Kuno Becker-Goal
2010. június 15. 20:19
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Szerintem meg Anna Friel a jó benne
Viszont a story is jó, legalábbis ami az első két részt illeti, igazi tündérmese, Mexikóból a srác eljut Los Angelesbe, aztán felfedezik, bekerül a Newcastle-be, majd elviszi a Real. Amellett, hogy nem valós történet az alapja tényleg jó lett, már csak azért is, mert a Newcastle United van az első részben, ami az egyik kedvenc csapatom, viszont kár, hogy elviszi a Real, mert őket ut*lom, de ez van
A harmadik rész tényleg nem lett jó sajnos, teljesen másra számítottam, az alapötlet ott is jó volt, de a megvalósítása katasztrófa. Kvázi egy másodosztályú mellékszereplő a filmben Kuno
Szóval, jó filmek nagyon, nekem nagyon tetszett az első két rész, Anna is tetszett benne
Viszont a story is jó, legalábbis ami az első két részt illeti, igazi tündérmese, Mexikóból a srác eljut Los Angelesbe, aztán felfedezik, bekerül a Newcastle-be, majd elviszi a Real. Amellett, hogy nem valós történet az alapja tényleg jó lett, már csak azért is, mert a Newcastle United van az első részben, ami az egyik kedvenc csapatom, viszont kár, hogy elviszi a Real, mert őket ut*lom, de ez van
A harmadik rész tényleg nem lett jó sajnos, teljesen másra számítottam, az alapötlet ott is jó volt, de a megvalósítása katasztrófa. Kvázi egy másodosztályú mellékszereplő a filmben Kuno
Szóval, jó filmek nagyon, nekem nagyon tetszett az első két rész, Anna is tetszett benne
2010. június 16. 10:56
Boscorelli csak neked
HA TALÁLOK MÉG KÉPEKET AKKOR HOZOK
KUNO
HA TALÁLOK MÉG KÉPEKET AKKOR HOZOK
2010. június 16. 10:57
amúgy szerintem a második rész is jó volt, a harmadikat még nem láttam,de lehet hogy meg sem nézem ha ilyen híreket hallani róla, és ahogy láttam Rose már benne sem lesz... szóval nem jönnek már össze, ez gáz.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: