Hilary Duff kezét áprilisban kérte meg szerelme, Mike Comrie, de elárulta, házasságról hallani sem akar!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff nem akar feleség lenni
2010. június 15. 17:40
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
én is azt akartam írni, hogy akkor mi a fenének fogadta el a gyűrűt? miért nem mondott inkább nemet? azt hiszi szerencsétlen csávó majd vár ennyi évet? még ha azt mondaná 1-2 év, na de 7? remélem nem gondolja komolyan...
2010. június 15. 18:29
Ha hozzámegy valakihez attól még nem lessz semmi a karrierjével..
2010. június 15. 18:57
Szerintem elhamarkodottan jelentett ki ilyesmit,át kéne ezt gondolnia.
2010. június 16. 13:24
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Azért mert férjhez megy még mindent csinálhat tovább (film, zene, stb). Lehet, hogy csak nem készült még fel arra, hogy valakihez "kösse" magát.
A pasi meg (szerintem) vár. Mert ott a gyűrű. Szóval tényleg el szeretné venni. Viszont, a házasság (elméletileg) örökre szól. Az a 7 év semmi ahhoz képest
A pasi meg (szerintem) vár. Mert ott a gyűrű. Szóval tényleg el szeretné venni. Viszont, a házasság (elméletileg) örökre szól. Az a 7 év semmi ahhoz képest
2010. június 16. 13:27
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Hát nem igazán értem, abban viszont igaza van, hogy nem akar feleség még lenni (mondjuk én soha, de SOHA az életben nem mennék férjhez főleg mivel feminista vagyok)
2010. június 18. 08:18
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
Ezt nem annyira értem. Meer attól függetlenül, h megházasodik attól függetlenül még építheti a karrierjét:S Am meg sztem abban igaza van h 30 éves koráig nem akar megházasodi...Még nincs felkészülve ráá
Am meg ha a paija szereti akkor nem hagyja el azért mer Hilary nem akar megházasodi:)
2010. június 30. 17:05
A helyében énis nemet mondtam volna. Ez csak egy papír, semmi más
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: