Gondolom sokan voltatok úgy a mini film megnézésekor, hogy mégis "WTF?". Szerencsére a rendező - Steven Klein - betekintést nyújt GaGa újabb klipjének bővebb jelentésébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alejandro: a klip bővebb jelentése
2010. június 14. 00:17
ja!persze!belső jelentés-.-"
belső..az igen, mindent láttam ami belső...:S
fúj gaga...
nem szeretlek!
belső..az igen, mindent láttam ami belső...:S
fúj gaga...
nem szeretlek!
2010. június 14. 01:22
és ehhez hogy jön hozzá a többi férfival való fetrengés? nekem ez a videó továbbra is érthetetlen és sz@rnak tartom...
2010. június 14. 02:20
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
számomra is eddig ez a klipje tetszik legkevésbé...de, h szar! ezt azért nem írnám
tényleg kicsit furcsa a hangulata (mondhatni nyomasztó) de ez művészet. A legtöbb klipet így is simán lepipálja!!!
tényleg kicsit furcsa a hangulata (mondhatni nyomasztó) de ez művészet. A legtöbb klipet így is simán lepipálja!!!
2010. június 14. 08:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ezen a klipen komolyan mit nem lehetett érteni? Tök egyértelmű. Aki meg még kicsi ehhez, ne nézze... Mert valljuk be, bizonyos életkor felett ajánlott csak ez az egész.
Amúgy nem vagyok Lady Gaga rajongó, és kerülni szoktam a vele kapcsolatos dolgokat, de ezt a klipet most megnéztem, mert hallottam, hogy sokan nem értik. Szerintem totál érthető, és akinek meg nem, az szerintem ne is nézze, hanem majd x év múlva...
Amúgy nem vagyok Lady Gaga rajongó, és kerülni szoktam a vele kapcsolatos dolgokat, de ezt a klipet most megnéztem, mert hallottam, hogy sokan nem értik. Szerintem totál érthető, és akinek meg nem, az szerintem ne is nézze, hanem majd x év múlva...
2010. június 14. 11:55
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Sztem jó
2010. június 14. 12:11
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Csak a klipje undi
2010. június 14. 13:35
a zene nagyon szupííí 
de a klipp elég undi tényleg
de a klipp elég undi tényleg
2010. június 14. 14:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
hááát. nekem még így sem tetszik annyira. szívhezszóló -gondolom egyesek szerint- , de még mindig nem nagyon fogott meg.
2010. június 14. 14:38
|
|
Selena Demiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 127303 offline
|
Szerintem a zene nagyon jó,de olyan ronda lett h még Rihanna-nal azért szebb,de nagyon ronda lett!!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: