Hát először énekelte a Pyromania-t,aztán mondta,hogy most egy régebbit fog énekelni,és elénekelte az Everytime We Touch-ot, és végül az Evacuate The Dancefloor-t
Kiosztották a Comet gömböket!
2010. június 18. 10:39
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
@katiegirl15:amúgy nem tudja valaki, hogy mit énekelt a Cascada?
Hát először énekelte a Pyromania-t,aztán mondta,hogy most egy régebbit fog énekelni,és elénekelte az Everytime We Touch-ot, és végül az Evacuate The Dancefloor-t
Szerintem talán ő volt az egyedüli jó.Sokak még nagyobb csalódások voltak,mint gondoltam volna.
2010. június 18. 10:47
6 kategória, csak most nézem...
-1, mert az különdíj inkább (Könnyűzenéért ...)
-1, amikor a klipet díjazzák, nem az énekest (videóklipp)
= 4 darab díj KONKRÉT énekeseknek! Négy darab!! Agyam eldobom xDDDDDDDDDDDDD
-1, mert az különdíj inkább (Könnyűzenéért ...)
-1, amikor a klipet díjazzák, nem az énekest (videóklipp)
= 4 darab díj KONKRÉT énekeseknek! Négy darab!! Agyam eldobom xDDDDDDDDDDDDD
2010. június 18. 10:53
Sajnálom, hogy L.L. Junior még egy díjban alulmaradt SP-nél. De be kell ismerni, hogy SP törődik a rajongóival, és tehetséges is, ezért érdemelte meg a Bravo Otto és a Viva Comet díját is.
2010. június 18. 10:53
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
hátn em tom...más eredményre számítottam..=D
2010. június 18. 11:34
A legtöbbel én is elégedett vagyok habár LL Juniort én is sajnálom,ő is nagyon tehetséges. De persze SP is az,és nagyon szeretem őt is szóval örülök. Barbee-n nem csodálkozom,a BNF szintén várható volt habár a Stereo 2.0 is jó volt. Az AFC-nek félig meddig örültem de én Josh és Juttának adtam volna,hiszen ők azért régebb óta vannak pályán,megérdemelnék. A neoton familia meg..örök kedvenc,gratula nekik:)
2010. június 18. 11:41
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nagyjából elégedett vagyok..

a klipnél én is másra vártam! de ez is jó lett:)
a klipnél én is másra vártam! de ez is jó lett:)
2010. június 18. 11:48
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én nagyon nem vagyok :S
szinte az összeset tehetségtelen kapta..akiket a média csak úgy felkapott..az egyetlen amelyikkel tanál egyetértek az a Legjobb videoklip: Hien - Túl szép (nem szeretem hient..de ő legalább tud énekelni és ez a klip tényleg jó. És ha tehetség alapján szavaznának az emberek akkor nekik kellett volna nyerni pl:Legjobb férfi előadó:Fekete Dávid
Legjobb női előadó:Lola
Szóval a jövőre nézve tanácsolom:TEHETSÉG!
(Am Ada nagyon szép volt*.* :DxD)
Legjobb új előadó:Adri
szinte az összeset tehetségtelen kapta..akiket a média csak úgy felkapott..az egyetlen amelyikkel tanál egyetértek az a Legjobb videoklip: Hien - Túl szép (nem szeretem hient..de ő legalább tud énekelni és ez a klip tényleg jó. És ha tehetség alapján szavaznának az emberek akkor nekik kellett volna nyerni pl:Legjobb férfi előadó:Fekete Dávid
Legjobb női előadó:Lola
Szóval a jövőre nézve tanácsolom:TEHETSÉG!
(Am Ada nagyon szép volt*.* :DxD)
Legjobb új előadó:Adri
2010. június 18. 11:50
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (klauuu @ 2010.06.18. 11:44)
Cascada is tök jó volt csak alig hallottam valamit.Nem tudom, hogy miért...
Aha, nálam is ez volt a baj, olyan halkan ment, vagy nem is tudom, mint mikor a háttérben megy valami..
2010. június 18. 12:10
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.18. 11:50)
Aha, nálam is ez volt a baj, olyan halkan ment, vagy nem is tudom, mint mikor a háttérben megy valami..
De érdekes módon a többi előadók számait rendesen lehetett hallani, pont az övékét nem.. 
mert playbackről ment egyes részeknél...amikor meg énekelt egy pöppet furi volt olyan hangosabb, meg egy kicsit hamisabb, de pl. amikor felemelték az pb-volt, de így is mit meg nem adtam volna, hogy ott legyek és lássam őt/őket élőben...
2010. június 18. 12:16
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.06.18. 12:10)
mert playbackről ment egyes részeknél...amikor meg énekelt egy pöppet furi volt olyan hangosabb, meg egy kicsit hamisabb, de pl. amikor felemelték az pb-volt, de így is mit meg nem adtam volna, hogy ott legyek és lássam őt/őket élőben... 
Szerintem meg a magyar sztároknak ment playbackről,az övéké ezért hallatszódott jobban.Persze nem mindenkié.. De ez már csak az én véleményem..
2010. június 18. 12:29
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
És élőben hallani őket.. áhhh (LLLL)
Mikor felléptek a színpadra elkezdtem zokogni.... (LLLLLLL)
Minden koncerten/fellépésen ez van velem
xD
Mikor felléptek a színpadra elkezdtem zokogni.... (LLLLLLL)
Minden koncerten/fellépésen ez van velem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: