Az E!News-nak adott interjút a népszerű színésznő, Megan Fox, ahol kérdezgették Justin Bieberről is. A sztár szerint a fiatal srác nagyon cuki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan is imádja Justin Biebert
2010. június 16. 17:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Cuki, de még véletlenül sem szexi. 
"Ki nem imádja ???!!!" - én sem...
"Ki nem imádja ???!!!" - én sem...
2010. június 16. 17:07
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
ELŐRE SZERETNÉM LESZÖGEZNI, hogy a cikknek nem az a lényege, hogy ki mennyire utálja JUSTIN BIEBERT!
Amennyiben megint elkezdődik a fiú "fórum szabályzatot nem tűrő" szapulása, akkor az ILLETŐT AZONNAL KITILTOM A FÓRUM FELHASZNÁLÓI közül!
Remélem érthető voltam. Véleményt ki lehet fejteni normális keretek között.
Amennyiben megint elkezdődik a fiú "fórum szabályzatot nem tűrő" szapulása, akkor az ILLETŐT AZONNAL KITILTOM A FÓRUM FELHASZNÁLÓI közül!
Remélem érthető voltam. Véleményt ki lehet fejteni normális keretek között.
2010. június 16. 17:10
Én szeretem Justint de nem azért mert "cuki" hanem azért mert jó hangja van!
2010. június 16. 17:13
'86-os születéssel Megan is mérhetetlenül öreg ám...
2010. június 16. 17:14
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
az szupi
nem csoda olyan édes és az egész vilgág odavan érte még a felnőttek is komolyan veszik
nem csoda olyan édes és az egész vilgág odavan érte még a felnőttek is komolyan veszik
2010. június 16. 17:28
És hol vannak ilyenkor a nagy Justin fanok? Mert érdekesnek tartom hogy ennyi rajongó,és mégis mindenki szídja. Szeretem a zenéjét és nekem ez a fontos. Cuki vagy nem cuki egyremegy...nehogymár ezen vitázzunk!
2010. június 16. 17:29
|
|
Ditta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 62 Azonosító: 128604 offline
|
Nem akarok megbántani senkit de szerintem nincs jó hangja Justinnak nem vetem el azt a tényt h "aranyos" a maga módján lehet hogy velem van probléma de azért durva h egyre öregebbeknek is bejön Justin
2010. június 16. 18:03
|
Reevesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 46765 offline
|
" A felnőttek is komolyan veszik" ROFLMAO.
Ezt a kis senkiházi gyereket 1 év múlva elfelejti Európa mert semmitmondó számai vannak...Kár, hogy ez a fórum tele lett 11 évesekkel :S Hqparadise-ként szerintem sokkal jobb volt !
Ezt a kis senkiházi gyereket 1 év múlva elfelejti Európa mert semmitmondó számai vannak...Kár, hogy ez a fórum tele lett 11 évesekkel :S Hqparadise-ként szerintem sokkal jobb volt !
2010. június 16. 18:09
Ez kedves dolog tőle, most Justin örülhet hogy egy ilyen szép nő ilyet mond rá
2010. június 16. 18:27
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
én egyszer olvastam, h Megan ráhajtott egy díjátadón Zac-re... azóta mint embert nem bírom, de az kétségtelen, h színésznőként tényleg tehetséges... ami pedig ezt a Justin-os dolgot illeti... szerintem nem lehet összehasonlítani az énekesi és a színészi tehetséget... és Megan ebben az interjúban tök aranyos volt Justin-nal szemben
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: