Starity

Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 14. 17:32 #221
- törölt felhasználó -    
Voltam olvasó versenyen ami nagyon rossz lett... mellow.gif
2015. január 16. 18:26 #222
- törölt felhasználó -    
Suliba voltam.
Az első 2 órám rajz volt. Gyorsan eltelt.
A 3. órám matek volt. Igazából nem nagyon figyeltem Hannával beszélgettünk aztán amikor kérdeztek minket nem tudtunk válaszolni. rohog.gif
A 4. óra tesi volt, ott szekrényt ugrottunk és eléggé kifáradtam.
5. órám töri lett volna, de helyette német szavalóra gyakoroltunk Annával.
Utána még végigszenvedtem a kórust, majd hazajöttem. wink.gif
Éééééééés! Éljen, végre hétvége!!
2015. január 17. 17:15 #223
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Felvételit írtam ooo.gif
2015. január 18. 11:05 #224
- törölt felhasználó -    
Leírom most, pedig még csak 11 óra van, de már nem bírom ki. Elfogott a nosztalgia, hatalmas nosztalgia fél évre visszamenőleg, az a csodás tíz nap Budapesten a 40 fokban, hiányzik de nagyon. Tényleg borzalmas év volt a tavalyi de minden idők legszebb napjait töltöttem júliusban Pesten. Szóval nem csinálok mást, csak ülök az ágyban és videókat, klipeket nézek ahol ezerrel süt a nap. Pedig tanulnom is kéne, de ajj. Nyarat akarok.
2015. január 19. 18:00 #225
- törölt felhasználó -    
Ma is suliba voltam. Ma csak 5 órám volt, amúgy 8 lett volna. Az ötödik óra után szakadó esőbe elgyalogultunk a barátnőimmel Annával és Debivel, Debiékhöz, hogy elkészítsük a farsangi táncot amit majd a tyúkeszű osztálytásainknak 2 héten belül meg kell tanítanunk. ( juhééé -.-). Eléggé elfáradtam de viszont örültem is mert az ének tanárunk engem és Debit küldött valami bicínuom éneklőversenyre laugh.gif
2015. április 09. 17:38 #226
- törölt felhasználó -    
4:30-kor fölkeltem, ittam egy kávét, megreggeliztem, levittem a kutyát és elindultam a gyakorlatra. Kb. reggeliig az aranyozást gyakoroltuk, és nem is történt különösebb dolog, valószínűleg azért is, mert még mindenki hulla volt. Aztán bejött a Tanárnő elújságolni, hogy most hívták, hogy a másik osztálytársunk is ki lett rúgva. w00t.gif Tudom, nem szép dolog a káröröm, de nagyon megörültem, és nem csak én, de a többiek is, mert egy kétszínű, bunkó, irigy, féltékeny kis p*csa volt. A barátnőjét pár hete penderítették ki, és a tanárokat is beleértve, mindenki arra várt, hogy ez a leányzó is kövesse. De meg is érdemelték, mert folyton lógtak, a tanárokkal szemben, olyan pofátlan stílust engedtek meg maguknak, hogy a helyükbe anyámtól én már két akkora pofont kaptam volna, hogy kirepülök az ablakon, és az összes tantárgyból bukásra álltak. Egy csomó hiányzást leigazolt nekik az Osztályfőnök, és ezt mivel hálálták meg? Azzal, hogy ezek után is úgy beszéltek a tanárokkal, minta a seggükből rángatták volna ki őket. dry.gif Na mindegy, szóval ezért örülök, hogy már nem járnak ide. Aztán nem sokra rá, jött még egy jó hír, egyik haverom gyakszi után elhívott a városba, mondván már olyan régen találkoztunk (egész pontosan hétfőn de ha ez neki olyan régen volt, hát jó... unsure.gif ). Beültünk egy cukrászdába, és meghívott egy sütire, közben meg tök jól eldumáltunk. Ó, és hogy milyen finom volt az a francia krémes... rolleyes.gif Nem is értem hogy miért nem kóstoltam még, pedig isteni finom. És a teteje, az valami mennyei (főleg, hogy nem nekem kellett fizetni rohog.gif ). Aztán sajna indulnom kellett, de legalább volt egy jó délutánom, ami jól jött, mert már az agyamra megy a sok tétel, meg hogy minden tanár a vizsgákkal stresszel minket. reklamalo.gif
2015. április 11. 10:30 #227
Annbell
Annbell
új tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 1
Azonosító: 240640
Gépeztem vagyis gépezek még mindig
2015. július 31. 20:45 #228
Noémiiii
Noémiiii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Csatolások: 3
Azonosító: 247338
Most voltam egy hétig táborba az iskolatársaimmal és egy lánnyal meg egy fiúval beszélgettem állandóan(a sulimból jöttek).A lánynak tetszett egy fiú a táborból és mindig erről beszéltünk.Aztán mindenki elmondta milyen lenne az ideális szerelme(külső és belső tulajdonságok) és a fiú nem mondott semmit.Aztán tesóm mondta h azért nem mondott semmit a fiú mert belém szerelmes.Nem hittem el és megkérdeztem egy másik sulis társamat és igaz volt!!!Én ezen teljesen kiakadtam!!!És mindent elmondtam neki még a legjobb és legrosszabb álmaimat is megosztottam vele és a pasiideálomat is elmondtam neki!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Még mindig nem tettem túl rajta magam... wtf.gif
2015. augusztus 01. 02:08 #229
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
A ma az tegnap volt, vagy holnap lesz? 110.gif
3 felhasználónak tetszik: IQninja99, Pocok2001, Jody
2015. augusztus 01. 08:14 #230
- törölt felhasználó -    
még egyenlőre semmit...
