Lady Gaga folyamatosan Madonnát utánozza
2010. június 14. 19:17
am nem tom éehet elfogult vok de sztem nem vok az mert hát most ennyi izét. ennyi erővelmár azért is az lehetne mondai h utánozza h énekes lett és dalokat ír meg táncol meg énekel meghogy szőke a haja meg minden. szal 8
2010. június 14. 19:21
|
|
Michelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.21. Hozzászólás: 151 Csatolások: 120 Azonosító: 26026 offline
|
szerintem meg marhaság állandóan ezen a 'ki-kit-utánoz'-on csámcsogni...
van hasonlóság, de Gaga legalább nem tucatsztár, hanem tett is le valamit az asztalra. persze csak szvsz
van hasonlóság, de Gaga legalább nem tucatsztár, hanem tett is le valamit az asztalra. persze csak szvsz
2010. június 14. 19:23
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Michel @ 2010.06.14. 19:21)
szerintem meg marhaság állandóan ezen a 'ki-kit-utánoz'-on csámcsogni...
2010. június 14. 19:25
|
|
andras0677új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 116 Azonosító: 82497 offline
|
Hát igen,,,gyanúsan sok a hasonlóság...!
Nem is tudom hogy mit gondoljak róla, az még a jobbik eset lenne, ha csak magától próbálja ellesni a nagy elődnél már jól bevált allűröket,,, de sajnos sokkal valószínűbb hogy az Ő esetében is, egy elég komoly "arculat" tervező csapat szorgoskodik a háttérben, akik szigorúan megkövetelik a már jól bevált, és főleg jól eladható flikkeket !
Nem is tudom hogy mit gondoljak róla, az még a jobbik eset lenne, ha csak magától próbálja ellesni a nagy elődnél már jól bevált allűröket,,, de sajnos sokkal valószínűbb hogy az Ő esetében is, egy elég komoly "arculat" tervező csapat szorgoskodik a háttérben, akik szigorúan megkövetelik a már jól bevált, és főleg jól eladható flikkeket !
2010. június 14. 20:29
|
|
madonnahungaryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 29 Csatolások: 1 Azonosító: 124675 offline
|
Lady Gaga a kitaposott útra téved sokszor! És ezt ő is bevallotta! Azért vannak olyan dolgok, amikben kiderül, hogy szereti utánozni, de tegye, hiszen Madonna a pop zene alapja! Én nem utálom Gagát, 2. kedvencem, de azért be lehet vallani!
2010. június 14. 21:04
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Gyerekek ez egy VICC!
Ezt ennyi erővel bármelyik énekessel meglehetne csinálni némelyik olyan röhejes....PL: ül a kocsiban napszemüvegben...szóval ha én beülök a kocsiba pláne napszemüvegbe akkor már Madonnát utánozom?? meg még van nem is kevés olyan amelyik csak Rajongó erőltetett rosszindulatából fakad...ennek szerintem az a háttere, h észre vették, h gag igen is van olyan szinten, mint Madonna volt anno, pedig rájöhetnének, h azt amit Madonna elért soha senki nem veheti el tőle, mert az az ővé! és szerintem Gagának nem is ez a célja...
Ezt ennyi erővel bármelyik énekessel meglehetne csinálni némelyik olyan röhejes....PL: ül a kocsiban napszemüvegben...szóval ha én beülök a kocsiba pláne napszemüvegbe akkor már Madonnát utánozom?? meg még van nem is kevés olyan amelyik csak Rajongó erőltetett rosszindulatából fakad...ennek szerintem az a háttere, h észre vették, h gag igen is van olyan szinten, mint Madonna volt anno, pedig rájöhetnének, h azt amit Madonna elért soha senki nem veheti el tőle, mert az az ővé! és szerintem Gagának nem is ez a célja...
2010. június 14. 21:07
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
láttam
tiszta ugyan az...ez a Lady Gaga.. =/
tiszta ugyan az...ez a Lady Gaga.. =/
2010. június 14. 21:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
tényleg hasolnlít de lehet hogy némelyik csak " véletlen". nem védeni akarom Gagát de igy bármelyik sztárral meglehet csinálni. de 1épkén télleg látszik h utánozza.
2010. június 14. 22:59
|
|
Michelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.21. Hozzászólás: 151 Csatolások: 120 Azonosító: 26026 offline
|
Idézet (vikesz22 @ 2010.06.14. 22:56)
hát végigse tudtam nézni nem kedvencem eggyik sem.. és még Gagára mondják h "egyéni" a stílusa a számai meg a klippek...
nem kötekedek, de mondj pár példát kérlek hogy miért nem egyedi
2010. június 14. 23:05
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Gyerekek vegyétek már észre, h tényleg utánozza egy kicsit.
Pl.:
1. (egy szót mondok) Isten - ne ebben minden benne van, Madonna is ettől lett botrányos, h "kigúnyolta" a katolikus hitvallást, most GaGa i ezt csinálja.
2. Az Alejandro és a Telephone klippben is Madonna stílusát utánozza...
Pl.:
1. (egy szót mondok) Isten - ne ebben minden benne van, Madonna is ettől lett botrányos, h "kigúnyolta" a katolikus hitvallást, most GaGa i ezt csinálja.
2. Az Alejandro és a Telephone klippben is Madonna stílusát utánozza...
2010. június 14. 23:10
|
|
monisz07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 128986 offline
|
hát nem is tudom...nagyon sok hasonlóság van de tényleg..ha a stáb találta ki attól még gaga is beleszólhatott vna h én vmi mást akarok..tény h azért gaga is alkotott..de annyit mint Madonna kevesen értek el...
2010. június 15. 07:17
Akkor ráteszek az egészre még egy lapáttal:
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/madonnanak-elege-van-gagabol-2020828/
Jó olvasgatást
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/madonnanak-elege-van-gagabol-2020828/
Jó olvasgatást
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: