Képből csak olyan száz körül van. Ami elég kevés, de a fotózásosak legtöbbje szerintem a birtokomban van. Van egyszerűen olyan szépek köztük.

Meg koncertképeket is mentettem le, hogy aztán később lehessen ikonozni. Majd a délután folyamán csinálok egy tömörített mappát, és átküldöm benne a képeket a mailcímedre, ha gondolod.
Ne is mondd, szégyellem is magam ám rendesen.

De mentségemre szóljon, hogy ez még régen volt, amikor tényleg még csak kezdeti állapotban voltam, már ami a Malú-fanságot illeti, és azóta persze minden egyes album hiánytalanul megvan.

Hátha egyszer a szükség rámjön, hogy régebbi dalokat hallgassak, mint mondjuk most az
Y si fuera ella-t, a
Cambiaras-t, vagy az
Aposté por ti-t.
Nekem a tiédhez hasonló "üvöltési ingerem" az
A esto le llamas amor-nál szokott gyakran előjönni. Bár inkább jellemző, hogy széttörnék/zúznék valamit, vagy még inkább, hogy iszonyatosan megütnék egy hímnemű emberpéldányt. Ha azt a dalt hallgatom, minden egyes férfit gyűlölni tudok.
Egyébként nem tudom, hogy mondtam-e már, de annyira örülök, hogy van még rajtam kívül valaki, akit az ilyen zenék ki tudnak ütni/fel tudnak emelni/meg tudnak ölni. Kevesen tudják ennyire értékelni az ilyen érzelmi töltetű és mélységű dalokat.
Én nagyon élvezem, ha róla beszélgetünk.

Ráadásul ilyenkor a lelkesedésed rám is teljesen átragad, és most nagyon jól jön, hogy el tudom terelni a gondolataim, és kikapcsolódni.
Meg kell mondjam, ahhoz képest, hogy még nem találkoztunk soha személyesen, az elmúlt asszem két évben igencsak jól sikerült kiismerned. Úgyhogy igen, valószínűleg megcsinálom Alejandro adatlapját is.

Meg hát legyen, bevállalom Natalia-t is. Remélem nagy hülyeségeket nem fogok fordítani, de ha mégis, majd szólj, légyszíves.
Már akartam kérdezni: veled még nem fordult elő, hogy mikor hallgattad Malú egyik dalát, elsőre mondjuk, akkor valami tök mást értettél az egyik sor helyett? Csak mert emlékszem, mikor felfedeztem az
Eres el agua-t, akkor szentül hittem, hogy ezt énekli:
eres el agua quemando mi ser, ami valójában
eres el agua que mata mi sed.

Végülis értelmes lett volna, azt leszámítva, hogy a víz hivatalosan nem égethet, de ez mellékes.
Kész rejtély, hogy ki lájkolj itt mindenkit!

De ha információhoz jutok róla, szólok mindenképp.
(És köszi a segítséget az adatlapkészítéshez!

)