát nem szivesen találkoznék vele
erösebb a mérge a kobráénál is és a csörgő kigyoénál is
a világ legmérgesebb kigyoja és hát nem szivesen találkoznék vele
erösebb a mérge a kobráénál is és a csörgő kigyoénál is
2010. július 12. 22:10
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Vámpír(edward cullen--elég ránézni és szörnyet halunk!)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.