Eva Longoria hiába szeretne gyereket, a fejesek megtiltották neki, így most válasz előtt áll: gyerek vagy karrier?
A teljes cikkhez kattints ide!
Eva Longoria: Gyerek vagy karrier?
2010. június 14. 20:07
hát szerintem gyerek, mert arra nincs sok idő, de ő már befutott és a Született Feleségeken is túl is van élet...
2010. június 14. 20:13
Én az ő helyében a gyereket választanám. De ha a karriertválasztanám akkor már a férjemet is elveszíthetném. És szerintem nincs nagy szüksége Evanak a Született feleségek c. sorozatra.
2010. június 14. 20:13
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Xony @ 2010.06.14. 20:07)
első hozzászólás
Ez nem hozzászólás.
Egyébként szerintem is elég ismert a neve, ahhoz, hogy a sorozat után is köztudatban maradjon, de kétlem, hogy kidobnák, ő azért húzónévvé vált. Ha nagyon akarják bele lehet írni, vígy ki lehet takarni.
2010. június 14. 20:35
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Sokak kedvence a Született Feleségekben, nagyon ismert, szerintem sem raknák ki a sorozatból,mert az inkább magának a sorozatnak,és az alkotóknak, a 'fejeseknek' jönne rosszul...Szerintem a gyereket kéne, végül is szerintem elfogadnák, több 'Szüli Felinek' született már gyermeke..Megoldható lenne.
@nozso13
@Xony: első hozzászólás
Ez nem hozzászólás.
-Ezért szerintem is fölösleges írni,mert nem is a témához tartozik,semmihez nem tartozik..
@nozso13
@Xony: első hozzászólás
Ez nem hozzászólás.
-Ezért szerintem is fölösleges írni,mert nem is a témához tartozik,semmihez nem tartozik..
2010. június 14. 20:40
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
én az ő helyében a GYEREKET választanám....
És szerintem ő ezt fogja tenni. És szerintem a férjét se szeretné elveszíteni..
Remélem jó döntést hoz
És szerintem ő ezt fogja tenni. És szerintem a férjét se szeretné elveszíteni..
Remélem jó döntést hoz
2010. június 14. 20:43
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Szerintem is beletudnák írni a filmbe, ha nagyon akarnák.
És különben is, valakinek örökölnie kell Eva szépségét
És különben is, valakinek örökölnie kell Eva szépségét
2010. június 14. 20:45
Nekem mindegy, csak ne írják ki a sorozatból, ne mondjon fel és stb. Nélküle nem is nézném már szerintem. Mármint persze, de nagyon hiányozna belőle.
2010. június 14. 20:46
Én a helyében a gyereket választanám.Amúgy senkinek nincs joga megtiltani hogy gyereket szüljön.Ez az Ő élete!!
2010. június 14. 20:52
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
én imádom a született feleségeket kár lenne ha nem lenne benne mert nagyon jól játsza a szerepet
De ha ő gyereket szeretne azt nem tilthatják meg mert ez egyfajta zsarolás ha van gyerek nincs meló, ha nincs gyerek van meló....
2010. június 14. 20:57
Idézet (vikesz22 @ 2010.06.14. 20:52)
én imádom a született feleségeket kár lenne ha nem lenne benne mert nagyon jól játsza a szerepet
De ha ő gyereket szeretne azt nem tilthatják meg mert ez egyfajta zsarolás ha van gyerek nincs meló, ha nincs gyerek van meló....
egyet értek de a gyereket fogja választani
2010. június 14. 21:14
Tudod mikor hallgatnék én a tiltásokra...Én Eva helyében feladnám a karrieremet,ígyse úgyse maradnának szegénységben,mert Tony hozza a pénzt...Én is szeretem a Született Feleségeket,de azért ha belegondulunk,neki is kéne élnie a saját életét.Ha meg most a karriert választja,lehet,hogy megbánja majd a választását...Nem lehet Eva fejével gondolkodnunk egyikünknek sem. Én nem fogom elítélni egyik választásáért sem.
2010. június 14. 21:23
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe a gyereket választanám. Egy gyermek sokkal fontosabb,mint a karrier. Ha igazán szeretne egyet lemond a sikerről,ha viszont nem akkor nem fog.
2010. június 14. 21:37
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
én is a gyereket választanám a helyében... szerintem a család fontosabb mindennél... Tony biztos támogatná Eva-t, bárhogyan dönt... de szerintem már mindketten szeretnének egy kisbabát... én szurkolok nekik, hogy sikerüljön
2010. június 14. 22:57
|
|
monisz07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 128986 offline
|
én fiatal anyuka szeretnék lenni...35 az már kicsit késő de tuti a gyereket választanám..hülyeség h megtiltották neki..ha a karriert választja visszasírja majd et az időt mikor már nem lehet gyereke..
2010. június 14. 23:47
|
|
sofi9292visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 141 Csatolások: 508 Azonosító: 127039 offline
|
És ha a sorozatnak vége és már nem lehet gyereke ez egy életre szól mármint a gyerek a filmezés meg nem őrökre, ha kiírnák biztos lenne még munkája később. Persze kitudja, de azért szerintem a gyerek mégis csak más 40-50 évesen meg sírhatna, mint azok a sztárok, akik a karriert választották és most majd meg gebednek, hogy legyen gyerekük. Mert akkor már nem lehet vissza csinálni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: