Starity

Christina Aguilera új lemeze után filmmel tér vissza!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 14. 15:59 #1
alyhalliwell17
alyhalliwell17
visszatérő vendég

StátuszChristina turné 2011-ben.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 215
Csatolások: 63
Azonosító: 123399
30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine "Minden idők 100 legjobb énekese" közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el. Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így most örömmel jelenti be új, régóta várt negyedik stúdióalbumát, a "Bionic"-ot, mely június 7-én lát napvilágot. Az első kislemezdal a "Bionic"-ról a viharos, lendületes himnusz, a "Not Myself Tonight", melyet Polow Da Don producer segítségével készítettChristina számos műfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: "Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemző témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít." Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített első fia születése után, Christina részt vett első filmjének, a "Burlesque" elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén ősszel érkezik a mozikba.
2010. június 16. 05:40 #2
adam18
adam18
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 129266
hat kosz a hirt en tuti hogy megnezem
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Cher Cher 1453.