Aztán unaloműzés gyanánt vertem a fejem az asztalba, hogy miért kell 5 napból 3-at úgy eltöltenem, hogy 17:30-ig suliban haldoklom...meg azért is drámáztam ma, amiért hozzászoktam a korán keléshez, és bár este 1:30/40-ig chateltem (sohatöbbénemhasználomeztaszót még akkor se ha ez a neve._.), de már 8-kor felkeltem mint akit seggbe rúgtak. Pedig nagy alvó vagyok. Most meg csak nevetek és nevetek ezzel párhuzamosan zenét hallgatok.
Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2014. szeptember 06. 22:03
Mászkáltam a városban mint egy mérgezett egér, és közben egyre jobban megutáltam Budapestet, mert a közlekedés valami rémálom, hogy a többi buktatóról ne is beszéljek. Aztán felültem a 3-as metróra mondván, akkor most teljesítem a fizika tanárom agymenését és lemérem két megálló között eltelő időt, ezt 6 megállón keresztül, majd átlagot számolok. Hát nem jött össze, mivel a metrón karbantartást végeztek így a negyedik megálló után mehettem vissza a kiindulási pontomra. Kerestem egy másik metrót, ezuttal ki is próbáltam a négyest, nagyon szar volt nem tudom miért istenítik, semmi extra na mindegy, és teljesítettem a feladatomat.
Aztán unaloműzés gyanánt vertem a fejem az asztalba, hogy miért kell 5 napból 3-at úgy eltöltenem, hogy 17:30-ig suliban haldoklom...meg azért is drámáztam ma, amiért hozzászoktam a korán keléshez, és bár este 1:30/40-ig chateltem (sohatöbbénemhasználomeztaszót még akkor se ha ez a neve._.), de már 8-kor felkeltem mint akit seggbe rúgtak. Pedig nagy alvó vagyok. Most meg csak nevetek és nevetek ezzel párhuzamosan zenét hallgatok.
2014. szeptember 06. 22:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (twodollarbillie @ 2014.09.06. 22:03)
Mászkáltam a városban mint egy mérgezett egér, és közben egyre jobban megutáltam Budapestet, mert a közlekedés valami rémálom, hogy a többi buktatóról ne is beszéljek. Aztán felültem a 3-as metróra mondván, akkor most teljesítem a fizika tanárom agymenését és lemérem két megálló között eltelő időt, ezt 6 megállón keresztül, majd átlagot számolok. Hát nem jött össze, mivel a metrón karbantartást végeztek így a negyedik megálló után mehettem vissza a kiindulási pontomra. Kerestem egy másik metrót, ezuttal ki is próbáltam a négyest, nagyon szar volt nem tudom miért istenítik, semmi extra na mindegy, és teljesítettem a feladatomat.
Nem tudom, hogy a 3-as metró mely megállóit érintetted utazásod során, de hétvégén Kőbánya-Kispesttől a Nagyvárad térig közlekedik és onnantól pótlóbuszok járnak. Nem tudom, hogy mennyi az igazság tartalma, csak onnan tudom, hogy bemondták pénteken délután az egyik állomáson. Egyébként én minap azért késtem el munkából, mert két megálló között álltam húsz percet - mint kiderült reggel egymás után gyulladt ki két szerelvény is, ami miatt vagy egy órán keresztül folyt az a bizonyos karbantartás. Nekem amúgy nagyon tetszik a négyes metró, nem tudom mi a gondod vele.
On:
Anyu fél tízkor keltett fel, bár, hogy őszinte legyek, olyan szinten sz*rul éreztem magamat, hogy még a kajáláshoz sem volt kedvem. Viszont tudtam, hogy nem csak a szokásos gyógyszereket kell bevennem, hanem az antibiotikumot is, hiszen, ha kihagyom, akkor a büdös életben nem leszek jobban. Feküdtem, aludtam és próbáltam valamilyen szinten úgymond kipihenni az egész betegséget, de magyarán szólva sz*rt sem ért az egész. Egy ideig sorozatoztam, aztán filmeztem, végül úgy döntöttem, hogy felkelek, mert ennek aztán rohadtul nincs értelme. Most meg fórumozgatok, miközben a fejem szétrobban és azon meditálok, hogy egyek vagy befújjam az orromat a takonytenger miatt.
2014. szeptember 06. 22:30
Idézet (Beyla @ 2014.09.06. 22:12)
Nem tudom, hogy a 3-as metró mely megállóit érintetted utazásod során, de hétvégén Kőbánya-Kispesttől a Nagyvárad térig közlekedik és onnantól pótlóbuszok járnak. Nem tudom, hogy mennyi az igazság tartalma, csak onnan tudom, hogy bemondták pénteken délután az egyik állomáson. Egyébként én minap azért késtem el munkából, mert két megálló között álltam húsz percet - mint kiderült reggel egymás után gyulladt ki két szerelvény is, ami miatt vagy egy órán keresztül folyt az a bizonyos karbantartás. Nekem amúgy nagyon tetszik a négyes metró, nem tudom mi a gondod vele.
Nem heringjárat és a megállók is olyan gyönyörűek. Ha a Péterfybe megyek a Keletihez, mindig arra felé vándorolgatok.
A Határúton szálltam fel és a Nagyváradig tudtam menni, és álltam csak álltam mert utaztam már (igaz nem metró de villamos pótlóbsszal) pótlóbusszal és gondoltam nem kell az az élvezet, hogy több tucat siető és ingerült ember kinyomja a belemet is a buszon ezért inkább visszamentem a Határútra.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 07. 22:55
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Bepótoltam amit a tegnapi fangörlösködés miatt elmulasztottam (amiről a tegnapi hozzászólásomban írtam), decoupage technikával díszítettem a füzeteimet (így kevésbé taszítanak), és Odaátot néztem. Nagyjából ennyi
2014. szeptember 10. 15:23
(Mivel unatkozok elmesélem a teljes napomat történésről-történésre
)
Úgy semmi érdekes nem történt... reggel 6 óra 10 perckor feltámadtam... szokásomhoz híven futottam néhány kört a lakásban. Negyed 8 előtt elindultam a buszmeg.-be és felszálltam a roncsra. 40 előtt odaértem a suliba és akkor tanultunk (nyilvánvalóan). 6 órám volt. Köztük matek...
Még most sem tudom elhinni, hogy értem a mostani matekot.
Szcchh, ennyi, a többit meg mégsem vázolnám fel.
Úgy semmi érdekes nem történt... reggel 6 óra 10 perckor feltámadtam... szokásomhoz híven futottam néhány kört a lakásban. Negyed 8 előtt elindultam a buszmeg.-be és felszálltam a roncsra. 40 előtt odaértem a suliba és akkor tanultunk (nyilvánvalóan). 6 órám volt. Köztük matek...
Még most sem tudom elhinni, hogy értem a mostani matekot.
Szcchh, ennyi, a többit meg mégsem vázolnám fel.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. szeptember 10. 15:49
Reggel hatóra után pár percel kimásztam az ágyból, elkészültem, kerékpárra ültem és elindultam a suliba.
Feleúton elkezdett követni egy kukás amitől eléggé bevoltam carva.
Az első órán töri lett volna de becsengetés előtt 10 percel szólt az "imádott" tanárunk hogy testnevelés lesz.
Nahát tesin rengeteget futottunk felüléseket csináltunk + fekvőtámaszokat, amiktől faj minden porcikám.
A második óránk etika/hittan volt. (nekem etika)
Ez is egy nagy marhaság volt, alig figyeltem valamit, végül is gyorsan eltelt ez a 45 perc.
Töri órán megint új leckét vettünk. Írtünk egy 3 oldalas vázlatot, és még 4 oldalt meg is kellene tanulni T-T .
Utána ének óra volt a tanár végig ordította az egészet.
Az utolsó 2 óra matek és természet ismeret volt, ami unalmas volt és kaptunk csomó leckét.
Aztán megebédeltem elmentem énekkarra majd irodalmi színpadra és hazajöttem
Feleúton elkezdett követni egy kukás amitől eléggé bevoltam carva.
Az első órán töri lett volna de becsengetés előtt 10 percel szólt az "imádott" tanárunk hogy testnevelés lesz.
Nahát tesin rengeteget futottunk felüléseket csináltunk + fekvőtámaszokat, amiktől faj minden porcikám.
A második óránk etika/hittan volt. (nekem etika)
Ez is egy nagy marhaság volt, alig figyeltem valamit, végül is gyorsan eltelt ez a 45 perc.
Töri órán megint új leckét vettünk. Írtünk egy 3 oldalas vázlatot, és még 4 oldalt meg is kellene tanulni T-T .
Utána ének óra volt a tanár végig ordította az egészet.
Az utolsó 2 óra matek és természet ismeret volt, ami unalmas volt és kaptunk csomó leckét.
Aztán megebédeltem elmentem énekkarra majd irodalmi színpadra és hazajöttem
2014. szeptember 10. 16:12
Hát a napom úgy kezdődött hogy felébredtem 0:24-kor, mert náthás vagyok és az orromat kell fújkálnom. Utána 3:15-kor ébredtem fel ismét és 4 óráig el sem aludtam. 6:30-kor aztán felkeltem, felöltöztem és elindultam a buszmegállóhoz, de elment a busz ezért hazakellett mennem hogy elvigyenek autóval. Beértem a suliba, elmentem a gyülekezőre, az énektermünkbe. Első csengetéskor szokás szerint a termünkbe mentünk és leültünk. Az első óra irodalom volt, dolgozatot irtunk, amit hamar sikerült megoldanom. Utána inkább csak az orromat fújkáltam meg felirtam a házit. A többi óra unalmas volt, a biológiától eltekintve, mivel a másik teremben ahol vagyunk interaktív tábla van és tudtunk filmet meg diavetítést nézni. Utána felszálttam a buszra, de előbb még a buszmegállóban beszélgettem az osztálytársaimmal. Aztán hazajöttem, egy kicsit tanultam (bár még nem vagyok kész) és tvt nézek meg laptopozok.
2014. szeptember 11. 19:25
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hatkor keltem, hogy beérjek hétre a matek nulladik órára, aztán írtam angol mag rajz (?!) dolgozatot+ majd' meghaltam tesiórán. A hatodik óra után hazajöttem egy barátnőmmel, aztán háromra visszamentem irodalom felvételi-előkészítőre, aztán hazajöttem (szerencsére nem esett akkor még) azóta csak házit meg projektet csináltam, és vacsoráztam.
2014. szeptember 15. 18:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Reggel korán szegény apának hisztiztem egy sort, hogy anya nem adott pénzt, de megérte, mert apától jóval többet kaptam.
Sulikába voltam, fejbedobtak Az ember tragédiájával, így van egy nagy púp a homlokomon. Fakt után a haverjaim elé mentem és elmentünk kajcsizni. Aztán haértem, megint ettem, olvasgattam, öcsémmel kiabáltunk párat és ennyi.
2014. szeptember 15. 19:38
Hétfőnként nincs első két órám, szóval viszonylag sokáig aludhattam, 9 órára bementem suliba, fél négy felé hazajöttem. Neteztem, ettem, tanultam, megint ettem, megint neteztem. Ennyi.
2014. szeptember 18. 20:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Reggel 5:30-kor anyu ébresztett, hogy ugyan ideje lenne már felkelni, mert bár hiába vagyok fáradt és nyűgös, muszáj menni dolgozni. Így is 32 óra munkát elsumákoltam a múlt heti megbetegedésem okán, és aki eléri a 20% hiányzást gyakszin, azt nem fogják év végén elengedni vizsgázni, így a szakmai végzettségét sem tudja megszerezni. Úgyhogy nagyon össze kéne szednem magamat, bár az emelt dózisú Imuran mellett garantált, hogy minden sz*rt össze fogok szedni idén, pláne belgyógyászaton. Király lesz.
Nagy nehezen kimásztam az ágyból, sajnáltam magamat egy darabig, hogy de sz*r nekem és elindultam melóba. A fél órás vonatutat pofátlanul végig aludtam, aztán ennek okán kénytelen voltam venni az állomáson található kis bódéban egy kávét, hogy ugyan ne úgy menjek már be, mint egy kifacsart citrom. Eléggé nyomott voltam reggel és konfliktushoz sem volt kedvem, így hátra húztam a csíkot az égésre, amit a srác visz egyedül - alapból jófej volt a többi kiégett alkalmazotthoz képest, így ő megengedte, hogy foglalkozzak addig az egyik másfél éves kissé sírós kislánnyal, amíg az anyukája meg nem érkezik. Tudtam ülni, pihizni és még magamat is szórakoztattam az éneklésemmel és a meseolvasásommal.
Tegnapi naphoz képest a mai az hatalmas visszaesés volt, ugyanis ma nem kaptam egyetlen kórtermet sem. Sokkal jobb, ha az emberre rá van bízva x szoba, mert akkor az a te felelősséged, te jössz-mész akkor amikor csak akarsz és nem az van, hogy csüngened kell a többi nővér nyakán, akik persze nagyon hamar elfelejtik a dolog szakmai oldalát és arra használnak, hogy a munkájukat megkönnyítsed, holott persze k*rvára nem azért vagyunk ott, de mindegy. Felhúztam vagy tíz ágyat, amelynek nyomán rádöbbentem, hogyha vizsgán kihúzom az ágyazást, akkor probléma nem lesz.
Pluszban meg még egyéb alapápolói tevékenységet végeztünk, és így lassacskán azért eltelt az a nyolc óra. Haza jöttem, megfürödtem, kajáltam, megittam a maradék kólát és úgy terveztem, hogy húzok aludni, de a koffein kicsit felélénkített.
Olyan izgalmas életem van, hogy ebből filmet lehetne forgatni.
2014. szeptember 18. 21:56
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Fél 6 környékén kikászálódtam az ágyból, megittam egy kávét, elszívtam egy cigit, felöltöztem, rendbe tettem magam normálisan, de ez addig húzódott, hogy mint kiderült lekéstem a buszt (kifelé). Amikor visszafelé jön a busz, - azt még simán elértem - köztudottan állóhely sincs.
Felszálltam, betettem a fülhallgatót és megpróbáltam kizárni a külvilágot, ami meglehetősen nehéznek bizonyult, amikor ugyanis a c típusú állampolgárok egy lelkes képviselője a hajamat húzkodta a hátam mögött. Odébbálltam, lett egy kis nyugtom, de a kedvem 0 alatt volt. Átszálltam a városi buszra, azon is álltam egy sort búvalb#szott fejjel, leszálltam, összetalálkoztam az évfolyamtársammal, vele is elszívtam pár szálat.
Volt pár unalmas órám, tesin kosaraztunk, az volt az egyetlen jó dolog ebben a napban. Kimentem az ajtón, megint szívtam, egy ideig még ültünk a parkban az osztálytársaimmal, megbeszéltük az irodalom dogát, amit ma reggel tudtam meg (de amúgy jó lett), hazajöttem, beestem az ágyba, és elaludtam. Felkeltem arra, hogy a macska a hasamon alszik, olyan kis aranyos volt, nem volt szivem lesöpörni magamról, így addig feküdtem még egy helyben, amíg el nem zsibbadtam, utána beültem a gép elé, meg tanultam egy kis törit. Most meg jó éjszakát kívánok lassan... Halál ez a hét.
Felszálltam, betettem a fülhallgatót és megpróbáltam kizárni a külvilágot, ami meglehetősen nehéznek bizonyult, amikor ugyanis a c típusú állampolgárok egy lelkes képviselője a hajamat húzkodta a hátam mögött. Odébbálltam, lett egy kis nyugtom, de a kedvem 0 alatt volt. Átszálltam a városi buszra, azon is álltam egy sort búvalb#szott fejjel, leszálltam, összetalálkoztam az évfolyamtársammal, vele is elszívtam pár szálat.
Volt pár unalmas órám, tesin kosaraztunk, az volt az egyetlen jó dolog ebben a napban. Kimentem az ajtón, megint szívtam, egy ideig még ültünk a parkban az osztálytársaimmal, megbeszéltük az irodalom dogát, amit ma reggel tudtam meg (de amúgy jó lett), hazajöttem, beestem az ágyba, és elaludtam. Felkeltem arra, hogy a macska a hasamon alszik, olyan kis aranyos volt, nem volt szivem lesöpörni magamról, így addig feküdtem még egy helyben, amíg el nem zsibbadtam, utána beültem a gép elé, meg tanultam egy kis törit. Most meg jó éjszakát kívánok lassan... Halál ez a hét.
2014. október 26. 19:20
Reggel fölkeltem, visszahúztam az órákat, levittem a kutyát és elmentem a boltba vásárolni. Mikor följöttem megreggeliztem, megittam a kávém, és gondoltam nekiülök rajzolni. Akarom fölkapcsolni a villanyt, és kiégett az izzó.
Úgyhogy mehettem venni azt is, és ha már ott voltam, akkor vettem egy abroszt is, mert múltkor sikerült kiégetnem. Aztán délelőtt még kidolgoztam két tételt, és utána a kutyámmal átmentünk mamámékhoz, onnan pedig a szőlőjükbe, hogy hozzunk haza szalonnát meg stifoldert, mert elfogyott itthon. Na ott aztán jól kifárasztotta magát a kutyám, megkergette a macskákat, mert angyalom játszani akar velük, de a macskák ki nem állhatják.
Aztán csak pár órát voltunk kint, mert nagyon hideg van ott a hegyekben, de a kutyámnak ennyi is elég volt, mert hazafelé az utat végigaludta. 6-kor hazaértünk, beszedtem a gyógyszereket, megvacsoráztam, adtam a kutyának is kaját, és leültem egy kicsit laptopozni.
2014. október 26. 19:32
Barátnőméknél voltam délelőtt, utána délután jöttek hozzánk mivel húgomnak holnap van a névnapja, illetve a kutyámat sétáltattuk unokatesómmal.
2014. október 31. 10:02
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ma van ugye Halloween.És mit gondoltok mit fogok csinálnk?Semmit!!!!Esetleg olvasni,sétálni...
2014. november 10. 19:57
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ne is kérdezzétek... Felkeltem, elmentem suliba. Reggel közölte velem az angoltanárom, hogy délután angol versenyre kell mennem, ezért a harmadik óra után hazajöttem ( de tesi még volt, 12 kör futás a metsző KÖDBEN) levágtam a cuccom, bevágtam egy kis kaját, aztán visszarohantam az iskolába, és elautókáztam Debrecenbe ismeretlenekkel.
Megírtam a versenyt, hazajöttem ( a sulitól megint rohantam) felhívtam osztálytársnőmet a házi végett, tanultam hétig, aztán a géphez ültem. Ritka rossz nap, annyi volt jó benne, hogy 5*-öt kaptam irodalomból, és végre megértettem a kémiát!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.