Kiosztották a Comet gömböket!
2010. június 18. 12:40
Szégyen, milyen mélyre süllyedt ennek a műsornak a színvonala. Még a "szakmai" zsűri sem tud normális döntést hozni... de hát ez a csatorna is már csak az érvágó kis tiniknek szól - tisztelet a kivételnek. És egyáltalán ki volt az az elmebeteg aki Debreczeni Zitának műsorvezetői posztot adott?
2010. június 18. 12:44
Hm, voltam olyan hülye, hogy 3 órán keresztül végig szenvedtem. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek mikor kimondták Barbee nevét. Nevetséges, hogy folyamatosan playbackel a számait hadd ne minősítsem és díjat kap. Az meg a másik, hogy majdnem mindenki playbackelt, voltak kivételek. Hien például nem playbackelt, AFC sem (bár nem szeretem őket), viszont Rami és SP...Rami már tavaly is playbackelt, és SP is, miért nem tudnak ÉLŐBEN ÉNEKELNI?! Hogy lehet, hogy vannak akik bevállalták és ők miért nem? Még csak nem is nagyon táncoltak, hogy rálehessen fogni, hogy a tánc miatt...úgy volt nevetséges az egész, ahogy volt. Egyedül Hiennek tudok gratulálni
szerk:
Egyébként Cascada is a legelső számát playbackelte...
a másik meg igen, Zita valóban elég szánalmas volt a "vörös szőnyegen", kb. én jobban letudtam volna vezetni, mint ő.
szerk:
Egyébként Cascada is a legelső számát playbackelte...
a másik meg igen, Zita valóban elég szánalmas volt a "vörös szőnyegen", kb. én jobban letudtam volna vezetni, mint ő.
2010. június 18. 13:20
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Úr Isten! Barbee???...legjobb női előadó??? No ne már...talán a tehteséget kellett volna nézni...de mind1, mert a tiniknek úgyis ez tetszik, meg SP, szal rájuk szavaztak. Egyáltalán nem azok nyerték meg, akik tehetségesek! Még Hiennel meg az AFC-vel úgy egyetértek (mert a kategóriájukban ők a legjobbak). Meg talán a BNF a legjobb új előadó...dehát nagyon gyatra volt a felhozatal ezen a Cometen!
A Neotonra nem mondok egy szót sem, mert ők tényleg megérdemlik, mert már letettek vmit az asztalra. Meg SP helyett Ákos érdemelte volna meg a gömböt...
A Neotonra nem mondok egy szót sem, mert ők tényleg megérdemlik, mert már letettek vmit az asztalra. Meg SP helyett Ákos érdemelte volna meg a gömböt...
2010. június 18. 13:21
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
Barbee. OMÁJGÁD....ennyit az állítólagos magyar zenei életről. xD
2010. június 18. 13:23
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Egyébként meg igen SP meg ezek mindig playbackelnek (gondolom mert nincs hangjuk)...kimennének Japánba, akk letartóztatnák őket, mert ott ugyanis tilos playbackelni...okosak a Japcsik...
2010. június 18. 14:01
Idézet (xxangi20xx @ 2010.06.18. 13:23)
Egyébként meg igen SP meg ezek mindig playbackelnek (gondolom mert nincs hangjuk)...kimennének Japánba, akk letartóztatnák őket, mert ott ugyanis tilos playbackelni...okosak a Japcsik...
Ez így van, még a "háttér-vokálokkal" is csínján bánnak, pedig ott aztán van tingli-tangli popzene.
ÚRISTEN!! SP-t ismeri valaki Japánban!!!!!!!!
http://ameblo.jp/e-pfxflxmusic-4j/day-20100526.html
Hát a megveszekedett agyam eldobom
2010. június 18. 14:12
@inspiredboy: ÚRISTEN!! SP-t ismeri valaki Japánban!!!!!!!!
Neee, ugye ez csak egy vicc?
Neee, ugye ez csak egy vicc?
2010. június 18. 14:34
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
GICCSPARÁDÉ. Szerintem ennyivel lehetne a Viva Comet-et összefoglalni. A Viva saját felsztárolt előadói kapták a díjakat. Barbee-n még mindig ki vagyok akadva, azután a semmi produkció után, ami 100%-ig playback volt, és még egy rendes táncmozdulatot is alig tudott bemutatni. Szánalmas.
Én is néztem, de 11 után, mikor a Legjobb férfi előadó díját kiosztották, abbahagytam, mert amit SP művelt az egyszerűen szánalmas volt. Az viszont tényleg vicces volt mikor vonult ki, és a sok 13-14 éves tinipicsa meg akarta érinteni...
Cascadán viszont igazán meglepődtem. Azt hittem lesz valami 2 és fél perces tingli-tangli, playbackről, de Natalie Horler kitett magáért. 3 szám. Tényleg jó volt. Élőben és minden koreográfiával együtt.
Az este legborzalmasabb előadása szerintem a Tóth Gabi-Puskás Peti-Noémi Virág-Márk fellépés volt. Egyszerűen siralmas volt még hallgatni is. De Ramy full playback előadása is majdnem megütötte azt a szintet.
Én is néztem, de 11 után, mikor a Legjobb férfi előadó díját kiosztották, abbahagytam, mert amit SP művelt az egyszerűen szánalmas volt. Az viszont tényleg vicces volt mikor vonult ki, és a sok 13-14 éves tinipicsa meg akarta érinteni...
Cascadán viszont igazán meglepődtem. Azt hittem lesz valami 2 és fél perces tingli-tangli, playbackről, de Natalie Horler kitett magáért. 3 szám. Tényleg jó volt. Élőben és minden koreográfiával együtt.
Az este legborzalmasabb előadása szerintem a Tóth Gabi-Puskás Peti-Noémi Virág-Márk fellépés volt. Egyszerűen siralmas volt még hallgatni is. De Ramy full playback előadása is majdnem megütötte azt a szintet.
2010. június 18. 15:10
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Egész vicc volt ez a Comet!Kezdeném azzal,hogy veszíteni tudni kell és le a kalappal Noémi Virág előtt,aki korrekt módon felállva tisztelgett a győztes Barbee előtt,míg a többiek csak "csalódottan" bámultak!A produkciók meg mind egy nagy nulla volt a látványvilág arról meg ne is beszéljünk.Minden produkció szinte ugyanolyan volt.Középen az énekes és körülötte meg a táncosok!A közönség meg ennél unottabb már nem lehetett volna.A műsorvezetők meg olyan amatőrnek tűntek,mint akik most csinálják először.
2010. június 18. 15:21
Neeemár Barbiee fúúúúúúúúúj írok már neki twitteren....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: