Justin Bieber
2011. március 10. 19:54
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Szerintem egész okés a srác. Akik nem szeretik biztos megvan rá az okuk, de mondjuk nekik sem esne jól ha neten kavarnának, és neten útálkodnak. Senkit nem kért hogy szeresse, akik szeretik a sok koncerttel és miegyébbel meg is hlálja. ENNYI!
2011. március 10. 20:21
Nah, végre Justin Bieber topic. *-*
Szerintem Justin helyes, vicces, jó hangja van, tehetséges.
Az összes videoklipjét szeretem, nincs olyan amelyik nem tetszene. A kedvenc a Somebody to love.
Mind3 albumát szeretem, de a My World 2.0 sikeredett a legjobban. (Y) Sok sztár mondja róla h. helyes és tehetséges.
2009 Augusztus.14 óta szeretem, de nem érzem magam nagy rajongónak, és nem is szeretnék az lenni. De ha megkérdeznék tőlem h. ki a legjobb tini sztár, akkor egyértelmű h. Justin Bieber. ♥
Az utálókat elfogadom, mert van néhány ismerősöm aki utálja, de mégis azon kívül sok közös van bennünk. Megértem az antikat h. utálják a hangját, a viselkedését, és hogy még ő fiatal. De mindenkinek meg van a saját kedvence.
Ez az én véleményem, és ennyi. J.B Forver.♥
Szerintem Justin helyes, vicces, jó hangja van, tehetséges.
Az összes videoklipjét szeretem, nincs olyan amelyik nem tetszene. A kedvenc a Somebody to love.
Mind3 albumát szeretem, de a My World 2.0 sikeredett a legjobban. (Y) Sok sztár mondja róla h. helyes és tehetséges.
2009 Augusztus.14 óta szeretem, de nem érzem magam nagy rajongónak, és nem is szeretnék az lenni. De ha megkérdeznék tőlem h. ki a legjobb tini sztár, akkor egyértelmű h. Justin Bieber. ♥
Az utálókat elfogadom, mert van néhány ismerősöm aki utálja, de mégis azon kívül sok közös van bennünk. Megértem az antikat h. utálják a hangját, a viselkedését, és hogy még ő fiatal. De mindenkinek meg van a saját kedvence.
Ez az én véleményem, és ennyi. J.B Forver.♥
2011. március 11. 08:43
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Nekem nagyon furcsa mert először szerettem majd utáltam aztán szerettem majd utáltam és most már megint szeretem szóval tudom hogy egy kicsit lökött vagyok
2011. április 23. 18:51
Ha bírod Justin Bieber akkor:
1. neked mi tetszik rajta
2. melyik a kedvenc számod tőle!
2011. április 23. 19:12
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Idézet (enya 2 @ 2011.04.23. 18:51)
Még szép hogy bírom!!
mindene!!! ne tudom megmondani mert mindene!!
2011. május 25. 16:37
Nagyon birom
1.mindene
2.összes
2011. június 24. 11:32
|
|
Petrus77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 66 Csatolások: 7 Azonosító: 152812 offline
|
1.Nekem tetszik, az egész fiú, vagyis ahogyan kinéz, és jó a hangja is, azért!
2. baby-t szeretem tőle!
2011. június 24. 12:55
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Ki nem állhatom a srácot semmi eredeti nincs benne ő is csak egy a sok tömeggyártású sztárocskák közül akik gyorsan felemelkednek aztán eltűnnek a süllyesztőben.Ha pedig nem akkor úgy járnak mint Britney Spears.Ráadásul ő nem küzdött meg az álmaiért úgy rendesen, őt felfedezték ergo kellett a világnak még egy tinisztár.Az most mindegy hogy Usher fedezte fel, mert lehet ezt ő is pontosan úgy tudta mint a fejesek.Csak annyi volt hogy fogunk egy tinit aki ki akar törni és sztárt csinálunk belőle.Lehetőleg fiút mert abból kevés van.Ez az egész sztárvilág egy showbiznisz.Nem csak Dszásztin Bíbör és társai, hanem akár még az én kedvenceim is.Száz meg száz ember dolgozik azon hogy az esetleges klipekben hogy nézzen ki milyen legyen a háttér stb...és ha szerencséje van megengedik hogy egy kicsit beleszóljon az illető.A klipeket valakinek szponzorálnia kell jó sok pénzzel és abban a klipben azt csinálja mindenki amit a szponzoráló meg az erre bérelt emberei mondanak.
A lényeg az az hogy ha épp azt mondja hogy őt nem kitalálták, akkor épp azt találták ki.Ez így kicsit zavaros de igaz.
Ez az én véleményem.Nyugodtan meg lehet kövezni érte akkor is így gondolom.
A lényeg az az hogy ha épp azt mondja hogy őt nem kitalálták, akkor épp azt találták ki.Ez így kicsit zavaros de igaz.
Ez az én véleményem.Nyugodtan meg lehet kövezni érte akkor is így gondolom.
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2011. június 24. 13:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
1.én nagyon bírom,2 éve a kedvencem.megfogott a hangja és a stílusa,valamint az is tetszik,hogy mennyit foglalkozik a fanokkal,ami nemsok befutott sztárról mondható el.
2.kedvenc dalom tőle most a next 2 u,a baby,és a pray
2011. június 25. 10:19
Én nem szeretem! Bisztos kedves, aranyos, cuki, helyes meg ilyesmi de azért senki ne mondja hogy egy nagy tehetség! Elvan azokkal a nyálas számaival aztán ennyi !
2011. június 28. 18:10
Ez a gyerek tiszta szégyen
De nem csak a gyerek hanem a számai meg ez az egész kis nyálas stílusa.Hányinger...
De nem csak a gyerek hanem a számai meg ez az egész kis nyálas stílusa.Hányinger...
2011. június 29. 16:05
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Megmondom nem tudom hogy mások mit esznek rajta..szerintem tehetségtelen.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. június 30. 22:20
Idézet (An_d_a @ 2011.06.24. 13:53)
1.én nagyon bírom,2 éve a kedvencem.megfogott a hangja és a stílusa,valamint az is tetszik,hogy mennyit foglalkozik a fanokkal,ami nemsok befutott sztárról mondható el.
Vagy csak úgy tűnik hogy foglalkozik velük.
Személyes véleményem szerint egy tehetségtelen emberke, akit két év múlva remélhetőleg elfelejt a világ.
2011. július 02. 10:50
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.21. 14:56)
Teljesen,Justin semmi ilyet nem nyilatkozott
Én már halottam
2011. július 05. 09:18
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
semmi bajom a gyerekkel, de annyi biztos hogy amikor Usher felfedezte, kicsit eltúlozta milyen jó hangja van
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.