Starity

Frequency (2000)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 16. 22:28 #1
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Rendezte: Gregory Holbit
Szereplők: Dennis Quaid, James Caviezel, Shawn Doyle, Elizabeth Michell, Jordan Bridges

Sztori:
John Sullivan számára valami furcsa dolog adatik meg: talán megakadályozhatná apja halálát, aki tűzoltó volt és oltás közben vesztette életét. A csoda pedig megtörténik! Egy este John megtalálja apja régi rádióját, és megpróbálja behangolni. Sikerül is kapcsolatot teremtenie egy férfival, aki tűzoltó, és egy harminc évvel ezelőtti baseball meccs döntőjére vár. Vajon lehetséges-e, hogy John a saját apjával beszél egyazon napon, egyazon helyen csak harminc évvel azelőtt? Elsőre hihetetlennek tűnik, de igaz. Lehetővé válik tehát a lehetetlen, sikerül megváltoztatni a múltat. John segít megtalálni apjának a tűzből kivezető utat, ezzel megmenti az életét és hirtelen minden megváltozik. John boldogan fedez fel újabb és újabb emlékeket apjáról. Valami azonban nem stimmel. A múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövőt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik.

Bocsánat, csak MQ képeket találtam sad.gif Szeretem ezt a filmet, érdekes története van, a színészek pedig nagyon jók benne. smileeee.gif
2010. június 19. 01:13 #2
drake1901
drake1901
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 244
Csatolások: 47
Azonosító: 79993
Láttam a filmet, bár már rég sad.gif de tetszett arra emlékszek! wink.gif
2010. június 22. 13:03 #3
- törölt felhasználó -    
Ez egy nagyon jó film, én nagyon szeretem. Már vagy 2-3x láttam. biggrin.gif Köszi a képeket. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!