Itt van sok-sok kép az AFC -ről *-*
---------------------------
Üzenet az anti AFC fanoknak:
Ha nem szereted, kérlek ne írj gyalázó, szídó megjegyzéseket. Ez a topic azoknak lett létrehozva, akik szeretik őket. Köszönöm szépen.
Anti Fitness Club
2010. június 14. 22:35
|
|
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline
|
Bírom a zenéjüket...
2010. június 25. 16:18
Jól néz ki Tomi meg minden de néha nagyon idiótán tud felöltözni. Amúgy az AFC számai nem jönnek be nagyon de a Még vár ránk ez a föld az nagyon jó mert ott az igazság van. Ez lesz amit énekel.
2010. június 26. 12:32
|
|
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline
|
imádom őket, és ami a legjobban tisztelek is bennük, hogy élőben is tudnak énekelni, nem úgy, mint egyes énekesnek mondják magukat emberek...
a számokról meg annyit, hogy ők írják, és nem megkapják valahonnan, ez is jó a bennük, és háth nem is csoda, hogy szerintem mindegyik számuk értelmes, sokatmondó dal:) a két megunhatatlan kedvenc:
Más ölel át:
Lépj tovább:
AFC4ever!<33
Más ölel át:
Lépj tovább:
AFC4ever!<33
2010. július 04. 12:24
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
Személy szerint én nem nagyon bírom őket nem a stílus miatt hanem mert csak semmi bajom nincs velük és ha kicsit más lenne az izésem még tetszene is
2010. július 15. 10:50
Van néhány számuk amit meghallgatok. Nem tartoznak kimondottan a kedvenceim közé. Tomi viszont nagyon aranyos
Szép a szeme is meg a szája is!
2010. december 05. 11:09
én bírom őket, az első albumot eléggé szeretem, de a második az borzasztó lett szerintem...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: