Justin Bieber
2010. augusztus 12. 19:37
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
A 3. sorba a 2. képen melyik dzsásztin??
2010. augusztus 16. 14:09
Idézet (Missy Eliot @ 2010.06.16. 21:45)
én csak kérdeznék? Justin Télleg meleg??

2010. augusztus 16. 14:17
nekem nincs bajom justinnal...naon aranyos...denem eredeti...ésa hangja sztem nem annyira jó mint amennyire el van szállva magától
2010. augusztus 16. 14:17
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Most nyitott valaki egy olyan topikot, hogy Miért tört el Justin lába? De mire elküldtem a válaszom, letörölték.
2009 vége felé az egyik fellépésen rosszul lépett és már a dal (amit épp énekelt) elején eltört, de végigtáncolta és énekelte, aztán rögtön lement a színpadról. És azóta ezen viccelődnek Taylor Swift-tel, mert Taylor "Kéz- és lábtörést!" kívánt neki az előadás előtt.
Idézet (Anett vok @ 2010.08.16. 14:04)
Sziasztok!
Én már nagyon rég óta meg szerettem volna tudni hogy Justin Bieber lába miért törött el!
Én már nagyon rég óta meg szerettem volna tudni hogy Justin Bieber lába miért törött el!
2009 vége felé az egyik fellépésen rosszul lépett és már a dal (amit épp énekelt) elején eltört, de végigtáncolta és énekelte, aztán rögtön lement a színpadról. És azóta ezen viccelődnek Taylor Swift-tel, mert Taylor "Kéz- és lábtörést!" kívánt neki az előadás előtt.
2010. augusztus 16. 14:21
Idézet (xBlondie @ 2010.08.16. 14:17)
Most nyitott valaki egy olyan topikot, hogy Miért tört el Justin lába? De mire elküldtem a válaszom, letörölték.
Én jelentettem a moderátoroknak a topicot,és gyorsan intézkedtek is
Kész tehetség kell ahoz hogy ennyire értelmetlen topicot nyisson valaki
Egyébként meg bárkivel előfordulhat az ilyesmi,de legalább végigcsinálta a koncertet így is
2010. augusztus 16. 16:06
|
|
nyt82új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129180 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
DemiLovato2010
2010. augusztus 19. 09:24
Én nem szertem...teletömnek vele mindent...
Hangja egy kevés van de zenéje...Baby Baby oh!
Bocsi rajongók de eléggé gáz a gyerek
Hangja egy kevés van de zenéje...Baby Baby oh!
Bocsi rajongók de eléggé gáz a gyerek
2010. augusztus 19. 11:41
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Imádom (L) Lehet egy kicsipicit lányos a hangja de a zenéje nagyonmegfogott
sokan aztmondják h túl nyálas, de a "szerelem az élet mozgatórugója" Ha nem lenne szerelem, nem lenne élet
Am meg egy ilyen cuki fiútól mit vártok, metált???
2010. augusztus 19. 18:46
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
.Elöször még nem halotam csak láttam de naon helyesnek tünt.Amikor elöször hallotam nem is naon jöt be de utána egy párszor meghallotam és most már a kedven énekesem lett. Imádom.
2010. augusztus 20. 11:52
Én IIMMÁÁÁÁÁÁÁÁDDOOMM alig várom már hogy magyarországra jöjjön!!!
2010. augusztus 21. 11:41
|
|
Justina1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 5 Azonosító: 132757 offline
|
Idézet (Missy Eliot @ 2010.06.16. 21:45)
én csak kérdeznék? Justin Télleg meleg??

Nyugodj meg justin nem meleg!!!
Én imádom Justin előszőr ki nem álhattam de egyszer megfogot!!!
2010. augusztus 21. 12:48
szerintem tökaranyos Justin..
engem nemidegesített akkor sem a róla szoló hír mikor nembírtam annyira, csak akkor nemolvastam el.. csakazidegesít, hogy ha valakit bosszantja akkor tovább kellene néznie nemkéne megnéznie a cikket, meghogy miről szól.. nekem a lényegtelen cikk is fontos x).. amugy sokmindenről írtak.. de azt nemtudja valaki, hogy Justinnak egyik koncertjén mértvolt bekötve (vagymiaz xD) a lábaa??
nemtudok képet berakni, hogy ha valaki nemértené mitkérdeztem, és így nemtudom megmutatni :S:S
nemtudok képet berakni, hogy ha valaki nemértené mitkérdeztem, és így nemtudom megmutatni :S:S
2010. augusztus 21. 19:13
nem nagyon bírom -.- ideegsít h annyira felkaptákőt az emberek h "úristen justin!!!"
a hangja háát közepes xD meg még az eléggé szánalmas h nagyobb kb 5-10 évvel idősebb nőkkel akar járni
szálljon le a földre
2010. augusztus 22. 22:39
|
|
Tami13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132918 offline
|
Idézet (Lilla98 @ 2010.07.26. 12:56)
Én nagyon utáltam de mára ő az egyik kedvenc énekesem nagyon szeretem bár tudom sokan utálják.
Szerintem tehetséges és nagyon jók a számai hajrá justin(L)
Nem tudom miért,talán a sok róla szóló hír miatt,de utáltam.Rettentően.Az osztálytársaim közül sokan imádták és nem tudtam elképzelni miért.De elkezdtem hallgatni a zenéit,elolvasni a sok cikket róla és valahogy egyre többet nézegettem az oldalait,meg mindent ami róla szól és nekem is megtetszett.Alapjában véve nagyon helyes srác,jó a hangja viccesen ír Twitteren.És nekem is a kedvenceim közül az 1.helyen áll.
2010. augusztus 25. 13:09
Itt bármit elmondhatsz, vagy jó, vagy rossz
és a Justin fanok nelegyenek megsértődve, ha valaki rosszat mond róla, azért indítottam ezt a témát, hogy bárki írhasson róla bármit.
remélem ilyen téma még nincs
és a Justin fanok nelegyenek megsértődve, ha valaki rosszat mond róla, azért indítottam ezt a témát, hogy bárki írhasson róla bármit.
remélem ilyen téma még nincs
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.