Kiosztották a Comet gömböket!
2010. június 18. 09:53
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
én néztem egy darabig a műsort,de valami hányadék volt... azok a zenék.. életemben nem hallotam pl. olyan pocsék számot, amit Jósk és Jutka produkált,de Ramy (vagy ki) közös száma Sp-vel is.. hát nem minősíteném. A másik kedvenc az volt, mikor a Hooliganst egy színpadra rakták valamelyik új "bandával"... hogy milyen meggondolásból... Szóval ennyit a magyar könnyűzenéről manapság.
2010. június 18. 09:57
én végig néztem:) nagyon gratulálok a nyerteseknek. csak egy helyen nem az nyert akire szavaztam. legjobbn sp és rami produkciója tetszett. <3 de nagyon sok jó volt.
fel is vettük DVD-re. (Y)
2010. június 18. 10:02
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Cascada előadása csodálatos volt, de a Viva jól elsz*rta! Semmit sem lehetett hallani!!
Gratulálok Hien-nek, Barbee-nak és az Anti Fitness Club-nak!
Gratulálok Hien-nek, Barbee-nak és az Anti Fitness Club-nak!
2010. június 18. 10:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én elfelejtettem nézni de nem bánom. minden évbe ők a jelöltek meg ugy öszintén az h a BNF csinált egy számot amit a nézök jól lehúztak aztán meg nyernek.katiegirl15 értek egyett. az egész tök szánalmas.jó nem várok MTV Music Awards-ot de akor is...najóvan többet nem kritizálom:D
2010. június 18. 10:15
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Idézet (tironman @ 2010.06.18. 10:12)
Ezen inkább sírni kellene. Érték nélküli műanyag előadók tömkelege mindenhol. Igen nagyon megcsináltad média. Köszi b@.meg.

2010. június 18. 10:22
|
DJ Manó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 129303 offline
|
Hogy úgy monjam:
Barbee= énekelni nem tud, csak ha megkeverik a hangját, egy kalap Sz*r...
Anti Fitness Club= mi a jó abba ha belerágoknak a mikrofonba? o.O
SP= szintúgy mint Barbee, kalap sz*r
BNF= két számmal h lehet nyerni Comet gömböt??
Az egész nem ér semmit onnantól kezdve, h minden h*lyét jelölnek.. :@
Barbee= énekelni nem tud, csak ha megkeverik a hangját, egy kalap Sz*r...
Anti Fitness Club= mi a jó abba ha belerágoknak a mikrofonba? o.O
SP= szintúgy mint Barbee, kalap sz*r
BNF= két számmal h lehet nyerni Comet gömböt??
Az egész nem ér semmit onnantól kezdve, h minden h*lyét jelölnek.. :@
2010. június 18. 10:31
én nagyon örülök neki! klipben jobb lett volna sztem Lola, Sp vagy Noémi Virág.és az együttesben pedig az IdiotSide-nak szurkoltam. Barbee(L)(L)4ever!!! BNF(L)SP(L)
2010. június 18. 10:34
Én csak a tv-ben néztem. Az egyetlen aki nem playback-elt az Fekete Dávid volt, meg persze Cascada. De nem gáz. Itt ilyenek a "sztárok". Ezt kell elfogadni. Az a Rami meg egy tehetségtelen kis senki. Barbee-ról meg ne is beszéljünk.
2010. június 18. 10:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.06.18. 10:34)
Én csak a tv-ben néztem. Az egyetlen aki nem playback-elt az Fekete Dávid volt, meg persze Cascada. De nem gáz. Itt ilyenek a "sztárok". Ezt kell elfogadni. Az a Rami meg egy tehetségtelen kis senki. Barbee-ról meg ne is beszéljünk.
Fekete Dávid pont playbackelt. A Hooligans, az Idiotside, az AFC azok, akik biztos nem. Brasch Bence és Lola félig. Meg a BNF közöse Tamarával és Juniorral.
2010. június 18. 10:38
Fekete Dávid? Nem hiszem. Neki nincs arra szüksége, már bocs.
De a többi kis sztárocskának...pfff...Az AFc meg nem is énekelt, csak az énekes üvöltött a mikrofonba. Szóval azt nem is nevezném éneklésnek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: