Starity

Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 12. 22:12 #121
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ha óra szerint nézzük:
-2-kor lefeküdtem
-6-kor keltem
-8-tól 9-ig sorozatot pótoltam, utána zenét hallgattam
-10-re bementem a suliba
-fél 1-re levittem a kutyát
-Itthon voltam, ebédeltem, gépeztem
-Fél 3-ra ismét suli
-Negyed 5-től 7-ig sorozatok nézése, gépezés
-7-től 10-ig lecke, tanulás
-10-től feltehetőleg minimum 1-ig kötelező olvasmány olvasása, vers tanulása, olvasónapló kitöltése
Szuper mi? omg.gif
2013. március 12. 22:27 #122
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Ma reggel fél8ra mentem suliba,de ma csak négy órám volt,mert mentünk színházba.Nem volt nagy szám,de végülis jobb,mint a suli. :problem: rohog.gif
Kb.2kor értem haza,megebédeltem,skypeoltam. laugh.gif
Délután 4kor elmentem az osztálytársaim foci edzését nézni,utána majd két órát sétáltunk haza. rohog.gif wink.gif
Mikor hazaértem,vacsoráztam,neteztem és elkezdtem nézni a meccset.
Eddig ennyi. wink.gif
2013. március 23. 16:35 #123
Katherinesexypierce
Katherinesexypierce
visszatérő vendég
Hozzászólás: 235
Csatolások: 17
Azonosító: 198388
el mentem a városba a barátnőimmel itam egy cola-t beszélgetünk találkoztam a pasimmal elmentem vele,vele is beszélgetem meg egyéb más dolgok aztán hazajötem este meg megyek bulizni
2013. március 23. 16:38 #124
- törölt felhasználó -    
Fogorvosnál voltam. Ennyi, ami ma történt velem. Hű, de izgi ember vagyok, csupa izgalmas programmal, mi?! laugh.gif
2013. március 24. 19:38 #125
lucifer19941120
lucifer19941120
visszatérő vendég

StátuszTavasz, hol vagy már? :(
Hozzászólás: 106
Csatolások: 1
Azonosító: 198239
a nagy semmit csináltam. szenvedtem mert szarul vagyok. sad.gif
2013. április 03. 16:08 #126
Candy99
Candy99
visszatérő vendég

StátuszRoseStar vagyok.
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 199320
Voltam ma Corvin plázában és semmit se találtam dry.gif
2014. március 17. 20:59 #127
- törölt felhasználó -    
Hát, reggel fölkeltem, ittam egy kávét, megreggeliztem és levittem a kutyát. Aztán elindultam gyakorlatra, ott ma a figurafestést tanultuk. Gyakorlat után elmentem meglátogatni aput, és meglepően jól elbeszélgettem vele. smileeee.gif Aztán hazajöttem, ebédeltem (ami már inkább vacsora volt), a szokásos esti séta a kutyával és a haverokkal, és kb. ennyi. laugh.gif
2014. március 17. 21:04 #128
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
A sulinkban futóverseny volt+ matekból dogát írtunk. Szokásos uncsi hétfő.
2014. március 17. 21:08 #129
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Reggel fél tíz körül felkeltem, és indultam befelé vonattal a suliba. Tanulgattam meg keresztrejtvényeztem, aztán az egyik tanáromra majdnem ráborítottam az asztalt. Még mindig nem érzem jogosnak az adott jegyet, úgyhogy kívántam neki minden szépet és jót (természetesen szarkasztikusan). Haza jöttem, és anyu azzal fogadott, hogy az öreg kutyusom nagyon beteg. Úgyhogy elmentem pisilni egyet és vittük is rögtön az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy bélgyulladása van. Kapott egy csomó gyógyszit, és most várjuk a csodát, hogy meggyógyuljon. Mellette szétvertem az egyik körmömet is, amikor raktuk be a kutyát a kocsiba. Gyönyörűen felszakadt a körömágy, nem csak fáj, de szépen be is vérzett. Megvacsoráztam, megfürödtem, aztán leültem a géphez. Esélyes még az is, hogy az egyik cicám is el fog pusztulni.sad.gif Szerintem patkánymérget evett, mert alapból is nagyon szeret patkányokat fogdosni. Nem tartom kizártnak, hogy megevett valami méregfélét. Nem eszik, nem iszik és este hányt is szegény. Az szól talán a méreg ellen, hogy lázas volt, az meg ugye bakteriális vagy vírus fertőzésre jellemző. Reméljük a legjobbakat. Most töltöttem le Kylie Minogue legújabb albumát, ami fantasztikus lett. Talán az egyetlen értékelhető dolog a mai napban.
2014. március 22. 22:05 #130
- törölt felhasználó -    
7-kor fölkeltem, levittem a kutyát, megittam a szokásos reggeli kávémat, és csináltam reggelit anyunak és magamnak. Aztán lementem a boltba, bevásároltam, és kicsivel utána nekiálltam az ebédnek. Cukorborsó főzeléket csináltam, tojással. Aztán ebéd után pihenéskép játszottam egy kicsit a Sims-el. Aztán tanultam szakmatörire, és elkezdtem a házi dolgozatot, anyagismeretre. Aztán letöltöttem a Thor második részét, és anyuval megnéztük. Mondjuk moziban, 3D-ben kicsit jobb volt, de azért itthon a laptopról és a folyton behallatszó buszok zajától is élvezhető volt. laugh.gif Utána lemostam és kitisztítottam a bakancsomat, mert szerintem már nem lesz olyan hideg, hogy hordani tudjam, melegben meg azért nem szeretem, mert belefülled a lában és nem túl egészséges. Úgyhogy őt most elküldtem egy kis pihenőre, remélem idén egy pók sem fog beleköltözni... dry.gif
2014. március 22. 22:09 #131
- törölt felhasználó -    
A barátnőm ma nálunk volt és nagyon elvoltunk, mert elmentünk sétálni olyan helyre amit egyikünk sem ismer, és ijesztően érdekes volt. Utána hazataláltunk és videókat készítettünk. Nagyon viccesek voltak, szakadtunk a nevetéstől, mikor láttuk azokat. Utána pedig mennie kellett, de a szomszéd házban bömbölt a zene és mi meg kiabáltuk hogy 'Halkabban már, aludni akarok' persze nem aludtunk, csak ezzel akartuk, a zenehallgatókat kikészíteni. Mikor a barátnőm kiáltott hogy halkabban csodálatos módon a zene megállt. Hát ezt a napot sosem feledem el:) heart.gif heart.gif heart.gif
2014. április 05. 11:38 #132
- törölt felhasználó -    
Ma nagyon uncsi napom van eddig. dry.gif 4 órakor megyek táncpróbára amúgy semmi különös nincs ma velem.

Persze a tegnapi napom nem ilyen uncsi volt! 11 óráig végig izgultam a napot de azután kimondta az osztály főnök, hogy: én megyek a helyesírási versenyre thumbsup.gif
2014. április 06. 07:10 #133
- törölt felhasználó -    
Eddig semmi, felkeltem ötkor véletlenül, most meg itt ülök, és folyamatosan fújom az orrom. dry.gif
2014. április 07. 20:01 #134
- törölt felhasználó -    
Reggel 6:30-kor keltem,és suli dry.gif
5 órám volt,szerencsémre az első rajz,így kicsit bealudhattam gondolatban rolleyes.gif Tanultam 2-ig Lent voltam a barátaimmal 6-ig,néztem egy horrort és géphez ültem biggrin.gif Hogy ez után mit csinálok az még a jövő zenéje laugh.gif
2014. április 07. 20:03 #135
- törölt felhasználó -    
Felkeltem, elmentem suliba, kiszenvedtem magamat, örültem, hogy nincs utolsó két óra majd haza jöttem, tanultam. Ennyi. biggrin.gif
2014. április 07. 20:07 #136
- törölt felhasználó -    
Érdekes kis napom volt.
