A
Que esperabas nekem is nagy kedvencem!

Bevallom, hogy a
Siempre tú helyett a
Sin ti todo anda mal/Duele párost akartam a 2009es barcelonai koncertről, de nem találtam meg youtubon a videót.. :

Pedig ott, mikor rángatja a berendezést, hát kikészülök.
Azért nagyon ki tudok szúrni magammal, mikor ilyeneket kérdezek, mert az eszembe sem jut, hogy nekem is válaszolnom kell rá.
Ami jelenleg kifejez: Búscame, talán ezért is szeretem annyira, mert hihetetlenül vágyom arra, hogy
valaki végre észrevegyen engem, vagy legalább a helyzetet. Ami egyébként hülye taktika, szóval bátrabbnak kellene lennem.
Ami szeretném, hogy kifejezzen: Ahora tú vagy
Eres el agua (
no soy casi nada nélkül természetesen) de ezek olyan kis vidám dalok és a szövegük se a mélybe ránt, sőt tök jó ilyet érezni szerintem.
Életem legboldogabb időszakarára:
El apagón, mert az mennyire jó volt pár éve, mikor én is elmondhattam, hogy
cuántas veces vivimos algo mágico? cuántas veces hablamos por teléfono? salalalala
Életem egy nehéz időszakára: Por una vez. Azt hiszem, sokkal könnyebb lett volna mindenkinek, ha ki lettek volna mondva dolgok, legalább egyetlen egyszer.
És akkor most a te kérdésedre válaszolva:
Sabes bien - egy nagyon kedves emberre emlékeztet, aki már nem része az életemnek, mert egyszerűen van, ami vagy nagyon jól működik vagy sehogy. Úgyhogy maradtunk a sehogynál. De már nem igaz az, hogy
sabes bien, que quiero volverte a tener.
Si estoy loca - erről, mindig Soria és a csoporttársam jut eszembe, közös dalunk, egyszerűen imádtuk kint ezt a dalt, azóta is mindig felcsendül, ha találkozunk
Búscame - Ez van beállítva csengőhangnak az egyik legfontosabb emberhez az életemben. Pedig nem ezt választottam neki, de az
Y ahora vete-t leszavazta, és helyette választotta a
Búscame-t, aminek nem örültem, mert én azt akartam ébresztőhangnak. Szóval most az
Y ahora vete-re kelek. Az meg csak hab a tortán, hogy később értettem meg, vagyis most már értem, hogy egy dal néha nem ok nélkül kapcsolódik egy emberhez. Hát igen..
búscame..
Most te jössz! Ez amúgy egy jó kérdés volt, nem tudom, miért voltál elégedetlen vele.

Én viszont most egy light-ossal jövök, szóval:
melyik ruha, felső+nadrág, felső+szoknya, vagy egyéb formáció tetszett neked a legjobban, amit Malú viselt?
(KÉPET IS KÉREK!!!)