Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2014. július 02. 17:29
Kettőig gyakorlaton voltam, utána kimentem a papámékhoz a szőlőbe, szilvát, barackot meg meggyet szedni. És mivel az egyik meggyfa kitört, segítettem elhurcolni meg rendbe tenni a környékét. És sikeresen leégett az arcom, hurrá...
2014. július 02. 17:31
|
Noncso_22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 137 Csatolások: 303 Azonosító: 228455 offline
|
Ma semmi értelmeset nem csináltam >< Kb. 11:30-ig aludtam (igen) aztán TV-ztem kint voltam a tacskómmal, majd beültem a gép elé, és azóta itt "kockulok"
2014. július 09. 13:46
Éppen nyaralásom utolsó napját töltöm Balatonfüreden és szakad az eső.
Épp akkorkezdte el amikor ebédelni akartunk menni.
Tehát most kénytelen vagyok bent kockulni és ellenni egy almával, addig amíg nem áll el az eső.
Épp akkorkezdte el amikor ebédelni akartunk menni.
Tehát most kénytelen vagyok bent kockulni és ellenni egy almával, addig amíg nem áll el az eső.
2014. július 12. 18:39
Takarítottam, és segítettem apunak feltenni a szobám falára az U.S.A. zászlót
2014. július 21. 07:43
Ma felkltem géphez ültem, majd muszály lesz mennem a barátnőmhöz 9-KOR
. Remélem nem alszok el odafele a biciglin...
2014. július 21. 11:23
Felkeltem, játszottam a Gran Turismo 5-tel, megfürdettem a kutyámat, aztán géphez ültem.
2014. július 25. 20:08
Döglődtem a nagy melegben, aztán anya noszogatására kirándultam egyet egy Norrtälje nevű városba, majd hazajöttem, géphez ültem, és most chatelgetek.
2014. július 29. 14:22
Átmentem mamáékhoz biciklivel, útközben letéptem egy Kárpátia plakátot, itthon megrendeltem egy táskát, beküldtem mamának a Penny-s rejtvény megoldását, pizzát csináltam, most pedig gépezek.
2014. augusztus 04. 11:29
Felkeltem,"reggebédeltem",macskáztam és most gépezek.
2014. augusztus 04. 22:53
Ettem jó sokat...
XD De nem vagyok túlsúlyos emberek.
Szerencsére a sportolás mellett nem látszik meg rajtam.^^
2014. augusztus 05. 00:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Valamikor dél körül kimásztam az ágyból, hiszen egész éjszaka alig aludtam és hajnalban a vihar általi dörgésektől szinte aludni sem tudtam. Villámlásokból gondoltam, hogy errefelé is lesz egy kis zuhi, így széthúztam a gépemet, ugyanis volt már, hogy a folyamatos áramszünetekről égett szép a táp. Aztán csináltam egy tojásrántottát és kb. mindenre sz*rva visszadőltem aludni és filmezni. Közben megettem a maradék tejszínes garnélás spagettimet - nagyjából egy fél tányérnyi maradt, mindenkinek annyira ízlett a főztöm, hogy anyu kivételével mindenki evett belőle. Úgyhogy tanultam az esetből - legközelebb fél kiló garnélát veszek és nyolc személyre főzöm meg. Pedig eskü abban a hitben voltam, hogy rám fog rohadni, mert uccse' kő' senkinek sem.
Nem szoktam fényezni a saját kosztomat, de talán életemben először vagyok megelégedve azzal, amit főztem és ráadásul ez egy olyan kaja volt, amit elsőre eltaláltam! Sajnáltam is, hogy ennyi maradt csak belőle, mert még ettem volna. Aztán átmentem a páromhoz, ettünk, ittunk, elvoltunk egymással. Végül pedig hazajöttem, mert szegénykém ment melózni.
2014. augusztus 05. 08:53
Nos az este nagyon sokáig fent voltam, mert beszélgettem a barátnőmmel (skypeon)..
" Most meg nagyon fáradt és álmos vagyok...
2014. augusztus 11. 23:35
Elmentem a reggeli sétámra a kutyámmal, hallgattam a zenét, - már ameddig tudtam, mert egyszer gondolt egyet a fülhallgatóm, és felmondta a szolgálatot. Na, mondom k*rva jó...
Úgyhogy délelőtt elmentem a Hülyeazértnemvagyokba, és vettem egy újat, de nem vagyok vele 100 százalékosan megelégedve. Valahogy megszoktam a régit, csak olyat meg nem találtam.
Aztán egyik haverom áthívott ebédre, mert megcsinálta élete első főztjét (ami történetesen az egyik kedvencem), és engem illethetett a szerencse, hogy elsőnek megkóstolhassam - már amennyire ez szerencsének lehet nevezni.
