Miley Cyrus jól megmondta
2010. június 17. 13:43
Én sem szeretem Miley-t de ebben az egyben igazat adok neki. Perez egy szánalmas alak,aki csak ahoz ért,hogyan égessen másokat...de most fordult a kocka,magát égette le.
2010. június 17. 13:53
|
|
DisneyStarsFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 129390 offline
|
Én régen szerettem Miley -t. De már megváltozott -sajnos. De senki sem marad egész életében 10-en éves. Márpedig 13 évesen szebb, aranyosabb volt. De most gót, rock, minden féle stílust kever a ruhatárát illetően. Nekem már ez nem tetszik. De nem kerülgetem tovább a forró kását. Miley -nak igaza van!!
2010. június 17. 13:54
|
|
DisneyStarsFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 129390 offline
|
igazad van WhiteAngel !!!
2010. június 17. 14:07
|
|
Michelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.21. Hozzászólás: 151 Csatolások: 120 Azonosító: 26026 offline
|
Perez inkább no komment, abban leli örömét - és közben szerez magának "hírnevet" - hogy másokat próbál lealázni vagy gúnyt űzni... hát sajnos ez már nem mindenkivel jön össze és amúgy is nincs már olyan ember aki ne utálná.. (ennek ellenére még így is akadnak támogatói)
majd megnézném hogy állna a szája ha róla jelennének meg hasonló posztok/képek egy teszem azt blogon. szánalmas egy ember - és ennek semmi köze ahhoz hogy gay
majd megnézném hogy állna a szája ha róla jelennének meg hasonló posztok/képek egy teszem azt blogon. szánalmas egy ember - és ennek semmi köze ahhoz hogy gay
2010. június 17. 14:13
Elég visszafogottan fejezte ki magát perezzel kapcsolatban:)...én bepereltem volna azt az állatot XD
2010. június 17. 14:16
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
b+ ez annyira felidegesít úgyviselkedik mintha valami 20-onb éves lenne és nem erre a cikkre gondolok hanem úgy alapvetően régen ő volt a kedvencem istenem de annyira elszállt magától meg komolyan mondom olyan lesz min pl. Benkő ×D (najó nem
de akkor is
) szar kis botrányhős és mióta eldöntötte h ő úgy fog viselkedni h ne 1 diney sztár ként fogják fel az emberek azóta én személyszerint megutáltam nemtudom h a többiek h vannak vele de nekem elment tőlle a kedvem és szánalmas már ahogyan kiakar tűnni mindenhol....
2010. június 17. 15:12
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Mindketten hülyék !! Miley már nem a régi imádnivaló énekesnő sajnos . elszállt és fel akar nőlni
2010. június 17. 15:34
hát a Perez tényleg nem normális(: most szólt be Jordin Sparksnak is, mert, hgy 21 éves létére Hello Kittys fedlsője van, mert olyan kenyérpirotot láttal nála a turnébuszon és hogy ez 16 éves szint(: de től is megkapta:
*Jajj Perez sírjak vagy nevessek! Ez hülye! És ha HK? akkor mi van? nem teccik? -ne nézz rá! Amúgy ne is tudom múltkor ki járkált HK-s táskával :/*
És most Mileynak is igazat kell andom...
*Jajj Perez sírjak vagy nevessek! Ez hülye! És ha HK? akkor mi van? nem teccik? -ne nézz rá! Amúgy ne is tudom múltkor ki járkált HK-s táskával :/*
És most Mileynak is igazat kell andom...
2010. június 17. 17:37
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
durva es mileynek igaza van!
2010. június 17. 17:44
Régen nagyon szerettem Miley-t, de mostmár elszállt magától...De végülis Perezt mégjobban utálom ő egy baromarcú seggfej köcsög buzi hülye állat. És itt Miley-nak igazat kell adnom, rég mondott már ilyen igazat ésjót...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: