Justin szexi fotókat akar
2010. június 16. 18:26
|
|
Ancsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 127586 offline
|
Justinnak elege van már belőle hogy egyfolytába a nyakán lóg,ha Justin valamit viccel és az anyukája tudja hgy vicc volt de akkor is rászól hogy kérjen bocsánatot:pl:Aki látta a Vivián a Justin Bieber hétvégét-naplója na és ott ültek a kocsiba és Justin viccelődöt azzol hogy miért van itt a a magántanárja vele a limoban menjen haza,de ez csak egy vicc volot és Justin anyukája is tudta de azért mondta hogy kérjen bocsánatot!!Justin meg:-Jaj.(
2010. június 16. 18:33
Idézet (Ancsi1998 @ 2010.06.16. 18:26)
Justinnak elege van már belőle hogy egyfolytába a nyakán lóg,ha Justin valamit viccel és az anyukája tudja hgy vicc volt de akkor is rászól hogy kérjen bocsánatot:pl:Aki látta a Vivián a Justin Bieber hétvégét-naplója na és ott ültek a kocsiba és Justin viccelődöt azzol hogy miért van itt a a magántanárja vele a limoban menjen haza,de ez csak egy vicc volot és Justin anyukája is tudta de azért mondta hogy kérjen bocsánatot!!Justin meg:-Jaj.(
Gondolom, csak azt szeretné, hogy a fia illedelmes legyen, például ha valakit megbánt a viccelődésével akkor kérjen bocsánatot.
2010. június 16. 18:37
|
|
Dark Angel 96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 127261 offline
|
Nekem is elegem lenne. Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e szexi fotók...
2010. június 16. 18:47
|
|
Bernadett |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 812 Csatolások: 11 Azonosító: 128044 offline
|
KHM.....
Nah jól van először a zenével foglalkozzon.
Aztán csinálja meg az annyira szeretett filmjét.(Tuti,hogy nem nézem meg)
Aztán meg ott a többi!!
Szerintem túl sokat akar!!!!!!!!!!
A múltkor láttam egy olyan videót,hogy.... szóval látszik,hogy az agyára meg a hírnév!!+ neveletlen!
És mindenhol csak Justin!!ELÉÉÉÉÉG MÁÁÁÁÁÁÁR
Nah jól van először a zenével foglalkozzon.
Aztán csinálja meg az annyira szeretett filmjét.(Tuti,hogy nem nézem meg)
Aztán meg ott a többi!!
Szerintem túl sokat akar!!!!!!!!!!
A múltkor láttam egy olyan videót,hogy.... szóval látszik,hogy az agyára meg a hírnév!!+ neveletlen!
És mindenhol csak Justin!!ELÉÉÉÉÉG MÁÁÁÁÁÁÁR
2010. június 16. 18:47
|
|
pearl224visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.05. Hozzászólás: 165 Csatolások: 25 Azonosító: 48559 offline
|
Ez nem hír..kezd a starity egy óvodához hasonlítani,hány évesek írnak ide cikkeket??
Mennyi az aki ezt írta,12-13??!
Azért lehetnének igazi szerkesztők is....
Mennyi az aki ezt írta,12-13??!
2010. június 16. 18:49
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hát az bizti , hogy jól sikerülnek majd a képek..
xD:P
I love Justiin..(L)
I love Justiin..(L)
2010. június 16. 19:03
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
pearl224
én is így vagyok vele,már elment a kedvem a cikkek írásától is ... korlátozni kéne valahogy hogy egy sztárról heti xy db cikk jöjjön ki:) semmi bajom Juistinnal,meg a zenéjével sem,de kisit már bizarr,hogy tényleg mindennap őt látom,mikor feljövök ide...
én is így vagyok vele,már elment a kedvem a cikkek írásától is ... korlátozni kéne valahogy hogy egy sztárról heti xy db cikk jöjjön ki:) semmi bajom Juistinnal,meg a zenéjével sem,de kisit már bizarr,hogy tényleg mindennap őt látom,mikor feljövök ide...
2010. június 16. 19:22
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (pearl224 @ 2010.06.16. 18:47)
Kifizeted őket?
Mindenkinek adott a lehetőség a cikkírásra, nyugodtan lehet írni komolyabb cikkeket is, kritizálni mindig könnyebb, mint tenni valamit.
2010. június 16. 19:26
|
|
pearl224visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.05. Hozzászólás: 165 Csatolások: 25 Azonosító: 48559 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.06.16. 19:22)
Kifizeted őket?
Mindenkinek adott a lehetőség a cikkírásra, nyugodtan lehet írni komolyabb cikkeket is, kritizálni mindig könnyebb, mint tenni valamit.
Nincs időm ilyenek írására,de ha írnék,előtte biztos átgondolnám,azt,hogy van-e hírértéke...vagy legalábbn igazi tartalma!
Enyhe okoskodást éreztem ki a hozzászólásodból..:)Persze,mint látom moderátor vagy,így könnyű
Tartom magam a véleményemhez.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: