Christina Aguilera új lemeze után filmmel tér vissza!
2010. június 14. 15:59
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine "Minden idők 100 legjobb énekese" közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el. Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így most örömmel jelenti be új, régóta várt negyedik stúdióalbumát, a "Bionic"-ot, mely június 7-én lát napvilágot. Az első kislemezdal a "Bionic"-ról a viharos, lendületes himnusz, a "Not Myself Tonight", melyet Polow Da Don producer segítségével készítettChristina számos műfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: "Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemző témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít." Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített első fia születése után, Christina részt vett első filmjének, a "Burlesque" elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén ősszel érkezik a mozikba.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: