Az E!News-nak adott interjút a népszerű színésznő, Megan Fox, ahol kérdezgették Justin Bieberről is. A sztár szerint a fiatal srác nagyon cuki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan is imádja Justin Biebert
2010. június 16. 17:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Cuki, de még véletlenül sem szexi. 
"Ki nem imádja ???!!!" - én sem...
"Ki nem imádja ???!!!" - én sem...
2010. június 16. 17:07
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
ELŐRE SZERETNÉM LESZÖGEZNI, hogy a cikknek nem az a lényege, hogy ki mennyire utálja JUSTIN BIEBERT!
Amennyiben megint elkezdődik a fiú "fórum szabályzatot nem tűrő" szapulása, akkor az ILLETŐT AZONNAL KITILTOM A FÓRUM FELHASZNÁLÓI közül!
Remélem érthető voltam. Véleményt ki lehet fejteni normális keretek között.
Amennyiben megint elkezdődik a fiú "fórum szabályzatot nem tűrő" szapulása, akkor az ILLETŐT AZONNAL KITILTOM A FÓRUM FELHASZNÁLÓI közül!
Remélem érthető voltam. Véleményt ki lehet fejteni normális keretek között.
2010. június 16. 17:10
Én szeretem Justint de nem azért mert "cuki" hanem azért mert jó hangja van!
2010. június 16. 17:13
'86-os születéssel Megan is mérhetetlenül öreg ám...
2010. június 16. 17:14
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
az szupi
nem csoda olyan édes és az egész vilgág odavan érte még a felnőttek is komolyan veszik
nem csoda olyan édes és az egész vilgág odavan érte még a felnőttek is komolyan veszik
2010. június 16. 17:28
És hol vannak ilyenkor a nagy Justin fanok? Mert érdekesnek tartom hogy ennyi rajongó,és mégis mindenki szídja. Szeretem a zenéjét és nekem ez a fontos. Cuki vagy nem cuki egyremegy...nehogymár ezen vitázzunk!
2010. június 16. 17:29
|
|
Ditta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 62 Azonosító: 128604 offline
|
Nem akarok megbántani senkit de szerintem nincs jó hangja Justinnak nem vetem el azt a tényt h "aranyos" a maga módján lehet hogy velem van probléma de azért durva h egyre öregebbeknek is bejön Justin
2010. június 16. 18:03
|
Reevesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 46765 offline
|
" A felnőttek is komolyan veszik" ROFLMAO.
Ezt a kis senkiházi gyereket 1 év múlva elfelejti Európa mert semmitmondó számai vannak...Kár, hogy ez a fórum tele lett 11 évesekkel :S Hqparadise-ként szerintem sokkal jobb volt !
Ezt a kis senkiházi gyereket 1 év múlva elfelejti Európa mert semmitmondó számai vannak...Kár, hogy ez a fórum tele lett 11 évesekkel :S Hqparadise-ként szerintem sokkal jobb volt !
2010. június 16. 18:09
Ez kedves dolog tőle, most Justin örülhet hogy egy ilyen szép nő ilyet mond rá
2010. június 16. 18:27
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
én egyszer olvastam, h Megan ráhajtott egy díjátadón Zac-re... azóta mint embert nem bírom, de az kétségtelen, h színésznőként tényleg tehetséges... ami pedig ezt a Justin-os dolgot illeti... szerintem nem lehet összehasonlítani az énekesi és a színészi tehetséget... és Megan ebben az interjúban tök aranyos volt Justin-nal szemben
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: