Starity

Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 02. 17:29 #161
- törölt felhasználó -    
Kettőig gyakorlaton voltam, utána kimentem a papámékhoz a szőlőbe, szilvát, barackot meg meggyet szedni. És mivel az egyik meggyfa kitört, segítettem elhurcolni meg rendbe tenni a környékét. És sikeresen leégett az arcom, hurrá... dry.gif
2014. július 02. 17:31 #162
Noncso_22
Noncso_22
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 137
Csatolások: 303
Azonosító: 228455
Ma semmi értelmeset nem csináltam >< Kb. 11:30-ig aludtam (igen) aztán TV-ztem kint voltam a tacskómmal, majd beültem a gép elé, és azóta itt "kockulok"
2014. július 09. 13:46 #163
- törölt felhasználó -    
Éppen nyaralásom utolsó napját töltöm Balatonfüreden és szakad az eső.
Épp akkorkezdte el amikor ebédelni akartunk menni. dry.gif
Tehát most kénytelen vagyok bent kockulni és ellenni egy almával, addig amíg nem áll el az eső.
2014. július 12. 18:39 #164
- törölt felhasználó -    
Takarítottam, és segítettem apunak feltenni a szobám falára az U.S.A. zászlót blush.gif
2014. július 15. 15:25 #165
Kyra1999
Kyra1999
Δ

StátuszMindenki hibázik valaki tanul is. Valaki fent jó valaki alul is”
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 60
Azonosító: 190634
Kint voltam a farmunkon és segítettem a tehenek vérvételénél... biggrin.gif
2014. július 21. 07:43 #166
- törölt felhasználó -    
Ma felkltem géphez ültem, majd muszály lesz mennem a barátnőmhöz 9-KOR reklamalo.gif . Remélem nem alszok el odafele a biciglin... tongue.gif
2014. július 21. 11:23 #167
- törölt felhasználó -    
Felkeltem, játszottam a Gran Turismo 5-tel, megfürdettem a kutyámat, aztán géphez ültem.
2014. július 25. 20:08 #168
- törölt felhasználó -    
Döglődtem a nagy melegben, aztán anya noszogatására kirándultam egyet egy Norrtälje nevű városba, majd hazajöttem, géphez ültem, és most chatelgetek.
2014. július 28. 20:11 #169
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Bevettem egy marék gyógyszert a fejfájásomra, így el tudtam menni sétálni egy nagyot a faluban. Vásároltam a vacsihoz meg egy kis nasit is.
2014. július 29. 14:22 #170
- törölt felhasználó -    
Átmentem mamáékhoz biciklivel, útközben letéptem egy Kárpátia plakátot, itthon megrendeltem egy táskát, beküldtem mamának a Penny-s rejtvény megoldását, pizzát csináltam, most pedig gépezek. laugh.gif
2014. augusztus 04. 11:28 #171
- törölt felhasználó -    
Felkeltem, reggeliztem és jöttem a géphez biggrin.gif
2014. augusztus 04. 11:29 #172
- törölt felhasználó -    
Felkeltem,"reggebédeltem",macskáztam és most gépezek.
2014. augusztus 04. 11:29 #173
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
egész nap Itthon ültem és gepeztem(gepezek is)
Délután megyek majd el.
2014. augusztus 04. 22:53 #174
- törölt felhasználó -    
Ettem jó sokat...biggrin.gif XD De nem vagyok túlsúlyos emberek. rolleyes.gif Szerencsére a sportolás mellett nem látszik meg rajtam.^^
2014. augusztus 05. 00:01 #175
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Valamikor dél körül kimásztam az ágyból, hiszen egész éjszaka alig aludtam és hajnalban a vihar általi dörgésektől szinte aludni sem tudtam. Villámlásokból gondoltam, hogy errefelé is lesz egy kis zuhi, így széthúztam a gépemet, ugyanis volt már, hogy a folyamatos áramszünetekről égett szép a táp. Aztán csináltam egy tojásrántottát és kb. mindenre sz*rva visszadőltem aludni és filmezni. Közben megettem a maradék tejszínes garnélás spagettimet - nagyjából egy fél tányérnyi maradt, mindenkinek annyira ízlett a főztöm, hogy anyu kivételével mindenki evett belőle. Úgyhogy tanultam az esetből - legközelebb fél kiló garnélát veszek és nyolc személyre főzöm meg. Pedig eskü abban a hitben voltam, hogy rám fog rohadni, mert uccse' kő' senkinek sem. mellow.gif Nem szoktam fényezni a saját kosztomat, de talán életemben először vagyok megelégedve azzal, amit főztem és ráadásul ez egy olyan kaja volt, amit elsőre eltaláltam! Sajnáltam is, hogy ennyi maradt csak belőle, mert még ettem volna. Aztán átmentem a páromhoz, ettünk, ittunk, elvoltunk egymással. Végül pedig hazajöttem, mert szegénykém ment melózni.
2014. augusztus 05. 08:53 #176
- törölt felhasználó -    
Nos az este nagyon sokáig fent voltam, mert beszélgettem a barátnőmmel (skypeon)..smileeee.gif" Most meg nagyon fáradt és álmos vagyok... lazy.gif
2014. augusztus 11. 23:35 #177
- törölt felhasználó -    
Elmentem a reggeli sétámra a kutyámmal, hallgattam a zenét, - már ameddig tudtam, mert egyszer gondolt egyet a fülhallgatóm, és felmondta a szolgálatot. Na, mondom k*rva jó... dry.gif Úgyhogy délelőtt elmentem a Hülyeazértnemvagyokba, és vettem egy újat, de nem vagyok vele 100 százalékosan megelégedve. Valahogy megszoktam a régit, csak olyat meg nem találtam.
Aztán egyik haverom áthívott ebédre, mert megcsinálta élete első főztjét (ami történetesen az egyik kedvencem), és engem illethetett a szerencse, hogy elsőnek megkóstolhassam - már amennyire ez szerencsének lehet nevezni. rohog.gif Na jó, azért ahhoz képest, hogy az első igazi főzése volt, elég jó lett, csak a hús maradt kicsit rágós. Mondjuk eléggé meglepett, mert soha nem vonzotta a főzés, szóval nem tudom mi vagy ki vette rá, hogy az egész délelőttjét a konyhába töltse... blink.gif Bár mondjuk ennyi idősen már épp ideje volt, de ezt nem mondtam neki, nem akartam letörni szegényt, így is olyan büszke volt magára... rolleyes.gif
Aztán mikor haza értem, elmentünk a kutyámmal a futtatóra, egy bő másfél órát ott is töltöttünk, úgyhogy jól ki is fárasztotta magát, még haza jönni is alig akart, ha rajta múlt volna, szerintem ott helyben elaludt volna. rolleyes.gif
2014. augusztus 13. 08:24 #178
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Felkeltem, aztán Starity, fogmosás/öltözés, megint Starity, most pedig megyek le reggelizni a szállodában. biggrin.gif
2014. szeptember 05. 17:25 #179
- törölt felhasználó -    
Reggel 5:50-kor az ébrestztőórám förtelmes hangjára felébredtem.
Nagy nehezen kitápázkodtam az ágyból, megreggelizetm, felöltöztem,majd bicajra pattantam és elindultam a suliba dry.gif
Az első 2 óra technika óra volt ami nagyon jó volt ( legjobb tanóra) heart.gif
Az első 2 óra után bentmaradtunk az osztálytermünkben pár barátnőmmel meguzsonnázni.Egyik barátnőm véletlenül pont egy odaégett kakaóscsigát fogott ki a boltból. Ezért nem kérte, és elég ronda módon kidobta az utcára. Igen ám de éppen a suli környékén tanyázó hajlékalanra esett. Az idős bácsi felnézett és mivel nem tud beszélni valami ilyesmit mondhatott: Jé! Ételek hullanak az égből! Utána jó ízűen megette és ment tovább mi meg a földreestünk a nevetéstől biggrin.gif
Utána volt még 1 matek, 1 tesi, és egy hon és nép ismeret órák, amik végül is elviselhetőek voltak smileeee.gif
Délután 2 órára elmentem leegyeztetni a klarinét, a szolfézs, és a néptánc időpontját. Körülbelül fél négyre végeztem is aztán elmentem a tesómért a suliba.
Utána feljöttem ide smileeee.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. szeptember 06. 21:36 #180
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Délelőtt a szüleimnek segítettem a takarításban meg az ebédkészítésben, a délutánt pedig fangörlködéssel töltöttem. Ez úgy volt, hogy ebéd után leültem a géphez, hogy "csak megnézek valamit", és valahogy tumblr - ön kötöttem ki, ahol egy hirtelen ötlettől vezérelve rákerestem a Black Veil Brides - ra biggrin.gif Mire észbe kaptam, eltelt 2 óra, lementettem vagy 50 képet, és már a tumblr is azt írta ki, hogy nincs több találat O.o Ezután nem tudtam magammal mit kezdeni, ezért további 1 órát töltöttem BVB - s videók nézegetésével. Magyarul: eltelt a délutánom minden tanulás vagy takarítás nélkül, miközben 4 oldal angolházim van, a szobám meg egy disznóól.
Ehhez képest... -> http://media.tumblr.com/tumblr_m8ij7lIfYk1r4d9cm.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!