2015. augusztus 01. 18:56 #231
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
...várjál...várjál...várjál.....semmit? biggrin.gif Tényleg semmit, felkeltem 9-10 körül, olvastam, gépeztem, aztán ebédeltem sétáltam pár órát, és most olvasok, gépezem és eszem. Szóval változatosság van biggrin.gif
2015. szeptember 01. 16:29 #232
- törölt felhasználó -    
6kor indult a napom, reggeliztem, elkészültem majd elindultam a suliba, találkoztam a sok semmirekellővel, majd sikeresen úgy indítottam a tanévet, hogy vízzel leöntöttem az igazgató helyettest. Aztán 3 osztályfőnökink lett volna, de az ofőnk nincs, szóval mindig más volt. 6 órám volt megtartva, azután hazafele jövet (ma kaptuk meg a könyveket) sikeresen cukros vízzel leöntöttem pár könyvemet, szóval most azt szárítgatnám, de a biosz munkafüzet és kémia könyv reménytelennek tűnik, többi túlélte rohog.gif
2015. szeptember 07. 16:42 #233
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
első óra fizika volt, és már egyből 5 embert feleltetett a tanár második órán, szerencsére nem voltam köztük. aztán matekon írtunk, majd bioszon és föcin nem csináltunk jóformán semmit. tesin kifutottuk a tüdőnket, majd volt egy lyukas órám, elmentem enni majd pár barátommal leültünk a parkba és hallgattuk ahogy a bácsik a migránsokról beszéltek xdd aztán volt egy angol órám, majd húztam haza és tanultam, most pedig laptopozok és utána olvasok és pihenek.
2015. szeptember 09. 09:03 #234
- törölt felhasználó -    
Bár még csak reggel van, szóval sok dolog nem történhetett velem, azon kívül, hogy levittem a kutyát és lementem a boltba. Bár úgy is tudom a mai programomat, szóval itthon fogok döglődni, filmet nézek, és kiélvezem a három napos szabadságom utolsó napját.. laugh.gif
2015. szeptember 09. 13:40 #235
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
felkeltem,szedtem a kertben zöldség zöldjét,kitakarítottam és mosogattam...ja meg hajat mostam... biggrin.gif
2015. szeptember 09. 17:33 #236
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Végigtanultam 7 órát, utána táncoltam egyet, (mert mit csinálna az ember tánc órán) fölszálltam a buszra, majd leszálltam hazasétáltam tanultam még két órát, kimentem edzeni és most itt ülök...
2015. szeptember 12. 23:50 #237
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
aludtam. meg felhvtam a mamit. mert holnap megyek hozzá. izgi az életem.
2015. október 27. 09:06 #238
- törölt felhasználó -    
Felkeltem, visszaaludtam, felkeltem, megittam a meginni valómat, levágódtam a gép elé. Eddigi napom dióhéjban. biggrin.gif
2015. október 28. 18:52 #239
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
reggel elkaptam a fél tízes buszt szerencsémre barátnőmmel, akinek elvileg kettesben ünnepeltük volna a névnapját a Fórumban. addig még oké is volt, majd miután leültünk a Burger Kingbe szól, hogy a "pasija" is jönni fog. mondom, kössz hogy szóltál drága. erre mikorra jött a srác én elhívtam egy másik barátnőmet, mert én biztos nem fogom a harmadik kereket alakítani a mai nap során, és még neki állt feljebb. de mindegy, na szerencsére eljött ő és így négyesbe mentünk tovább, pontosabban mi nézelődtünk, vásároltunk és Burger Kingbe ettünk is, ők meg csak némán ültek egymás mellett. ezután elmentem másik barátnőmmel egy jó kis kávézóba, meghívott egy capuchinora majd aztán sétálgattunk még egyet a belvárosba aztán a 16:25ös busszal jöttünk is haza.
2015. október 28. 18:57 #240
- törölt felhasználó -    
aludtam.felkeltem.ettem.visszafeküdtem.fetrengtem.tv-t néztem.telóztam.laptopomon néztem kb 3 filmet. tartalmas napom volt igen tudom.:D
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!