Hasonlít az enyémhez, de néhol teljesen eltér a véleményünk.
Voy a quemarlo todo 10/10
Így kell kezdeni egy igazán jó albumot! Klassz, pörgős, vidám dal, ki hinné, hogy egy szakítás után álló lányról szól? (:
Ahora tú 10/9.5
Először a Cadena Dialon adták le, talán egy héttel az album megjelenése előtt, és elsőre nem tetszett. Aztán minél többet hallgattam, annál inkább éreztem a pozitív töltetét.
Quién 10/10
Fura, de ez volt anno az egyik szám, ami nem igazán tetszett. Mostanra az egyik kedvencem, talán itt is az történt, hogy azt hittük, ez lesz a második single, és másként kezdtem nézni a dalra...
Blanco y negro 10/10
Már az amazonon hallott első 30 másodperc alapján is imádtam, gyönyörű szép.
Ni un segundo 10/10
Nagyon mély dal, ráadásul ebben található az egész lemez (számomra) legkifejezőbb mondata: "
tal vez te duela, pero desde que te fuiste me siento mucho mejor..."
Libérame 10/10
Nekem ez a tipikus Malú ballada, ami nélkül nem lehet egy lemezét sem elképzelni. (:
Vértigo 10/8
A szövege nagyon tetszik, viszont a dallama elég lightos, valahogy érzem Malúhoz illőnek. Ami vicces, mert ez az egyik szám, amit ő szerzett.
Búscame 10/10
Ez az, amit nem tudok mosolygás nélkül végighallgatni. (:
Guerra fría 10/10
Nagy kedvenc, mintha a hideg futkosna végig az ember hátán, de abszolút pozitív értelemben. Ráadásul ennek a dalnak van a legjobb refrénje.
El apagón 10/10
Húha, itt az a baj, hogy meg sem tudom fogalmazni, amit kivált belőlem a dal, mert annyi mindenre serkent egyszerre: kiállni az esőbe és ugrálni, forogni, táncolni, énekelni, nevetni...
Así lo haré 10/11!
Mikor amazonra felkerült az album egy héttel korábban, és bele lehetett hallgatni fél perc erejéig minden dalba, ez volt az, aminél eltört a mécses. Nem csak dallamilag csodaszép, de hihetetlen szövege is van.
Ni un segundo (versión piano y voz)10/9
Csak azért, mert nekem a teljes hangszereléses változat jobban tetszik.
Y ahora vete (iTunes bonus track) 10/11!
Hú, nagyon átkoznám a világot, ha ez nem került volna valamilyen formában a korongra... Elképesztő! Rendkívül erőteljes, kicsit hasonlít az A esto le llamas amorra, legalább abban, amit kivált belőlem. Mert mikor az Y ahora vete szól, akkor is legszívesebben törnék-zúznék, mert annyira érzem, amit énekel.
Átlag: 9.8
Azt hiszem itt bátran mondhatom, hogy ez lett Malú legjobb albuma.
Egyébként tök érdekes, hogy a zongorás Ni un segundo neked jobban tetszik, a Vértigo is kedvenced, viszont a Voy a quemarlo todo nem annyira jött be nálad...