SP ft. Fluor - Partyarc [2010]
2010. június 12. 16:14
Nem nagy szám,de az osztálytársaim folyton ezt éneklik és kikészítXD
2010. június 12. 16:18
Hát ami Fluor-t illeti, a **cigránát dala után ez egy visszatogottabb trash.
1 felhasználónak tetszik:
RetroGirl13
2010. június 12. 16:49
Idézet (Horgi @ 2010.06.12. 16:45)
pa-pa-partyarc
p-p-poker face
papa-paparazzi

p-p-poker face
papa-paparazzi
p-p-p-plíz nó
2010. június 12. 16:52
|
|
AngyalkaMenõManóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 690 Azonosító: 89273 offline
|
Ez nagyon gázos...
2010. június 13. 14:41
Sztem a szám nem, olyan rossz, de azért nem az igazi, a rági SP számok jobban voltak és most Fluor is... Mind eladja magát a hírnévnek, persze tagadják. *szemforgatás*
2010. június 16. 14:55
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Idézet (Vivian Osmer @ 2010.06.13. 14:41)
Sztem a szám nem, olyan rossz, de azért nem az igazi, a rági SP számok jobban voltak és most Fluor is... Mind eladja magát a hírnévnek, persze tagadják. *szemforgatás* 
egyet kell hogy értsek, nem lett rossz szám persze, de Magyarországon csak úgy lehet híres bárki is ha a régi stílusukat át "VIVÁ-sítják. Ez szomorú.
2010. június 16. 14:57
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Annyira nem lett rossz! Rosszabbra számítottam. Tök jó, amikor egyszerre mozognak
Sőt, a refrén előtti részlet tetszik. "Nem vagyok rossz srác, csak egy baj van velem(...)"
Sőt, a refrén előtti részlet tetszik. "Nem vagyok rossz srác, csak egy baj van velem(...)"
2010. június 16. 15:08
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
Nekem nagyon tetszk ez a szám. És még a klippje is jó lett. Am meg Flour eléggé stílust váltott a Gecigránát után;)
Nekem tetszik. Am nekem Flour régi stílusa is tetszett;)
Nekem tetszik. Am nekem Flour régi stílusa is tetszett;)
2010. június 16. 18:14
A dal igazából semmitmondó,unalmas.Ráadásul szerintem nem passzol össze ennek a két énekesnek a stílusa. Sp-től én ennél jobbat vártam,ami pedig a másikat illeti...őszintén szólva véleményem szerint nem kimagasló tehetség.Nem rossz de még nem is a legjobb,szóval van mit fejlődnie.
2010. június 16. 18:20
Idézet (xBlondie @ 2010.06.16. 14:57)
la-la-lady gaga co-co-copy 
hogyne...
a díszbuzinak [sp] nem kellett volna összeállnia fluorral, szegényt csak elrontja... nekem tetszik a zene, bár barátnőmnek nagyon nem, aki nagy fluor-fan
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.