Na jó, azért ahhoz képest, hogy az első igazi főzése volt, elég jó lett, csak a hús maradt kicsit rágós. Mondjuk eléggé meglepett, mert soha nem vonzotta a főzés, szóval nem tudom mi vagy ki vette rá, hogy az egész délelőttjét a konyhába töltse...
Bár mondjuk ennyi idősen már épp ideje volt, de ezt nem mondtam neki, nem akartam letörni szegényt, így is olyan büszke volt magára...
Aztán mikor haza értem, elmentünk a kutyámmal a futtatóra, egy bő másfél órát ott is töltöttünk, úgyhogy jól ki is fárasztotta magát, még haza jönni is alig akart, ha rajta múlt volna, szerintem ott helyben elaludt volna.
Aztán egyik haverom áthívott ebédre, mert megcsinálta élete első főztjét (ami történetesen az egyik kedvencem), és engem illethetett a szerencse, hogy elsőnek megkóstolhassam - már amennyire ez szerencsének lehet nevezni.
Aztán mikor haza értem, elmentünk a kutyámmal a futtatóra, egy bő másfél órát ott is töltöttünk, úgyhogy jól ki is fárasztotta magát, még haza jönni is alig akart, ha rajta múlt volna, szerintem ott helyben elaludt volna.
2014. augusztus 13. 08:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Felkeltem, aztán Starity, fogmosás/öltözés, megint Starity, most pedig megyek le reggelizni a szállodában.
2014. szeptember 05. 17:25
Reggel 5:50-kor az ébrestztőórám förtelmes hangjára felébredtem.
Nagy nehezen kitápázkodtam az ágyból, megreggelizetm, felöltöztem,majd bicajra pattantam és elindultam a suliba
Az első 2 óra technika óra volt ami nagyon jó volt ( legjobb tanóra)
Az első 2 óra után bentmaradtunk az osztálytermünkben pár barátnőmmel meguzsonnázni.Egyik barátnőm véletlenül pont egy odaégett kakaóscsigát fogott ki a boltból. Ezért nem kérte, és elég ronda módon kidobta az utcára. Igen ám de éppen a suli környékén tanyázó hajlékalanra esett. Az idős bácsi felnézett és mivel nem tud beszélni valami ilyesmit mondhatott: Jé! Ételek hullanak az égből! Utána jó ízűen megette és ment tovább mi meg a földreestünk a nevetéstől
Utána volt még 1 matek, 1 tesi, és egy hon és nép ismeret órák, amik végül is elviselhetőek voltak
Délután 2 órára elmentem leegyeztetni a klarinét, a szolfézs, és a néptánc időpontját. Körülbelül fél négyre végeztem is aztán elmentem a tesómért a suliba.
Utána feljöttem ide
Nagy nehezen kitápázkodtam az ágyból, megreggelizetm, felöltöztem,majd bicajra pattantam és elindultam a suliba
Az első 2 óra technika óra volt ami nagyon jó volt ( legjobb tanóra)
Az első 2 óra után bentmaradtunk az osztálytermünkben pár barátnőmmel meguzsonnázni.Egyik barátnőm véletlenül pont egy odaégett kakaóscsigát fogott ki a boltból. Ezért nem kérte, és elég ronda módon kidobta az utcára. Igen ám de éppen a suli környékén tanyázó hajlékalanra esett. Az idős bácsi felnézett és mivel nem tud beszélni valami ilyesmit mondhatott: Jé! Ételek hullanak az égből! Utána jó ízűen megette és ment tovább mi meg a földreestünk a nevetéstől
Utána volt még 1 matek, 1 tesi, és egy hon és nép ismeret órák, amik végül is elviselhetőek voltak
Délután 2 órára elmentem leegyeztetni a klarinét, a szolfézs, és a néptánc időpontját. Körülbelül fél négyre végeztem is aztán elmentem a tesómért a suliba.
Utána feljöttem ide
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 06. 21:36
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Délelőtt a szüleimnek segítettem a takarításban meg az ebédkészítésben, a délutánt pedig fangörlködéssel töltöttem. Ez úgy volt, hogy ebéd után leültem a géphez, hogy "csak megnézek valamit", és valahogy tumblr - ön kötöttem ki, ahol egy hirtelen ötlettől vezérelve rákerestem a Black Veil Brides - ra
Mire észbe kaptam, eltelt 2 óra, lementettem vagy 50 képet, és már a tumblr is azt írta ki, hogy nincs több találat O.o Ezután nem tudtam magammal mit kezdeni, ezért további 1 órát töltöttem BVB - s videók nézegetésével. Magyarul: eltelt a délutánom minden tanulás vagy takarítás nélkül, miközben 4 oldal angolházim van, a szobám meg egy disznóól.
Ehhez képest... ->
Ehhez képest... ->
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.