Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2014. november 13. 14:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Reggel elmentem boltba, vettem 1-2 dolgot, aztán jöttem dolgozni. Közben megírtam és beküldtem két cikket is itt a magazinrészlegbe. Nagyjából ennyi, semmi különös.
2014. november 13. 21:18
Hát ritka egy sz*r napom volt ma. Ott kezdődött, hogy amint beértem gyakorlatra, szóltak azt egyik üzemből, hogy menjek át besegíteni. Aminek rohadtul nem örültem, mert épp egy vizsgaremeken dolgozom, és így is rövid az időm, és simán be tudtam volna fejezni ma a tálat, de ez miatt elhúzódott holnapra. Pedig holnap már egy vázát akartam elkezdeni, na de mindegy. Aztán hazaértem, és nekiálltam, hogy kicseréljem az izzót a fürdőszobai lámpában, mert még előző este kiégett, de akkor már nem akartam vele vacakolni. És épp hogy csak hozzáértem, a kezembe maradt az az üveg része, de csak az a körte, a menete meg a kis szálacskát meg úgy döntöttek maradnak. Akkor felhívtam aput, mert ő ért ezekhez, elvégre villanyszerelő, és mondta, hogy hozzá ne nyúljak, jön és megcsinálja. Viszonylag hamar meg lett, és még pont volt itthon egy izzó, szóval nem kellet még azért is elfutnom. Na ezért jönne jól egy férfi a háznál, ha másra nem is, de erre jók...
Aztán meg mentem le a boltba, és pont az orrom elől vitték el az utolsó kakaós csigát!!
Meg gondoltam én, veszek krumplit, de olyan rondák voltak, hogy kénytelen voltam elmenni a zöldségeshez, az meg kitérő nekem. Az egyetlen jó az volt ebben a napban, hogy hívott a nővérem, és vagy egy órát eldumáltunk.
2014. november 14. 21:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Unalmas és fárasztó spontán volt..inkább nem részletezném...
2014. november 15. 21:27
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Felkeltem , reggeliztem ,zenét hallgattm és most itt vagyok
2014. november 20. 19:36
Felkeltem és elmentem suliba.
Német, irodalom, ének, töri, infó és matek órám volt.
Irodalomból ötös lett a fogalmazásom, matekból pedig tz-t írtam.
14:15-re felsétáltunk Annával szolfézsra, majd haza mentem háromkor és vissza mentem néptáncra fél ötre.
Német, irodalom, ének, töri, infó és matek órám volt.
Irodalomból ötös lett a fogalmazásom, matekból pedig tz-t írtam.
14:15-re felsétáltunk Annával szolfézsra, majd haza mentem háromkor és vissza mentem néptáncra fél ötre.
2014. november 21. 19:16
Hasonlóan telt a napom mint a tegnapi, felkeltem, és anya elvitt a suliba.
Az első két órám technika volt ahol fotó albumot készítettünk.
Matek órán geometriát tanultunk.Hurrá!
Tesin kosárlabdáztunk, 1 pont híján vesztentünk, de én a tanár szerint ügyes voltam. 2 kosarat dobtam asszem.
Törin filemt néztunk és Adrián egész órán ezt énekelte melletem:Arany eső a szép kis házra, arany eső a családomra...
6. órában főpróbán voltam. Ott énekelgettem aztán 7. órában kóruson voltam.
Fél ötkor klarinéton voltam, ott Nikivel karácsonyi cd-s anyagot játszottunk.
Aztán elmentünk az egyik kávézóba anyáékkal aztán fél hét körül hazaértem.
ÉS VÉGRE HÉTVÉGE!!
Az első két órám technika volt ahol fotó albumot készítettünk.
Matek órán geometriát tanultunk.Hurrá!
Tesin kosárlabdáztunk, 1 pont híján vesztentünk, de én a tanár szerint ügyes voltam. 2 kosarat dobtam asszem.
Törin filemt néztunk és Adrián egész órán ezt énekelte melletem:Arany eső a szép kis házra, arany eső a családomra...
6. órában főpróbán voltam. Ott énekelgettem aztán 7. órában kóruson voltam.
Fél ötkor klarinéton voltam, ott Nikivel karácsonyi cd-s anyagot játszottunk.
Aztán elmentünk az egyik kávézóba anyáékkal aztán fél hét körül hazaértem.
ÉS VÉGRE HÉTVÉGE!!
2014. november 21. 19:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
suliban voltam és most élvezem hogy holnap nem kell menni:DD
2014. november 21. 19:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
reggel -2 fokban elindultam egy szál legginsben, és vékony bőrdzsekiben a suliba, széjjel fagyott a kezem meg a lábam, mert a csizám talpa is szétmenőben (holnap veszek újat xd)...veszekedtem és messziről elkerültem egy-két embert, mert véletlenül nagyon alákavartam másoknak egy elég bizalmas és durva ügyben :/ szétuntam az agyam, egész nap nem volt semmi de persze ilyenkor hagyom otthon a könyvem. vettem a macskámnak új színű masnikat, mert a mostanit unom rajta...na meg majdnem felrobbantottam a mikrót.
2014. november 25. 20:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Uncsi nap volt,mint a többi...szerencs3re nem fagytam le reggel,mint tegnap
2014. december 16. 17:38
6:00-kor felébredtem, elkészültem, elindultam a suliba és nagy meglepetésemre nem is volt olyan hideg mint amire számítottam. Tesi órával kezdtük a napot, talajgyakorlatra szereztem egy ötöst, utána biosz órán szétuntam magam, majd következett a kémia, amin kikaptuk a témazárókat, és nagy meglepetésemre ötös lett kb. kettesre számítottam:D matekon is unatkoztam, majd nyelvtanon témazárót írtunk, utána angolon kikaptuk a dolgozatot ami nekem 100%-os lett. Délután mentem a helyi menhelyre segítkezni, és mivel az a város szélén van, ott már kezdtem érezni a hideget. Ezután hazajöttem, ebédeltem, megtanultam, a matekot mégegyszer átnéztem mert holnap dolgozatírás lesz és leültem a gép elé, ezek után olvasni fogok, legalább is azt tervezem.
2014. december 22. 14:30
Olyan háromnegyed 10 körül kidobott az ágy, egy kicsit neteztem, majd neki álltam elmosogatni, (sokszor úgy érzem, mintha nem is négyen laknánk itthon, hanem tripla annyian, olyan sok csetres gyűlik össze...
) közben sütöttem az öcsémnek pár csirkemellet ebédre, valamint nagy nehezen rászántam magam egy óriási, ünnepek előtti nagytakarításra az emeleten. Azóta pedig pihengetek és sorozatot nézek; Orange is the new black.
2014. december 22. 20:01
Reggel gyors levittem a kutyát, mert a boltba menést minél hamarabb le akartam tudni. Már most is sokan voltak, úgyhogy úgy vásároltam, hogy többet ne nagyon kelljen lemennem, egy kenyeret tartalékba beraktam a fagyasztóba, bár attól nem félek, hogy éhen maradunk, mert mindennap megyünk valahova kajálni. Aztán délelőtt mamámmal kilátogattunk a temetőbe, vittem a dédimamám sírjához virágot és boldog karácsonyt kívántam neki. Hazafelé pedig beugrottam a művészellátóba és vettem porcelánfestékeket meg tollszárat. Aztán már tényleg siettem haza, mert egyre orvoshoz kellett mennem. Utána meg megcsináltam a bejglit, holnap pedig, a nővérem kívánságára megcsinálom a csacsikenyeret.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 22. 20:44
Nem volt nagy különlegesség benne.
Reggel felkeltem, elvittem a kutyámat sétálni, takarítottam a szobámba, becsomagoltam az ajándékokat, táncórára mentem majd utána egyből angolra. Ezek után érte mentem a húgomért a barátnőéjékhez, majd utána leültem és megnéztem újra a Spring Breakerst. Most gépezek, utána szerintem tv-zek vagy olvasok.
Reggel felkeltem, elvittem a kutyámat sétálni, takarítottam a szobámba, becsomagoltam az ajándékokat, táncórára mentem majd utána egyből angolra. Ezek után érte mentem a húgomért a barátnőéjékhez, majd utána leültem és megnéztem újra a Spring Breakerst. Most gépezek, utána szerintem tv-zek vagy olvasok.
2015. január 02. 21:43
8:00 körül felkeltem, reggeliztem, tanultam egy kicsit, majd délután elindultam műkorcsolya edzésre. Mire a buszmegállóba értem, szét fagytam, pedig körülbelül 5 perces az itthonról a buszmegállóig. Az edzés szokásos volt, elején bukdácsoltam, a végére szerencsére belejöttem. Indultam vissza a buszmeghez, mikor eszembe jutott, hogy az öltözőben hagytam a korcsolyámat. Szerencsés vagyok, mentem vissza gyorsan, eltettem és jöttem is haza. Elkezdett esni a jeges eső, ezért jól átfagytam újra, pedig nem vékony kabátban indultam el. Azután ettem, majd olvastam, most pedig netezek.
2015. január 06. 19:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hajnalban nagy nehezen sikerült kikelni az ágyból, pedig egyáltalán nem volt kedvem felkelni, kimenni a cudar hidegbe és utazni egy csomót, azért, hogy bent legyek gyakorlaton. Természetesen a reggelem már kezdődött egy jó nagy k*rva anyázással, hiszen a vonatok megint csütörtököt mondtak, így kénytelen voltam elmenni a legközelebbi Volán megállóig, hogy valahogyan is de bevergődjek. Ötvenezer átszállás, a buszon belemásztak a privát szférámba, amitől egyszerűen rosszul voltam. Tény, a vonat is elég sűrűn heringjárat szokott lenni, de a Volán buszokon olyan kicsi a hely, hogy az emberek el sem férnek. Nem is értem, hogy miért nem indítanak több járatot, ha ennyi ember ténylegesen igénybe veszi - vagy csak azért voltak annyian, mert nem jártak a vonatok. Fél nyolcra sikerült is beérni, ami kész csoda volt. Reggeliztünk, kávéztam és vettem egy minyont a büfében, mondván, hogy sz*r a napom és egy rohadt sütit igazán megérdemlek. Aztán délelőtt fele végre kezdett minden beindulni - infúziózhattam, beteget vehettem fel és egyéb sziszifuszi teendőkkel mulattam az időt. Kellemes meglepetésként ért, hogy két visszajáró szülő nem csak, hogy emlékezett rám, de bármilyen problémájuk akadt, hozzám fordultak. Borzasztóan jól esett, hiszen az azt jelenti, hogy meg voltak elégedve a munkámmal még úgy is, hogy voltaképp csak tanulóként tündöklök egyelőre. Az volt nagyon sz*r, hogy a két barátnőmet átrakták egy teljesen másik osztályra, így egyedül maradtam. Próbáltam elfoglalni magamat, beszélgettem a betegekkel meg ilyenek. Aztán az a meglepetést ért, hogy felajánlották - bevisznek egy vakbélműtétes operációjára. Borzasztóan korrekt orvosok voltak - nem csak a szakmájukban remekeltek, de emberszámba is vettek (ami megjegyzem tanuló nővérként nagyon ritka esetek közé tartozik, hogy az orvos nem nézi le a tanuló nővéreket) és a poén az, hogy magyaráztak és közelben is mutogatták a dolgokat. Mondjuk alapból nem vagyok azaz ájulós, felfordul a gyomrom fajta, szóval simán végig néztem egy perforált vakbeles műtétjét, ami csaknem egy óra tizenöt percig tartott.
Eddig ilyet sem láttam, de a mai nap folyamán egy új élménnyel és számtalan szakmai tapasztalattal mentem haza. Megfürödtem, kipakoltam, bepakoltam, leültem a géphez, de borzasztóan fáradt vagyok. Hosszú és kimerítő volt a mai nap.
2015. január 09. 20:11
Egész jó napom volt!
Írtam egy dogát 8 perc alatt és ötös lett! Jeee. A suliban élveztük a rengeteg havat és jeget. Láttam, akit jó volt látni, láttam, hogy megfürdettek valakit, hogy engem megfürdettek, és hócsatáztam egy emberrel és egy titkos segítőjével. Haha. Átáztam rendesen. Tök jó volt
Elmentem egy barátnőmhöz egy barátnőmmel, majd mentünk táncra ahol hibáztam szép számmal, de jó volt, nevettünk.
Írtam egy dogát 8 perc alatt és ötös lett! Jeee. A suliban élveztük a rengeteg havat és jeget. Láttam, akit jó volt látni, láttam, hogy megfürdettek valakit, hogy engem megfürdettek, és hócsatáztam egy emberrel és egy titkos segítőjével. Haha. Átáztam rendesen. Tök jó volt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.