Starity

Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 13. 14:09 #201
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Reggel elmentem boltba, vettem 1-2 dolgot, aztán jöttem dolgozni. Közben megírtam és beküldtem két cikket is itt a magazinrészlegbe. Nagyjából ennyi, semmi különös. biggrin.gif
2014. november 13. 14:15 #202
nikiiii2
nikiiii2
visszatérő vendég

Státusz"Normalness leads to sadness" - Phil Lester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 1
Azonosító: 234521
Felkeltem, mentem suliba, 3 előadást hallgattam meg, 12-kor már itthon voltam. Ezért szeretem a Tudományok Napját smileeee.gif
2014. november 13. 21:18 #203
- törölt felhasználó -    
Hát ritka egy sz*r napom volt ma. Ott kezdődött, hogy amint beértem gyakorlatra, szóltak azt egyik üzemből, hogy menjek át besegíteni. Aminek rohadtul nem örültem, mert épp egy vizsgaremeken dolgozom, és így is rövid az időm, és simán be tudtam volna fejezni ma a tálat, de ez miatt elhúzódott holnapra. Pedig holnap már egy vázát akartam elkezdeni, na de mindegy. Aztán hazaértem, és nekiálltam, hogy kicseréljem az izzót a fürdőszobai lámpában, mert még előző este kiégett, de akkor már nem akartam vele vacakolni. És épp hogy csak hozzáértem, a kezembe maradt az az üveg része, de csak az a körte, a menete meg a kis szálacskát meg úgy döntöttek maradnak. Akkor felhívtam aput, mert ő ért ezekhez, elvégre villanyszerelő, és mondta, hogy hozzá ne nyúljak, jön és megcsinálja. Viszonylag hamar meg lett, és még pont volt itthon egy izzó, szóval nem kellet még azért is elfutnom. Na ezért jönne jól egy férfi a háznál, ha másra nem is, de erre jók... rohog.gif Aztán meg mentem le a boltba, és pont az orrom elől vitték el az utolsó kakaós csigát!! reklamalo.gif Meg gondoltam én, veszek krumplit, de olyan rondák voltak, hogy kénytelen voltam elmenni a zöldségeshez, az meg kitérő nekem. Az egyetlen jó az volt ebben a napban, hogy hívott a nővérem, és vagy egy órát eldumáltunk. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, kutyuska01
2014. november 14. 21:34 #204
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Unalmas és fárasztó spontán volt..inkább nem részletezném...
2014. november 15. 21:16 #205
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Felkeltem, reggeliztem, olvastam és megnéztem a Sons Of Anarchy teljes második évadát egy nap alatt. cool.gif
2014. november 15. 21:27 #206
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261
Felkeltem , reggeliztem ,zenét hallgattm és most itt vagyok
2014. november 20. 19:36 #207
- törölt felhasználó -    
Felkeltem és elmentem suliba.
Német, irodalom, ének, töri, infó és matek órám volt.
Irodalomból ötös lett a fogalmazásom, matekból pedig tz-t írtam.
14:15-re felsétáltunk Annával szolfézsra, majd haza mentem háromkor és vissza mentem néptáncra fél ötre.
2014. november 21. 19:16 #208
- törölt felhasználó -    
Hasonlóan telt a napom mint a tegnapi, felkeltem, és anya elvitt a suliba.
Az első két órám technika volt ahol fotó albumot készítettünk.
Matek órán geometriát tanultunk.Hurrá! dry.gif
Tesin kosárlabdáztunk, 1 pont híján vesztentünk, de én a tanár szerint ügyes voltam. 2 kosarat dobtam asszem. rolleyes.gif
Törin filemt néztunk és Adrián egész órán ezt énekelte melletem:Arany eső a szép kis házra, arany eső a családomra... rohog.gif
6. órában főpróbán voltam. Ott énekelgettem aztán 7. órában kóruson voltam.
Fél ötkor klarinéton voltam, ott Nikivel karácsonyi cd-s anyagot játszottunk.
Aztán elmentünk az egyik kávézóba anyáékkal aztán fél hét körül hazaértem. smileeee.gif

ÉS VÉGRE HÉTVÉGE!! yahoo.gif
2014. november 21. 19:30 #209
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
suliban voltam és most élvezem hogy holnap nem kell menni:DD
2014. november 21. 19:44 #210
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
reggel -2 fokban elindultam egy szál legginsben, és vékony bőrdzsekiben a suliba, széjjel fagyott a kezem meg a lábam, mert a csizám talpa is szétmenőben (holnap veszek újat xd)...veszekedtem és messziről elkerültem egy-két embert, mert véletlenül nagyon alákavartam másoknak egy elég bizalmas és durva ügyben :/ szétuntam az agyam, egész nap nem volt semmi de persze ilyenkor hagyom otthon a könyvem. vettem a macskámnak új színű masnikat, mert a mostanit unom rajta...na meg majdnem felrobbantottam a mikrót.
2014. november 25. 20:51 #211
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Semmi különös... a nap fénypontja már kora reggel, hogy egy ötödikes kiskölök lenácizott _nevet.gif
2014. november 25. 20:53 #212
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Uncsi nap volt,mint a többi...szerencs3re nem fagytam le reggel,mint tegnap biggrin.gif
2014. december 16. 17:38 #213
- törölt felhasználó -    
6:00-kor felébredtem, elkészültem, elindultam a suliba és nagy meglepetésemre nem is volt olyan hideg mint amire számítottam. Tesi órával kezdtük a napot, talajgyakorlatra szereztem egy ötöst, utána biosz órán szétuntam magam, majd következett a kémia, amin kikaptuk a témazárókat, és nagy meglepetésemre ötös lett kb. kettesre számítottam:D matekon is unatkoztam, majd nyelvtanon témazárót írtunk, utána angolon kikaptuk a dolgozatot ami nekem 100%-os lett. Délután mentem a helyi menhelyre segítkezni, és mivel az a város szélén van, ott már kezdtem érezni a hideget. Ezután hazajöttem, ebédeltem, megtanultam, a matekot mégegyszer átnéztem mert holnap dolgozatírás lesz és leültem a gép elé, ezek után olvasni fogok, legalább is azt tervezem.
2014. december 16. 21:11 #214
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Elég unalmas napom volt, mert semmire nem emlékszem belőle. biggrin.gif Szép kis utolsó napom volt 16 évesként. rohog.gif
2014. december 22. 14:30 #215
- törölt felhasználó -    
Olyan háromnegyed 10 körül kidobott az ágy, egy kicsit neteztem, majd neki álltam elmosogatni, (sokszor úgy érzem, mintha nem is négyen laknánk itthon, hanem tripla annyian, olyan sok csetres gyűlik össze... rohog.gif) közben sütöttem az öcsémnek pár csirkemellet ebédre, valamint nagy nehezen rászántam magam egy óriási, ünnepek előtti nagytakarításra az emeleten. Azóta pedig pihengetek és sorozatot nézek; Orange is the new black. rolleyes.gif
2014. december 22. 20:01 #216
- törölt felhasználó -    
Reggel gyors levittem a kutyát, mert a boltba menést minél hamarabb le akartam tudni. Már most is sokan voltak, úgyhogy úgy vásároltam, hogy többet ne nagyon kelljen lemennem, egy kenyeret tartalékba beraktam a fagyasztóba, bár attól nem félek, hogy éhen maradunk, mert mindennap megyünk valahova kajálni. Aztán délelőtt mamámmal kilátogattunk a temetőbe, vittem a dédimamám sírjához virágot és boldog karácsonyt kívántam neki. Hazafelé pedig beugrottam a művészellátóba és vettem porcelánfestékeket meg tollszárat. Aztán már tényleg siettem haza, mert egyre orvoshoz kellett mennem. Utána meg megcsináltam a bejglit, holnap pedig, a nővérem kívánságára megcsinálom a csacsikenyeret. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. december 22. 20:44 #217
- törölt felhasználó -    
Nem volt nagy különlegesség benne.
Reggel felkeltem, elvittem a kutyámat sétálni, takarítottam a szobámba, becsomagoltam az ajándékokat, táncórára mentem majd utána egyből angolra. Ezek után érte mentem a húgomért a barátnőéjékhez, majd utána leültem és megnéztem újra a Spring Breakerst. Most gépezek, utána szerintem tv-zek vagy olvasok.
2015. január 02. 21:43 #218
- törölt felhasználó -    
8:00 körül felkeltem, reggeliztem, tanultam egy kicsit, majd délután elindultam műkorcsolya edzésre. Mire a buszmegállóba értem, szét fagytam, pedig körülbelül 5 perces az itthonról a buszmegállóig. Az edzés szokásos volt, elején bukdácsoltam, a végére szerencsére belejöttem. Indultam vissza a buszmeghez, mikor eszembe jutott, hogy az öltözőben hagytam a korcsolyámat. Szerencsés vagyok, mentem vissza gyorsan, eltettem és jöttem is haza. Elkezdett esni a jeges eső, ezért jól átfagytam újra, pedig nem vékony kabátban indultam el. Azután ettem, majd olvastam, most pedig netezek.
2015. január 06. 19:11 #219
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hajnalban nagy nehezen sikerült kikelni az ágyból, pedig egyáltalán nem volt kedvem felkelni, kimenni a cudar hidegbe és utazni egy csomót, azért, hogy bent legyek gyakorlaton. Természetesen a reggelem már kezdődött egy jó nagy k*rva anyázással, hiszen a vonatok megint csütörtököt mondtak, így kénytelen voltam elmenni a legközelebbi Volán megállóig, hogy valahogyan is de bevergődjek. Ötvenezer átszállás, a buszon belemásztak a privát szférámba, amitől egyszerűen rosszul voltam. Tény, a vonat is elég sűrűn heringjárat szokott lenni, de a Volán buszokon olyan kicsi a hely, hogy az emberek el sem férnek. Nem is értem, hogy miért nem indítanak több járatot, ha ennyi ember ténylegesen igénybe veszi - vagy csak azért voltak annyian, mert nem jártak a vonatok. Fél nyolcra sikerült is beérni, ami kész csoda volt. Reggeliztünk, kávéztam és vettem egy minyont a büfében, mondván, hogy sz*r a napom és egy rohadt sütit igazán megérdemlek. Aztán délelőtt fele végre kezdett minden beindulni - infúziózhattam, beteget vehettem fel és egyéb sziszifuszi teendőkkel mulattam az időt. Kellemes meglepetésként ért, hogy két visszajáró szülő nem csak, hogy emlékezett rám, de bármilyen problémájuk akadt, hozzám fordultak. Borzasztóan jól esett, hiszen az azt jelenti, hogy meg voltak elégedve a munkámmal még úgy is, hogy voltaképp csak tanulóként tündöklök egyelőre. Az volt nagyon sz*r, hogy a két barátnőmet átrakták egy teljesen másik osztályra, így egyedül maradtam. Próbáltam elfoglalni magamat, beszélgettem a betegekkel meg ilyenek. Aztán az a meglepetést ért, hogy felajánlották - bevisznek egy vakbélműtétes operációjára. Borzasztóan korrekt orvosok voltak - nem csak a szakmájukban remekeltek, de emberszámba is vettek (ami megjegyzem tanuló nővérként nagyon ritka esetek közé tartozik, hogy az orvos nem nézi le a tanuló nővéreket) és a poén az, hogy magyaráztak és közelben is mutogatták a dolgokat. Mondjuk alapból nem vagyok azaz ájulós, felfordul a gyomrom fajta, szóval simán végig néztem egy perforált vakbeles műtétjét, ami csaknem egy óra tizenöt percig tartott. biggrin.gif Eddig ilyet sem láttam, de a mai nap folyamán egy új élménnyel és számtalan szakmai tapasztalattal mentem haza. Megfürödtem, kipakoltam, bepakoltam, leültem a géphez, de borzasztóan fáradt vagyok. Hosszú és kimerítő volt a mai nap.
2015. január 09. 20:11 #220
- törölt felhasználó -    
Egész jó napom volt! biggrin.gif
Írtam egy dogát 8 perc alatt és ötös lett! Jeee. A suliban élveztük a rengeteg havat és jeget. Láttam, akit jó volt látni, láttam, hogy megfürdettek valakit, hogy engem megfürdettek, és hócsatáztam egy emberrel és egy titkos segítőjével. Haha. Átáztam rendesen. Tök jó volt laugh.gif Elmentem egy barátnőmhöz egy barátnőmmel, majd mentünk táncra ahol hibáztam szép számmal, de jó volt, nevettünk. laugh.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!