Miley Cyrus jól megmondta
2010. július 01. 22:52
hááát ez egy nagy bunkó lehet ez a Perez vagy ki!!!
2010. július 03. 14:45
|
gergi kingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 130422 offline
|
Rileah nikole Evil fancsa13 bridgitmendler97 Ti mind megvagytok hülyülve vagy mi bajotok van,hogy azt a perverz, barom perishiltont ennyire szeretitek, na és fancs olyan fancsali pofát vágnál hogyha találkoznánk többet nehogy lekurvázd Miley-t remélem érted.
Én nagyon szeretem Miley-t még talán az életemet is oda adnám érte én elfogadom amilyen ,még igazán egy durva húzása sem volt Smiley-nak akkor mi van hogyha bugyi nélkül járkál különben is, ő már egy érett lány és peris egy hülye.
Én nagyon szeretem Miley-t még talán az életemet is oda adnám érte én elfogadom amilyen ,még igazán egy durva húzása sem volt Smiley-nak akkor mi van hogyha bugyi nélkül járkál különben is, ő már egy érett lány és peris egy hülye.
2010. július 27. 21:13
Miley meg a jól megmondás... miért nem tudom egy lapon említeni a kettőt??
2010. augusztus 01. 11:10
Idézet (husih96 @ 2010.06.17. 11:31)
Mileynek új mániája lett, hogy mindennel amit tesz, középpontba kerüljön. Feltünési viszketeksége (bocs nem vagyok biztos ennek a szónak a helyesírásában) van. Szörnyű.. Engem már nagyon idegesít.. Mindennel a címlapra akar kerülni... Végülis mással úgyysem tudna, mint a botrányokkal, hiszen tehetsége nem sok van szegénykének..
Félreértés ne essék!Miley nembiztos,hogy a címlapra akar kerülni csak a hülye uságírok meg mindenki felturbóz mindent!!
2010. augusztus 11. 15:01
nemrég néztem meg Perez Hilton-ról képeket googlén.. elég érdekes, hogy ő fikáz, kritizál meg miegymás.. mindenkit..erre ő, hogy néz már ki
.. (olyanképeket találtam róla ami hát érdekes.. xD)
2010. augusztus 16. 19:24
jól tette.. én nem fogtam volna magam vissza.. ( mert ő visszafogta) és fel is jelenteném
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: