Katy Perry azt állítja, hogy hatalmas Gaga-rajongó. Viszont az Alejandro videóklipjének megjelenése után gonosz megjegyzéseket tett...
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy tagadja, hogy utálja Gaga-t
2010. június 15. 11:40
Idézet
"Az istenkáromlás szórakoztató használata olyan, mint egy komikus által mondott fingvicc."
Mivel mélyen katolikus vagyok, egyetértek, Van, ami megmarad az egyén saját világában, nem csinálni polgárpukkasztást belőle.
2010. június 15. 11:42
hát nem tom. az egyik újságban azt olvastam h katy ke$hával is jól kitolt féltékenység miatt. hát mondom tényleg nem tom. de am nagy katy perry és lady gaga fan vok szal remélem nem vesznek össze
2010. június 15. 11:51
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
szerintem attól még, hogy leírta a véleményét, nem utálja gagát! én is hatalmas lady gaga rajongó vagyok, és mégis vannak olyan dolgok, amik nem tetszenek benne és nem is rejtem véka alá.
2010. június 15. 11:58
Szerintem GaGa már kicsit messzire ment...oké, Madonna is idegelte az egyházat, de azért nem ennyire. A másik meg, hogy szerintem egyre jobban majmolja Madonnát. A számait szeretem (mármint GaGának), meghajlok előtte hogy ennyit elért ennyi idősen és ennyi idő alatt, de szerintem már kicsit sok amit csinál :S
2010. június 15. 12:05
Én nem vagyok húú de nagyon vallásos, de én Katy-vel értek egyet.Nem kellett volna magyarázkodnia Katy-nek .A legnagyobb vicc az egészben hogy azt olvastam hogy Gaga katolikus nevelést kapott....Ahhoz képest...
2010. június 15. 12:30
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Hát nem tudom...szerintem Katy-nek igaza van! Gaga kisasszony pedig jobban tené ha egy kicsit visszafogná magát, mert oké hogy most a csúcson van, de ha így folytatja hamar elindul majd a lejtőn!
2010. június 15. 13:02
én mind2-őt szeretem,DE Katy-t jobban
ha választanom kéne ő lenne az Katy Perry
(LLLLLLLLLLLLLLLL)
ha választanom kéne ő lenne az Katy Perry
(LLLLLLLLLLLLLLLL)
2010. június 15. 14:13
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Én szerintem nem hazudik Katy..
Legyenek csak barátok .
Mind kettő tud rendes lenni *.*
Legyenek csak barátok .
Mind kettő tud rendes lenni *.*
2010. június 15. 14:24
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
Sztem Bizti,hogy nem hazudik Katy.
Hagy legyenek barátok!
Hisz mind 2 rendes és tehetséges!
Barátok legyenek!
Hagy legyenek barátok!
Hisz mind 2 rendes és tehetséges!
Barátok legyenek!
2010. június 15. 14:49
Én szeretem mindkettőjüket!
De abban semmi baj sincs h Katy elmondja h mi a véleménye a klipről attől még lehet rajongója Gagának csak éppen ez a klipje nem jött be neki.
De abban semmi baj sincs h Katy elmondja h mi a véleménye a klipről attől még lehet rajongója Gagának csak éppen ez a klipje nem jött be neki.
2010. június 15. 15:59
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
...
most komoly??
szegénynek már véleménye sem lehet???
most komoly??
szegénynek már véleménye sem lehet???
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: