Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb albuma
2010. június 16. 10:49
Hát én sose vásárolok lemezeket
Minek? MUHAHHAHAHAAAAAA
am bizti jók
am bizti jók
2010. június 16. 11:16
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Már egy csomó album kiszivárgott, nem meglepő
2010. június 16. 12:05
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
hát oké,hogy csomó album kiszivárgott de azért nem kellene mindegyiknek mert igy senki sem fogja megvenne hanem inkább letölti a netről és ebből Miley-nak semmi haszna nem lessz!!!!
2010. június 16. 12:14
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Ingyen megoldás.De valószínűleg a lemezt is megveszem, teszem hozzá a múltkori albuma is kiszivárgott, ahhoz képest csak az USA-ban több mint 1000000 adtak el, világszerte 3 milliót.Ez van.
2010. június 16. 13:20
|
|
Lovettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 125430 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=zFe0CAwwNSk&feature=channel
tessék ez a Two more lonely people és az a csaj aki ezt feltöltötte az a többi számot is megtalálta. A 33 videó melletti kis nyílra rákattintva lehet megtalálni a többi számot. Remélem teccik nektek mert szeintem naon jók
tessék ez a Two more lonely people és az a csaj aki ezt feltöltötte az a többi számot is megtalálta. A 33 videó melletti kis nyílra rákattintva lehet megtalálni a többi számot. Remélem teccik nektek mert szeintem naon jók
2010. június 16. 13:24
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én még nem tudom mit csinálok! De nemrég volt a szülinapom és még nem mindenkitől kaptam valamit ezért lehet, hogy az albumot kérem..
2010. június 16. 13:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Belehallgattam, szerintem szörnyűséges és tömegcikk. Ebben a zenében az évilágon semmi "egyedi" nincs, ráadásul az éneket alig lehet hallani, mert beletorzítanak... Tényleg ez ma a menő? Nem baj, az biztos, hogy én nem fogom illegálisan letölteni a lemezét... És még csak meg sem veszem!
2010. június 16. 13:40
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (kbrigitta96 @ 2010.06.16. 12:05)
hát oké,hogy csomó album kiszivárgott de azért nem kellene mindegyiknek mert igy senki sem fogja megvenne hanem inkább letölti a netről és ebből Miley-nak semmi haszna nem lessz!!!!
Ha nem szivárog ki, akkor is letöltik, csak később. Ha valaki rajongó és esetleg letölti hamarabb, attól még megveszi. Nekem is van olyan CD-m amit csak azért vettem meg, hogy meglegyen, de közben a letöltöttet hallgatom.
Idézet (Lovetty @ 2010.06.16. 13:20)
http://www.youtube.com/watch?v=zFe0CAwwNSk&feature=channel
Köszi a linket.
Meghallgattam és nekem nem tetszik. Az eddigi számai jobbak voltak, ezek unalmasak számomra.
2010. június 16. 19:24
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Szerintem nem olyan rosszak!!
2010. június 17. 09:48
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
akkor is megveszik a rajongóg az albumot ha már hallották. ugyértem ha megjelenik az album gondolom vannak akik meghallgatják és csak utána veszik meg nekem is volt már ilyen.nekem az Every Rose Has Its Thorn tetszik a legjobban. de a többi is tök jó egész tegnapeste ez ment a fejembe.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: