Justin szexi fotókat akar
2010. június 16. 17:25
Szeretem Justint...a zenéje miatt. De meggondolatlannak gondolom ezeket a képsorokat. Hiszen csak 16..kinek akar bizonyítani?az anyjának?Mert ezzel nem fog sokat elérni,ebben biztos vagyok. Justin,maradj olyan amilyen voltál,nem áll ez neked jól.
2010. június 16. 17:25
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Elég nehéz lenne szex fotókat csinálni egy olyan gyerekről, aki bár 16 éves, úgy néz ki, mint egy 10 éves... namármost kárhogy is nézzük egy 10 éves kisgyerek sehogy nem lenne szexi, max aranyos...
2010. június 16. 17:39
|
|
Ditta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 62 Azonosító: 128604 offline
|
Hát én megértem azért az anyját is mert csak vigyázni akar a kicsike fiára de azért nem kell túlzásokba esni xd ahoz elég érett már Justin hogy fel tudja mérni hogy ez a fotózás jó lesz e vagy sem...de szerintem nem szexi szóval ne vágyon ilyen képre majd 18-20 évesen talán
2010. június 16. 17:52
teenLady te ne besz!!! ok???
sztem cuki és szexi is lehet vki...
2010. június 16. 17:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Lora99 @ 2010.06.16. 17:52)
teenLady te ne besz!!! ok???
Ne hogy elkezdjétek megint.
Neki nem szexi, neked az; ő is beírhtja és te is.
Idézet (lolypopp @ 2010.06.16. 17:53)
szexi fotók? róla:P na jó mégis az anyukája elégé vigyáz a kisfiára de ne úgy akarja már kinőni ezt hogy szexi fotókat csináltat:D
Kicsit Miley effektus.
2010. június 16. 18:19
|
|
Ancsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 127586 offline
|
Szerintem nagyon szexi cukkyn is ari volt mind a kettőn aranyos és Lora99-Bogi(barátnőm)és is oda akartam szólni TeenLady-nak,hogy miylen bunkó Justin lehet szexi!!!
2010. június 16. 18:19
húúúú
megértem, gáz lehet, ha anyád folyton a nyakadon lóg...bár nem tudom, ő hogy lesz szexi...
2010. június 16. 18:24
Én is 16 vagyok még sem akarok szexi fotókat:D ki is törne a kameralecse, de egészségére, ha akar hajrá xD, de egy pasi 20 év körül szexi, szerintem
2010. június 16. 18:26
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát én teljesen megértem!most komolyan:16 éves,nem kisbaba,az anyja meg nem akarja felfogni,h a fia már csajozik és már lassan kinövi a jajdecukivagyok imidzsét!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: