80 nap alatt a Föld körül!
2006. január 24. 12:36
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Kedvenc városaim, ahova el szeretnék jutni: Los Angeles, New York, Las Vegas, Miami, Dubai, Hong Kong
2006. január 24. 12:44
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Hát, nemtom mennyire van értelme egy ilyen szavazásnak, hiszen mindenki máshová akar menni... Én pl.: még vissza akarok jutni Bangkok-ba illetve az Antarktiszra egyszer mindenképp. És Tokiót sem látom a városok között pedig oda is muszáj eljutni.. Szóval nem is lehet felsorolni, illetve egyet választani sem lehet.
2006. január 24. 12:51
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Természetesen igazad van, hogy ez egy nagyon tág téma lenne, de képtelenség felsorolni a világ összes, közkedvelt városát. Megpróbáltam olyan városokat írni, amik a top-on vannak. Tokio tényleg kimaradt. Ezért elnézést kérek. Én is sorolhatnám, hogy hova szeretnék még eljutni, ami nincs is az általam elindított szavazáson. Kíváncsi vagyok, hogy ki hova szeretne eljutni az fenti városokból.
2006. január 24. 12:53
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Hát én is Londonra szavaztam, de ha ezek közül olyan városra kellene szavazni, ahol még nem jártam, akkor szerintem Sidney lenne (az itt felsorolt európai városok majdnem mind megvoltak
). Egyébként osztom Nofene véleményét: ide nem nagyon lehet teljes felsorolást adni.
De amúgy: Antarktisz???
De amúgy: Antarktisz???
2006. január 24. 22:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Sidney - Ausztrália ... onnan talán haza se jönnék, de Új Zélandról se ... Londont több személyes okból gyülölöm, meg igazából az egész szigetet is - max 1 napot eltöltenék, kiváncsiságból, hamár mindenhol máshol jártam volna a világon - de csakis akkor
2006. január 25. 10:40
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Dubai - Arab Emírségek
Meleg hely kell, az összes hideg kilőve! USA nem érdekel annyira, azt úgy is jön magától, de az Arab Emirátusok már igazán exclusive hely!
Meleg hely kell, az összes hideg kilőve! USA nem érdekel annyira, azt úgy is jön magától, de az Arab Emirátusok már igazán exclusive hely!
2006. március 01. 11:12
Miért mindenki Amerikába akar menni?Szerintem nem nagy cucc!
2009. július 21. 11:27
Madridra voksoltam, de még Miamiba is szívesen elmennék.
2009. augusztus 30. 14:26
|
|
dancika555visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 84 Azonosító: 106322 offline
|
MIndenképp szeretnék New Yorkba,Párizsba,valahova Kínába
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: