Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2012. április 11. 08:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kórházban voltam, ahol vért vettek tőlem. De mivel fel lettek világosítva, hogy rosszul szoktam lenni, most először úgy vették le a vért, hogy feküdtem. És bevált...
2012. április 11. 10:58
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Felébredtem
2012. április 11. 11:30
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Reggeliztem
2012. április 14. 12:37
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
aludtam, aztán felkeltem. lecsoszogtam pizsiben az emeletről a konyhába, aztán csináltam egy szendót és teát főztem, megreggeliztem a laptop előtt, majd felcsoszogtam, felöltöztem, elkezdtem olvasni, de aztán nekiáltam rendet rakni a szobámban, de meguhntam, úgyhogy visszaültem a laptop elé. (a fürdőszobában töltött perceket kihagytam
)
2012. április 14. 12:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
egész délelőtt a kertben dolgoztunk
2012. április 14. 14:06
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Velem tegnap történt valami nagyon jó : ) Pesten karaoke buli volt, és hát muszáj volt mennem barátnőmmel. Hisz az éneklés az életem.
Énekeltem kb 5-6 dalt , de az valami olyan nagy élmény volt, hogy az hihetetlen, sose felejtem el. Láttam a közönségen , hogy élvezik, tapsoltak, énekelték velem a dalt, és még táncolni is elkezdtek..!!! Annyira boldog voltam!!
Éljenek a karaoke bulik!! : )
Énekeltem kb 5-6 dalt , de az valami olyan nagy élmény volt, hogy az hihetetlen, sose felejtem el. Láttam a közönségen , hogy élvezik, tapsoltak, énekelték velem a dalt, és még táncolni is elkezdtek..!!! Annyira boldog voltam!!
Éljenek a karaoke bulik!! : )
2012. május 09. 17:59
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Osztállyal elmentünk ma a Budapesti Kontrasztkiállításra!
http://www.kontrasztkiallitas.hu/
Nagyon érdekes de főként megrázó volt. 8 szoba volt, és mindegyikbe más volt a téma, mindegyik terembe voltak képek, plakátok, tv amiben ment egy felvétel az adott témáról, na meg persze minden teremben volt egy lelkileg megrázó zene..
A témák : családban lévő erőszak, öngyilkosság, alkoholizmus, megváltás, hazaszeretet, abortusz, válás..stb
Amikor vége volt, néztem az arcokat, mindenkit nagyon nagyon megrázott lelkileg..még azokat is akik elvileg "nagy kemény srácok"...!!! Engem az abortuszos téma rázott meg leginkább, láttam ahogy megölik a babát, ahogy kihúzzák..ááááá, nem bírtam
( (Bár ne láttam volna) , gondolhatjátok milyen érzés volt, amúgy is nagyon érzékeny vagyok az ilyenre, nagyon sokan sírtunk is..
Hát ez történt ma velem, báár mindjárt megyek át nővéremhez babázni : )
Mindent összevetve szerintem érdemes elmenni erre a kiállításra !!
http://www.kontrasztkiallitas.hu/
Nagyon érdekes de főként megrázó volt. 8 szoba volt, és mindegyikbe más volt a téma, mindegyik terembe voltak képek, plakátok, tv amiben ment egy felvétel az adott témáról, na meg persze minden teremben volt egy lelkileg megrázó zene..
A témák : családban lévő erőszak, öngyilkosság, alkoholizmus, megváltás, hazaszeretet, abortusz, válás..stb
Amikor vége volt, néztem az arcokat, mindenkit nagyon nagyon megrázott lelkileg..még azokat is akik elvileg "nagy kemény srácok"...!!! Engem az abortuszos téma rázott meg leginkább, láttam ahogy megölik a babát, ahogy kihúzzák..ááááá, nem bírtam
Hát ez történt ma velem, báár mindjárt megyek át nővéremhez babázni : )
Mindent összevetve szerintem érdemes elmenni erre a kiállításra !!
2012. május 10. 19:46
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Reggel bementem "dolgozni".
Begépeltem a jegyzeteimet abból a tárgyból, amiből jövő héten vizsgázom.
Nyelvvizsga-eredményes (C1, B2) CD-ket írtam meg a kollégáknak.
Cardexeltem az új folyóiratokat.
A munkahelyem weboldalára tettem fel új galériát.
Hazajöttem.
Ebédet főztem, ebédeltem, elmosogattam.
Találkoztam a párommal.
Néztünk a tévében Rex felügyelőt és Star Treket. Előbbi közben a párom egyszer csak felállt és elővett a ruhásszekrényből egy pontosan ugyanolyan (
) színes kötélszerűséget, mint ami a sorozatban volt. Aztán közölte, hogy ő a gyilkos, de mivel még nem vagyok 40, nincs félnivalóm.
(a sorozat aktuális epizódjában a gyilkosnál volt ilyen kötél, s amúgy meg 40-es nőket tett el láb alól)
Kutyát sétáltattunk.
Hazajöttem.
Vacsoráztam.
Fürödtem.
Itt vagyok.
Nem túl izgalmas, ugye..?
Begépeltem a jegyzeteimet abból a tárgyból, amiből jövő héten vizsgázom.
Nyelvvizsga-eredményes (C1, B2) CD-ket írtam meg a kollégáknak.
Cardexeltem az új folyóiratokat.
A munkahelyem weboldalára tettem fel új galériát.
Hazajöttem.
Ebédet főztem, ebédeltem, elmosogattam.
Találkoztam a párommal.
Néztünk a tévében Rex felügyelőt és Star Treket. Előbbi közben a párom egyszer csak felállt és elővett a ruhásszekrényből egy pontosan ugyanolyan (
Kutyát sétáltattunk.
Hazajöttem.
Vacsoráztam.
Fürödtem.
Itt vagyok.
Nem túl izgalmas, ugye..?
2012. június 08. 19:21
|
|
|
Bementem a munkahelyemre. Mivel nem volt kiírva semmi számomra, haza is jöttem.
Készültem a holnapi vizsgámra, gépezgettem, főztem ebédet, elmosogattam, zöldbabot hámoztam... Elmentem a városba, le lett foglalva az őszi londoni szállás...
2012. június 08. 19:24
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Bementem a suliba, élveztem hogy van egy rakás lyukas óránk, sírtam egy sort, mert a fizikadogámat nem siekrült jól megírnom, és félek hogy egyes lesz, aztán go haza.
2013. március 11. 20:15
|
|
|
Reggel a bankban kezdtem a napot. Rendeltem pár DVD-t és befizettem az árukat.
Bementem dolgozni, ahol kicsit készültem az órámra.
Foglalkoztam a szakdolgozatommal is.
Megtartottam az órámat.
Hazajöttem, ebédeltem.
Kutyát sétáltattam.
Nagyjából ennyi.
Bementem dolgozni, ahol kicsit készültem az órámra.
Foglalkoztam a szakdolgozatommal is.
Megtartottam az órámat.
Hazajöttem, ebédeltem.
Kutyát sétáltattam.
Nagyjából ennyi.
2013. március 11. 20:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ma igazából semmi extra nem történt velem, csak egy szokásos reggel volt, vagyis hát helyesbítenék, mert nem volt annyira szokásos ez a mai nap.
- Reggel hatkor úgy ébredtem, mint akit összevertek: fájtak az izmaim, a fejem, mindemellett szédültem és kegyetlen hányingerem volt.
- Nagy nehezen bevonszoltam a hátsómat az iskolába, hogy immunológiából és gyógyszertanból megírhassam a két dolgozatot, ha már képes voltam leülni és megtanulni az anyagot.
- Aztán ötödik óra után haza jöttem, annyira tréül éreztem magamat.
- Tanultam egy kis járványtant és fertőtlenítést.
- Elterveztem, hogy játszok a Mass Effect 3-al, vagy az Assassin's Creeddel, ugyanis most ahhoz is megjött a kedvem, de a tervem nem valósult meg.
- A játék hiányában kicsit írni szerettem volna, de leragadtam a fórumon.XD
- Hamarosan elmegyek fürdeni, bepakolok holnapra.
- Beszélek a párommal MSN-en, végül pedig irány az ágy.
- Reggel hatkor úgy ébredtem, mint akit összevertek: fájtak az izmaim, a fejem, mindemellett szédültem és kegyetlen hányingerem volt.
- Nagy nehezen bevonszoltam a hátsómat az iskolába, hogy immunológiából és gyógyszertanból megírhassam a két dolgozatot, ha már képes voltam leülni és megtanulni az anyagot.
- Aztán ötödik óra után haza jöttem, annyira tréül éreztem magamat.
- Tanultam egy kis járványtant és fertőtlenítést.
- Elterveztem, hogy játszok a Mass Effect 3-al, vagy az Assassin's Creeddel, ugyanis most ahhoz is megjött a kedvem, de a tervem nem valósult meg.
- A játék hiányában kicsit írni szerettem volna, de leragadtam a fórumon.XD
- Hamarosan elmegyek fürdeni, bepakolok holnapra.
- Beszélek a párommal MSN-en, végül pedig irány az ágy.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

1 felhasználónak tetszik: