Christina Aguilera új lemeze után filmmel tér vissza!
2010. június 14. 15:59
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine "Minden idők 100 legjobb énekese" közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el. Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így most örömmel jelenti be új, régóta várt negyedik stúdióalbumát, a "Bionic"-ot, mely június 7-én lát napvilágot. Az első kislemezdal a "Bionic"-ról a viharos, lendületes himnusz, a "Not Myself Tonight", melyet Polow Da Don producer segítségével készítettChristina számos műfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: "Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemző témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít." Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített első fia születése után, Christina részt vett első filmjének, a "Burlesque" elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén ősszel érkezik a mozikba.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: