Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2015. január 16. 18:26
Suliba voltam.
Az első 2 órám rajz volt. Gyorsan eltelt.
A 3. órám matek volt. Igazából nem nagyon figyeltem Hannával beszélgettünk aztán amikor kérdeztek minket nem tudtunk válaszolni.
A 4. óra tesi volt, ott szekrényt ugrottunk és eléggé kifáradtam.
5. órám töri lett volna, de helyette német szavalóra gyakoroltunk Annával.
Utána még végigszenvedtem a kórust, majd hazajöttem.
Éééééééés! Éljen, végre hétvége!!
Az első 2 órám rajz volt. Gyorsan eltelt.
A 3. órám matek volt. Igazából nem nagyon figyeltem Hannával beszélgettünk aztán amikor kérdeztek minket nem tudtunk válaszolni.
A 4. óra tesi volt, ott szekrényt ugrottunk és eléggé kifáradtam.
5. órám töri lett volna, de helyette német szavalóra gyakoroltunk Annával.
Utána még végigszenvedtem a kórust, majd hazajöttem.
Éééééééés! Éljen, végre hétvége!!
2015. január 17. 17:15
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Felvételit írtam
2015. január 18. 11:05
Leírom most, pedig még csak 11 óra van, de már nem bírom ki. Elfogott a nosztalgia, hatalmas nosztalgia fél évre visszamenőleg, az a csodás tíz nap Budapesten a 40 fokban, hiányzik de nagyon. Tényleg borzalmas év volt a tavalyi de minden idők legszebb napjait töltöttem júliusban Pesten. Szóval nem csinálok mást, csak ülök az ágyban és videókat, klipeket nézek ahol ezerrel süt a nap. Pedig tanulnom is kéne, de ajj. Nyarat akarok.
2015. január 19. 18:00
Ma is suliba voltam. Ma csak 5 órám volt, amúgy 8 lett volna. Az ötödik óra után szakadó esőbe elgyalogultunk a barátnőimmel Annával és Debivel, Debiékhöz, hogy elkészítsük a farsangi táncot amit majd a tyúkeszű osztálytásainknak 2 héten belül meg kell tanítanunk. ( juhééé -.-). Eléggé elfáradtam de viszont örültem is mert az ének tanárunk engem és Debit küldött valami bicínuom éneklőversenyre
2015. április 09. 17:38
4:30-kor fölkeltem, ittam egy kávét, megreggeliztem, levittem a kutyát és elindultam a gyakorlatra. Kb. reggeliig az aranyozást gyakoroltuk, és nem is történt különösebb dolog, valószínűleg azért is, mert még mindenki hulla volt. Aztán bejött a Tanárnő elújságolni, hogy most hívták, hogy a másik osztálytársunk is ki lett rúgva.
Tudom, nem szép dolog a káröröm, de nagyon megörültem, és nem csak én, de a többiek is, mert egy kétszínű, bunkó, irigy, féltékeny kis p*csa volt. A barátnőjét pár hete penderítették ki, és a tanárokat is beleértve, mindenki arra várt, hogy ez a leányzó is kövesse. De meg is érdemelték, mert folyton lógtak, a tanárokkal szemben, olyan pofátlan stílust engedtek meg maguknak, hogy a helyükbe anyámtól én már két akkora pofont kaptam volna, hogy kirepülök az ablakon, és az összes tantárgyból bukásra álltak. Egy csomó hiányzást leigazolt nekik az Osztályfőnök, és ezt mivel hálálták meg? Azzal, hogy ezek után is úgy beszéltek a tanárokkal, minta a seggükből rángatták volna ki őket.
Na mindegy, szóval ezért örülök, hogy már nem járnak ide. Aztán nem sokra rá, jött még egy jó hír, egyik haverom gyakszi után elhívott a városba, mondván már olyan régen találkoztunk (egész pontosan hétfőn de ha ez neki olyan régen volt, hát jó...
). Beültünk egy cukrászdába, és meghívott egy sütire, közben meg tök jól eldumáltunk. Ó, és hogy milyen finom volt az a francia krémes...
Nem is értem hogy miért nem kóstoltam még, pedig isteni finom. És a teteje, az valami mennyei (főleg, hogy nem nekem kellett fizetni
). Aztán sajna indulnom kellett, de legalább volt egy jó délutánom, ami jól jött, mert már az agyamra megy a sok tétel, meg hogy minden tanár a vizsgákkal stresszel minket.
2015. július 31. 20:45
|
|
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline
|
Most voltam egy hétig táborba az iskolatársaimmal és egy lánnyal meg egy fiúval beszélgettem állandóan(a sulimból jöttek).A lánynak tetszett egy fiú a táborból és mindig erről beszéltünk.Aztán mindenki elmondta milyen lenne az ideális szerelme(külső és belső tulajdonságok) és a fiú nem mondott semmit.Aztán tesóm mondta h azért nem mondott semmit a fiú mert belém szerelmes.Nem hittem el és megkérdeztem egy másik sulis társamat és igaz volt!!!Én ezen teljesen kiakadtam!!!És mindent elmondtam neki még a legjobb és legrosszabb álmaimat is megosztottam vele és a pasiideálomat is elmondtam neki!!!
Még mindig nem tettem túl rajta magam...
Még mindig nem tettem túl rajta magam...
2015. augusztus 01. 18:56
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
...várjál...várjál...várjál.....semmit?
Tényleg semmit, felkeltem 9-10 körül, olvastam, gépeztem, aztán ebédeltem sétáltam pár órát, és most olvasok, gépezem és eszem. Szóval változatosság van
2015. szeptember 01. 16:29
6kor indult a napom, reggeliztem, elkészültem majd elindultam a suliba, találkoztam a sok semmirekellővel, majd sikeresen úgy indítottam a tanévet, hogy vízzel leöntöttem az igazgató helyettest. Aztán 3 osztályfőnökink lett volna, de az ofőnk nincs, szóval mindig más volt. 6 órám volt megtartva, azután hazafele jövet (ma kaptuk meg a könyveket) sikeresen cukros vízzel leöntöttem pár könyvemet, szóval most azt szárítgatnám, de a biosz munkafüzet és kémia könyv reménytelennek tűnik, többi túlélte
2015. szeptember 07. 16:42
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
első óra fizika volt, és már egyből 5 embert feleltetett a tanár második órán, szerencsére nem voltam köztük. aztán matekon írtunk, majd bioszon és föcin nem csináltunk jóformán semmit. tesin kifutottuk a tüdőnket, majd volt egy lyukas órám, elmentem enni majd pár barátommal leültünk a parkba és hallgattuk ahogy a bácsik a migránsokról beszéltek xdd aztán volt egy angol órám, majd húztam haza és tanultam, most pedig laptopozok és utána olvasok és pihenek.
2015. szeptember 09. 09:03
Bár még csak reggel van, szóval sok dolog nem történhetett velem, azon kívül, hogy levittem a kutyát és lementem a boltba. Bár úgy is tudom a mai programomat, szóval itthon fogok döglődni, filmet nézek, és kiélvezem a három napos szabadságom utolsó napját..
2015. szeptember 09. 13:40
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
felkeltem,szedtem a kertben zöldség zöldjét,kitakarítottam és mosogattam...ja meg hajat mostam...
2015. szeptember 09. 17:33
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Végigtanultam 7 órát, utána táncoltam egyet, (mert mit csinálna az ember tánc órán) fölszálltam a buszra, majd leszálltam hazasétáltam tanultam még két órát, kimentem edzeni és most itt ülök...
2015. október 27. 09:06
Felkeltem, visszaaludtam, felkeltem, megittam a meginni valómat, levágódtam a gép elé. Eddigi napom dióhéjban.
2015. október 28. 18:52
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
reggel elkaptam a fél tízes buszt szerencsémre barátnőmmel, akinek elvileg kettesben ünnepeltük volna a névnapját a Fórumban. addig még oké is volt, majd miután leültünk a Burger Kingbe szól, hogy a "pasija" is jönni fog. mondom, kössz hogy szóltál drága. erre mikorra jött a srác én elhívtam egy másik barátnőmet, mert én biztos nem fogom a harmadik kereket alakítani a mai nap során, és még neki állt feljebb. de mindegy, na szerencsére eljött ő és így négyesbe mentünk tovább, pontosabban mi nézelődtünk, vásároltunk és Burger Kingbe ettünk is, ők meg csak némán ültek egymás mellett. ezután elmentem másik barátnőmmel egy jó kis kávézóba, meghívott egy capuchinora majd aztán sétálgattunk még egyet a belvárosba aztán a 16:25ös busszal jöttünk is haza.
2015. október 28. 18:57
aludtam.felkeltem.ettem.visszafeküdtem.fetrengtem.tv-t néztem.telóztam.laptopomon néztem kb 3 filmet. tartalmas napom volt igen tudom.:D
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: