Thalía jó úton halad a gyémántlemez felé
2010. június 13. 19:32
|
|
Mathiasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 116 Csatolások: 44 Azonosító: 123216 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.06.13. 19:22)
kiváncsi vagyok, 10 millió eladott lemezből, hány millió van Mexicanonál, 9 millió?
Hát lehet, hogy most meg fogsz lepődni, de szerintem több milliót az USA-ban adott el. Hisz En Extasis, Amor a la mexicana, Thalia 2002, mind dupla platina lett az USA-ban és akkoriban még nem 100.000 től adtak egy aranylemezt.
2010. június 13. 19:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 116 Csatolások: 44 Azonosító: 123216 offline
|
kiváncsi vagyok, 10 millió eladott lemezből, hány millió van Mexicanonál, 9 millió?
Hát lehet, hogy most meg fogsz lepődni, de szerintem több milliót az USA-ban adott el. Hisz En Extasis, Amor a la mexicana, Thalia 2002, mind dupla platina lett az USA-ban és akkoriban még nem 100.000 től adtak egy aranylemezt.
2010. június 13. 19:37
Nem hiszem, hogy az USA-ban ezek olyan sikeresek lettek volna. Meg kell nézni a RIAA honlapján. Azt tudom, hogy az El sexto sentido dupla platina lett ott.
Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de még csak meg sincs az összes lemeze. Ami nem tetszik, azt ugyanúgy nem veszem meg tőle sem.
Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de még csak meg sincs az összes lemeze. Ami nem tetszik, azt ugyanúgy nem veszem meg tőle sem.
2010. június 13. 19:39
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.13. 19:37)
Nem hiszem, hogy az USA-ban ezek olyan sikeresek lettek volna. Meg kell nézni a RIAA honlapján. Azt tudom, hogy az El sexto sentido dupla platina lett ott.
tessék itt vannak: http://www.riaa.com/goldandplatinumdata.php?table=SEARCH_RESULTS
2010. június 13. 19:43
Idézet (Mathias @ 2010.06.13. 19:39)
tessék itt vannak: http://www.riaa.com/goldandplatinumdata.php?table=SEARCH_RESULTS
Igazad van, rákerestem én is. (Sajnos nem lehet linkelni a találatokat, mert rejtett a link.)
2010. június 13. 19:59
|
|
|
De az is érdekes, hogy "hivtalosan" 25 millió eladott lemezről beszélnek mindenhol. Csak arra ninncsenek adatok. Bár ezen a listán sem szerepelnek, az európai, ázsiai, dél-amerikai adatok.
2010. június 13. 20:28
Idézet (Mathias @ 2010.06.13. 19:59)
De az is érdekes, hogy "hivtalosan" 25 millió eladott lemezről beszélnek mindenhol. Csak arra ninncsenek adatok. Bár ezen a listán sem szerepelnek, az európai, ázsiai, dél-amerikai adatok.
Az csak egy lódítás, egyszerű marketingfogás... Ha egyszer az EMI-nál megjelent 12 albumából adott el összesen kb. 13 milliót világszerte, akkor az első háromból, amelyek csak Mexikóban jelentek meg, nem adhatott el még 12 milliót. Főleg úgy, hogy egyik hétről a másikra a 13-ból csináltak 25-öt, mert ez a hír kb. így terjedt el. Ezt annak idején a hivatalos fórumán is magyaráztam a sok hiszékeny hülyének, de nem sikerült őket meggyőznöm, hogy attól még lehet hazugság, hogy hivatalos forrás állítja. De úgy látszik nem csak helyesen írni, hanem még számolni sem tudnak, a logikai érzékük pedig a nullához közelít. Az más kérdés, hogy mivel a hivatalos forrásai ezt állítják, ezt kell terjeszteni.
Egyébként az eladásokat lehetetlen pontosan mérni. A kiadó csak azt tudja követni, hogy hány lemezt rendeltek tőlük a vállalkozók — és ez alapján adja az arany-, platinalemezeket —, azt nem tudja senki, hogy ténylegesen mennyit vettek meg a vásárlók.
2010. június 13. 20:32
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.13. 20:28)
Az csak egy lódítás, egyszerű marketingfogás... Ha egyszer az EMI-nál megjelent 12 albumából adott el összesen kb. 13 milliót világszerte, akkor az első háromból, amelyek csak Mexikóban jelentek meg, nem adhatott el még 12 milliót. Főleg úgy, hogy egyik hétről a másikra a 13-ból csináltak 25-öt, mert ez a hír kb. így terjedt el. Ezt annak idején a hivatalos fórumán is magyaráztam a sok hiszékeny hülyének, de akkor nem sikerült őket meggyőznöm, hogy attól még lehet hazugság, hogy hivatalos forrás állítja. De úgy látszik nem csak helyesen írni, hanem még számolni sem tudnak, a logikai érzékük pedig a nullához közelít.
Egyébként az eladásokat lehetetlen pontosan mérni. A kiadó csak azt tudja követni, hogy hány lemezt rendeltek tőlük a vállalkozók — és ez alapján adja az arany-, platinalemezeket —, azt nem tudja senki, hogy ténylegesen mennyit vettek meg a vásárlók.
Én hiszek neked, csak bele van írva a Radiante borítójára is azt hiszem, hogy 25 millió eladott lemez. Csak furcsa, de ezt már kitárgyaltuk
2010. június 13. 21:20
Ez épp olyan reklámfogás, mint amikor úgy hirdetnek egy terméket, hogy "ez a legjobb, mindenki csak ezt veszi" blablabla. Csak itt a termék egy ember. Le fogja/tudja ezt ellenőrizni valaha is valaki? Csak sokkal csábítóbb, ha 25 milliót írnak oda, mint 12-t, amennyit egy felkapottabb amerikai énekes(nő) egyetlen lemezéből ad el egy hónap alatt, és nem 13 lemezéből 13 év alatt.
2010. június 14. 08:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem meglesz az a gyémánt... Nagyon örülök a sikerének. Végre egy lemez, ami beváltotta a hozzá fűzött reményeinket.
2010. június 14. 14:25
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
az szerintetek elég jó, hogy a The Kooks debütáló Inside In Inside Out albuma 4x Platina lett a UK-ban, Írországban meg 2x Plat., Ausztráliában meg aranylemez?
Na jó. tudom, hogy ez nem nagyon tartozik ide, de egyszerűen IMÁDOM azt az albumot!!!xD
2010. június 15. 15:33
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
Hajrá!
2010. június 15. 15:40
Idézet (EszterLondon @ 2010.06.14. 14:25)
az szerintetek elég jó, hogy a The Kooks debütáló Inside In Inside Out albuma 4x Platina lett a UK-ban, Írországban meg 2x Plat., Ausztráliában meg aranylemez?
Na jó. tudom, hogy ez nem nagyon tartozik ide, de egyszerűen IMÁDOM azt az albumot!!!xD
nem hallgatok Kooks-t, de azt az egyetlen számukat amit tavaly (vagy az előtt) láttam tvbe mindig, az alapján megérdemlik
2010. július 09. 18:51
Jelentem, a Primera fila már 4×platina. Még egy platina (azaz két arany) hiányzik a gyémántlemezhez. ¡Pa'lante Thali!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: