Nina Dobrev bevallotta: örül neki, hogy a képernyőn nem kell megszabadulnia a ruháitól. Szerinte a vetkőzés nem kifizetődő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina nem vetkőzik
2010. június 16. 11:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Becsülöm, hogy egyenlőre így gondolkozik, de ahogy majdnem minden hollywoodi film / sorozat sztár vagy akár énekesnő előbb vagy utóbb úgyis ledobja majd a ruháit... a fiúk nagy örömére
2010. június 16. 11:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jó ez az adatlapos kép Ninaról.
Pénteken lehet nézni a vámpírnaplókat!!!
Egyébként egy jó színész/színésznőnek nem kell meztelenre vetkőznie, hogy komolyan vegyék.
Egyébként egy jó színész/színésznőnek nem kell meztelenre vetkőznie, hogy komolyan vegyék.
2010. június 16. 11:55
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nem attól veszik komolyan ha levetkőzik, hanem az alakításairól
2010. június 16. 12:42
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.16. 11:46)
Becsülöm, hogy egyenlőre így gondolkozik, de ahogy majdnem minden hollywoodi film / sorozat sztár vagy akár énekesnő előbb vagy utóbb úgyis ledobja majd a ruháit...
És mi ebben a rossz? Ha a szerephez, a történethez hozzátartozik, akkor nem hiszem, hogy bármi kivetnivalót lehetne benne találni. Az ilyen Amerikai Pite és társai szintű filmekben vagy mondjuk a horror filmek jó részében egyértelmű, hogy csak nézőcsalogató látványosság a meztelenkedés, de ez nem minden filmre/sorozatra igaz.
A Bordát például az ilyen (sőt, még ilyenebb) álszent duma miatt nem látogatom, bár, itt is egyre sűrűbb az ilyen hozzászólás, hála a sok új tagnak.
2010. június 16. 12:48
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.06.16. 12:42)
És mi ebben a rossz? Ha a szerephez, a történethez hozzátartozik, akkor nem hiszem, hogy bármi kivetnivalót lehetne benne találni. Az ilyen Amerikai Pite és társai szintű filmekben vagy mondjuk a horror filmek jó részében egyértelmű, hogy csak nézőcsalogató látványosság a meztelenkedés, de ez nem minden filmre/sorozatra igaz.
A Bordát például az ilyen (sőt, még ilyenebb) álszent duma miatt nem látogatom, bár, itt is egyre sűrűbb az ilyen hozzászólás, hála a sok új tagnak.
JAAAJ! Félre ne érts! Én semmi rosszat nem látok benne. Nem úgy gondoltam. Nekem aztán semmi bajom a női vetkőzéssel. Sőt... én vagyok az első aki a férfimagazinokat is kikapja a pasija kezéből amint megérkezik
2010. június 16. 13:17
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Én szeretem a true bloodot ...valamennyire...10%-ig...könyveben. Én amúgy nem olvastam a VD, de biztos nagyon jó és már várom, hogy jöjjön a TV-be. De a lényeg teljesen egyetértek Ninával...jól teszi azt amit nem tesz. Na jó ez nagyon értelmes lett
2010. június 16. 13:18
pontosan...: mind a három különböző síkon mutatja be a vámpírokat. Ez így van, Nina jól látod!
És ez így van jól szerintem...és nem is szeretem amikor hasonlítgatják őket..
2010. június 16. 14:45
Szép kis csaj
De am tényleg 3 teljesen más megvilágításból mutatják be a vámpírokat ezek az alkotások
2010. június 16. 16:01
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.16. 12:48)
JAAAJ! Félre ne érts! Én semmi rosszat nem látok benne. Nem úgy gondoltam. Nekem aztán semmi bajom a női vetkőzéssel. Sőt... én vagyok az első aki a férfimagazinokat is kikapja a pasija kezéből amint megérkezik 
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: