Novemberben jön az új Harry Potter film
2010. július 28. 11:29
|
|
dieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 132097 offline
|
harry potter forever. ♥♥
jólesz ^^
bár én csak az előzetest néztem meg, hogy ne nézzem már meg az egész filmet kis részletekbe a sok kulisszatitkos hülyeség cím alatt..
jólesz ^^
bár én csak az előzetest néztem meg, hogy ne nézzem már meg az egész filmet kis részletekbe a sok kulisszatitkos hülyeség cím alatt..
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. augusztus 20. 11:35
|
|
siposvera114új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133308 offline
|
A könyvhez képest semmi lesz, de nagyon várom
2010. augusztus 23. 08:47
már olvastam az összes könyvet, a hatodik rész nagy csalódást okozott, remélem ez jobb lesz.
2010. augusztus 23. 08:48
siposvera114
igazad van a könyv ezerszer jobb...
igazad van a könyv ezerszer jobb...
2010. augusztus 23. 08:50
|
|
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólókkal. A filmek távolról sem érik fel a könyvek színvonalát.
De van egy olyan érzésem, hogy (mivel ezt 2 részben csinálják meg) ez valamivel könyvhűbb lesz a többinél.
2010. augusztus 23. 08:52
Petróczki Vivien
HA NEM OLVASTAD A KÖNYVEKET NE MERJ VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTANI!!!!! HA NEM LÁTTAD A FILMEKET NÉZD MEG. ENNYI ERŐVEL AZT MONDOM NEM SZERETEM A KÓKUSZDIÓT, MERT NEM KÓSTOLTAM.NÉZD, ELŐSZÖR OLVASD AZTÁN ÍTÉLJ!
HA NEM OLVASTAD A KÖNYVEKET NE MERJ VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTANI!!!!! HA NEM LÁTTAD A FILMEKET NÉZD MEG. ENNYI ERŐVEL AZT MONDOM NEM SZERETEM A KÓKUSZDIÓT, MERT NEM KÓSTOLTAM.NÉZD, ELŐSZÖR OLVASD AZTÁN ÍTÉLJ!
2010. augusztus 23. 13:14
|
Flóó_raúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 4 Azonosító: 132624 offline
|
Idézet (Debby @ 2010.08.23. 08:50)
Egyetértek az előttem hozzászólókkal. A filmek távolról sem érik fel a könyvek színvonalát.
De van egy olyan érzésem, hogy (mivel ezt 2 részben csinálják meg) ez valamivel könyvhűbb lesz a többinél. 
Eggyet értek, és remélem
2010. december 03. 22:08
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ma néztem meg 
nagyon jó film
nagyon jó film
2010. december 04. 21:53
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Én pénteken fogom az osztommal megnézni,és a suliból már páran megnézték, és mondták nan jóó. Én főleg nan várom, mert Nagy Rajongó vagyok.
Kíváncsi leszek Tom Felton-ra..
<3
2010. december 17. 21:51
Uh, leírhatatlan, mennyire imádom.
Nekem is ez a kedvenc részem, a 3. után persze.
2010. december 21. 01:01
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Ma néztem meg HÁLA A JÓ ISTENNEK !!!!!!!!! A 2010-es év egyik LEGJOBB FILMJE !
Remek tájképek, REMEK alakítások, feszült hangulat és néhány remek poén és könyvhű volt.
A színészek jók voltak (A nagyöregek (Alan Rickman, Brendon Gleeson, Ralph Fieness) előtt meghajlok.)viszont a tini színészek..... háááááááát..... so-so. Daniel Radcliff egyszerűen nem tud érzelmeket és romantikát kihozni magából. Bonnie Wrigt- tal elégedett voltam, mint mindig, de keveset szerepelt. Bonnie egy igazi romantikus és érzelmes színésznő és meghajlok tehetsége előtt.
Az animációs betét volt számomra a legjobb és amikor egy híd alatt pihen a három jó barát a kopár síkságon (Mintha az Éli könyvét látnám.)
A végén pedig elsírtam Magamat Dobby halála miatt.
Egyszóval SZUPER VOLT A FILM és várom a 2.részt.
David Yeats ! HAJRÁ !!!!!!!
Remek tájképek, REMEK alakítások, feszült hangulat és néhány remek poén és könyvhű volt.
A színészek jók voltak (A nagyöregek (Alan Rickman, Brendon Gleeson, Ralph Fieness) előtt meghajlok.)viszont a tini színészek..... háááááááát..... so-so. Daniel Radcliff egyszerűen nem tud érzelmeket és romantikát kihozni magából. Bonnie Wrigt- tal elégedett voltam, mint mindig, de keveset szerepelt. Bonnie egy igazi romantikus és érzelmes színésznő és meghajlok tehetsége előtt.
Az animációs betét volt számomra a legjobb és amikor egy híd alatt pihen a három jó barát a kopár síkságon (Mintha az Éli könyvét látnám.)
A végén pedig elsírtam Magamat Dobby halála miatt.
Egyszóval SZUPER VOLT A FILM és várom a 2.részt.
David Yeats ! HAJRÁ !!!!!!!
2010. december 21. 20:17
Én még Novemberben láttam, 25-én, és nagyon tettszett.Nekem nagyon rég óta a Harry Potter a kedvenc filmem, mert elképesztően szuper, nincs rá szó, hogy milyen jó.Pláne a 7. rész!!Nagyon jó volt!Mindenkinek ajánlom!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.