Nulladik órával kezdtem, vagyis hittannal. Az egyik osztálytársam azzal fogadott hogy a nővére gyereket szült úgy hogy nem is vette észre hogy terhes csak az utolsó pillanatban (és ahogy ismerem ezt még el is hiszem) Első óra Történelem volt. Nem történt semmi különös. Aztán matek. Nem volt tanár úgyhogy más tartotta az órát és csak egy lapon dolgoztunk. Tesi előtt az egyik srác elkezdett nyávogni nekem hogy - mert a barátnőm mellém ülhetett - miért ül mellém a Szandra mert folyton kikezd vele holott ez fordítva megy. Ebből elég nagy veszekedés lett, mert a Szandra elég verekedős. Tesin... nem történt semmi. Irodalmon sem volt tanár úgyhogy filmet néztünk. Természeten pedig írtunk egy röpdolit. Aztán hazamentem.
2014. április 07. 20:49 #137
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Reggel fél tízkor felkeltem, bár még szívesen szunyókáltam volna, de holnap viszont kénytelen leszek korán felkelni. Reggeliztem és anyunak segítettem főzni. Gépezgettem, itt lógtam, letöltögettem, aztán valamilyen indíttatásból megnéztem a Rémálom az Elm utcában hatodik részét. Délután beszéltem egy órát a párommal, aztán azóta Blue-t és Lee 2006-os szóló lemezét hallgatom. Megfürödtem, kirámoltam a szennyesemet (lusta voltam kiszedni a gyakorlatos ruháimat pénteken a táskámból) és lassan indulni kéne lefeküdni aludni. Nekem mennyire nincs kedvem holnap bemenni a sok életképtelen egyed közé...
2014. május 20. 18:53 #138
- törölt felhasználó -    
Reggel fél 5-kor fölkeltem, megvolt a szokásos reggeli séta a kutyámmal, aztán megcsináltam a szenyókat és indultam gyakorlatra. Fél hétre érek be, bent megkávéztam, beszélgettem kicsit a portás csajokkal, aztán elindultam a tanműhelybe, mert 7-kor kezdünk.
2-kor végeztünk, hazamentem, ebédeltem, levittem a kutyát, aztán meg rendbe raktam a hörcsögömet. Majd sikeresen kiszedtem egy g*ci kis kullancsot a kutyámból (és ezzel bejelenthetem, meg is volt az idei első kullancsunk dry.gif).
Tanultam munkavédelemre, utána meg sorozatokat néztem. Most pedig indulok le a kutyával, majd fürdés, és a jól megérdemelt alvás... rolleyes.gif
2014. május 27. 16:23 #139
- törölt felhasználó -    
6kor keltem, reggeliztem, kiválasztottam melyik ruhát veszem fel, megcsináltam a hajam, elindultam a suliba. 5 órám volt, első angol, amin mindenki (az osztályból vagyunk kb 3-an angolosok, a többiek spanyolosok illetve németesek, de tagozatos is vagyok) aludt csak én voltam a toppon, hát persze... azután jött a matek. elment. 2 infó. wub.gif szabad foglalkozás volt thumbsup.gif irodalmon egyeztettük a jegyeket, és elmondta a tanár, hogy kinek mi lesz az évvégi jegye. nekem 5 biggrin.gif utána jégkásáztunk a barátokkal, meg minden. 3-kor jöttem haza, holnap kompetencia, szóval nem kell sokat tanulni. 4-kor leültem a géphez, előtte ettem, TV-ztem meg minden, elvittem a kutyámat sétálni. Ezután megyek majd a boltba, illetve átjön apu munkatársa és felesége és 2 gyereke. rohog.gif
2014. május 31. 18:45 #140
- törölt felhasználó -    
10 körül ébredtem, és az egész napos "menjünk be a városba nézelődni" program sztornózva lett a zuhogó eső miatt. Így sok lehetőség nem maradt, úgyhogy egész nap az ágyban feküdtem, olvastam, próbáltam írni is egy kicsit (ezúttal kevés sikerrel) végül pedig sikerült végre végignéznem a Hobbitot, már töltöm is a második részét hogy holnap/valamikor azt is megnézhessem.
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!