Reggel fél tíz körül felkeltem, és indultam befelé vonattal a suliba. Tanulgattam meg keresztrejtvényeztem, aztán az egyik tanáromra majdnem ráborítottam az asztalt. Még mindig nem érzem jogosnak az adott jegyet, úgyhogy kívántam neki minden szépet és jót (természetesen szarkasztikusan). Haza jöttem, és anyu azzal fogadott, hogy az öreg kutyusom nagyon beteg. Úgyhogy elmentem pisilni egyet és vittük is rögtön az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy bélgyulladása van. Kapott egy csomó gyógyszit, és most várjuk a csodát, hogy meggyógyuljon. Mellette szétvertem az egyik körmömet is, amikor raktuk be a kutyát a kocsiba. Gyönyörűen felszakadt a körömágy, nem csak fáj, de szépen be is vérzett. Megvacsoráztam, megfürödtem, aztán leültem a géphez. Esélyes még az is, hogy az egyik cicám is el fog pusztulni.

Szerintem patkánymérget evett, mert alapból is nagyon szeret patkányokat fogdosni. Nem tartom kizártnak, hogy megevett valami méregfélét. Nem eszik, nem iszik és este hányt is szegény. Az szól talán a méreg ellen, hogy lázas volt, az meg ugye bakteriális vagy vírus fertőzésre jellemző. Reméljük a legjobbakat. Most töltöttem le Kylie Minogue legújabb albumát, ami fantasztikus lett. Talán az egyetlen értékelhető dolog a mai napban.